Şimdi Ara

ODTÜ MAKİNE Mİ TIP MI ???(9 YIL SONRA GELEN EDİT)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
2.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar sacma bir karsılastırma ama gercekten kafam cok karısık ben butun sene ıtu ucak icin calıstım ve su anda gelecek gibi ama makinenin alanı daha genis oldugu ıcın ucagı kafadan eledim. Ama aile ve akrabalar da tıp sec , garanti meslek , parası ıyı diyerek kanıma girdiler ve hicbir fikrim yok su an . Ben mühendislige daha yakınım ama tek sıkıntım dil ogrenmek. Mühendisler icin dil cok onemli ve ben kolay kolay ogrenebilecegimi sanmıyorum ingilizcem bile vasat. Sizce ne yapmalıyım ?

16.07.24
    Merhaba arkadaşlar sınav sonuçları açıklandı ve bu konuyu güncellemek istedim.
    Aile ve akrabaların üstün gelmesiyle tıp yazdım ve şu an bir cerrahi bölümde asistanlık yapmaktayım.
    O zamanlar ne düşünüyorsam aynı şeyleri düşünüyorum. Doktorluk gerçekten bu şartlarda yapılabilecek bir meslek değil.
    O yüzden kimsenin lafını dinlemeden istediğiniz ve iyi olacağınızı düşündüğünüz alana yönelmenizi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lfclf -- 16 Temmuz 2024; 20:44:32 >

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: lfclf

up
    Sana makine gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leopold Fitz

Sana makine gider.

Alıntıları Göster
    İdealist değilsen tıp yaz hem tıpta ingilizce ile ilgili bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: upower

İdealist değilsen tıp yaz hem tıpta ingilizce ile ilgili bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum.

Alıntıları Göster
    tıpı secersem para icin secicem , pratisyenlik bile yeter bana maası iyi sonucta
  • quote:

tıpı secersem para icin secicem , pratisyenlik bile yeter bana maası iyi sonucta

Alıntıları Göster
    Uçak mühendislerinin çalışma alanı sadece havacılık değil.Makineyle ilgili bir çok firmada rahatlıkla iş bulabiliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: liberum

Uçak mühendislerinin çalışma alanı sadece havacılık değil.Makineyle ilgili bir çok firmada rahatlıkla iş bulabiliyorlar.

Alıntıları Göster
    Bizim bi tanıdık da makine müh , dedi ki biz eleman alacagımız zaman once makine müh bakıyoruz o olmazsa ucak falan ama onceligimiz makine falan dedi iyice karıstırdı kafamı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bizim bi tanıdık da makine müh , dedi ki biz eleman alacagımız zaman once makine müh bakıyoruz o olmazsa ucak falan ama onceligimiz makine falan dedi iyice karıstırdı kafamı

Alıntıları Göster
    ikisi de birbirine yakın bölümler. odtü makinede okuyup tıp üzerinde yüksek lisans düşünebilirsin ya da tam tersi olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahane1994

ikisi de birbirine yakın bölümler. odtü makinede okuyup tıp üzerinde yüksek lisans düşünebilirsin ya da tam tersi olabilir.

Alıntıları Göster
    boş konuşmayacaklar için up
  • quote:

boş konuşmayacaklar için up

Alıntıları Göster
    Bu ikilemi yaşayanları cidden anlamıyorum. Adam uçak için çalışıyor sonra geliyor tıp yazayım mı diyor .
    Sen sevdiğin işi yapmadıktan sonra bence 10.000 dolar kazansan ne olcak (bence).
    Para amaç değil araç olmalı benim gözümde o yüzden odtü ee yazacağım.
    Sende git uçak oku bence hiç bir şey sana engel olmasın , para elbet kazanılır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azaz475

Bu ikilemi yaşayanları cidden anlamıyorum. Adam uçak için çalışıyor sonra geliyor tıp yazayım mı diyor .
    Sen sevdiğin işi yapmadıktan sonra bence 10.000 dolar kazansan ne olcak (bence).
    Para amaç değil araç olmalı benim gözümde o yüzden odtü ee yazacağım.
    Sende git uçak oku bence hiç bir şey sana engel olmasın , para elbet kazanılır .

Alıntıları Göster
    hocam valla haklısın ben de aileme diyorum : koca sene mf4 icin calıstım bisey demediniz madem yazmama engel olcaktınız bastan soyleseydiniz , biz seni zorlamıyoruz diyorlar ama hep tıp lafı geciyo evde akrabalar da ona gore

• Para için meslek yazacaksan zaten mezun dahi olamazsın. Makine mi tıp mı bir buna karar ver yani elma ile armut arasında da kalınmaz ki. Ailen okumayacak sen okuyacaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hocam valla haklısın ben de aileme diyorum : koca sene mf4 icin calıstım bisey demediniz madem yazmama engel olcaktınız bastan soyleseydiniz , biz seni zorlamıyoruz diyorlar ama hep tıp lafı geciyo evde akrabalar da ona gore

Alıntıları Göster
    para için sağlık bölümlerini seçmeyin lütfen sonra görüyoruz devlet hastanesinde sıra bekleyen hastalar varken içeride mangal muhabbeti döndürüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

Para için meslek yazacaksan zaten mezun dahi olamazsın. Makine mi tıp mı bir buna karar ver yani elma ile armut arasında da kalınmaz ki. Ailen okumayacak sen okuyacaksın.
    benim istegim mühendislik ama garanti meslek olması tıp ı öne cıkarıyor , bir de o tanıdıgın lafı kafamı karıstırdı önce makine müh. alıyoruz dedi bu da uçak mühendisliğinden soguttu biraz ama benim hayalim ucak müh okumaktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faulen

para için sağlık bölümlerini seçmeyin lütfen sonra görüyoruz devlet hastanesinde sıra bekleyen hastalar varken içeride mangal muhabbeti döndürüyorlar.

Alıntıları Göster
    Tıp yaz bakma buradakilere ya tıpçıları kültürsüz cahil embesil biliyorlar yani bir tıpçı ile çoğu mühendis kıyas dahi edilemezken elinde de fırsatın varken tıbbı seçmelisin

• lfclf kullanıcısına yanıt
    Emin ol odtü makina mezun oldugun zamanda garanti mesleğin olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: GergedanGörünümlüAyı

Emin ol odtü makina mezun oldugun zamanda garanti mesleğin olacak
    sizce odtu mak itü ucaktan daha mı ıyıdır yanı sız olsanız odtu mu secerdiniz ?
  • Ah şu aileler, akrabalar hepsini boğazlayasim geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: zwartevis

Ah şu aileler, akrabalar hepsini boğazlayasim geliyor.
    tıpta para sen mezun olduğunda bitecek ele ayağa düşecek. Ona göre önlemini al i tercihini yap.
  • lfclf kullanıcısına yanıt
    Odtü makina kesinlikle

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.