Şimdi Ara

Üniversiteden 7 yıl sonra atılmak diye bir şey var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2. sınıf öğrencisiyim ve meraktan soruyorum baya okudum ama çok tartışılıyor bu konu bir türlü netliğe varamadım. Üniversiteyi 7. yılın sonunda bitiremezsek okuldan atılıyor muyuz?

• Sanmıyorum burada 10 yıl civarı süredir mezun olamayan birisi vardı atılmamıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

Sanmıyorum burada 10 yıl civarı süredir mezun olamayan birisi vardı atılmamıştı.
    hocam bu 7 yıl mevzusu 2014te çıkmış yani 2014ten sonrası sayılıyor. Hala okuyorsa o kişi 6. yılını doldurmuş oluyor.
  • Var tabi. Olmaması saçma zaten ömür boyu devlet imkanlarından faydalanıp boş beleş yer mi zapt edecek adam okulda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Detective W.

Var tabi. Olmaması saçma zaten ömür boyu devlet imkanlarından faydalanıp boş beleş yer mi zapt edecek adam okulda
    Net cevabını buldum atılmak diye bir şey yokmuş harç yatırıp okumaya devam edilebiliyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Detective W.

Var tabi. Olmaması saçma zaten ömür boyu devlet imkanlarından faydalanıp boş beleş yer mi zapt edecek adam okulda
    kayra 10 senedir atılmadı
  • Benim bildiğim harç yatırıp okumaya devam etmek 4 yıldan sonra 7 yıldan sonra da sanırım bikaç dersin kaldıysa sınavlara girebiliyorsun sadece

Edit: net bilgi değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bako39 -- 9 Ocak 2020; 20:38:7 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: InnocentHate

kayra 10 senedir atılmadı

Alıntıları Göster
    2015 öncesinde girdiği içindir bu olay ondan sonra başladı

• kayra iyi biliyor bunu o gelirse anlatır.
    7 sene sınırı var diye biliyorum.2014te çıktığından 10 senedir üniversitede olanlar falan 2021 de hepsi atılacak diye duymuştum kayra'dan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atılma başka ilişik kesilmesi başka. Atılırsan öğrencilik avantajlarından yararlanamazsın sadece. 7. senem benimde daha 2 sene var gibi.

• 2014 giriş sonrasi en fazla 4 senelik okul 7
    5 senelik okul 8 yilda bitirme hakkin var

• atılmak yok. okul imkanlarından yararlanamazsın örneğin yemekhane indiriminden yararlanamazsın, derslere giremezsin, kütüphaneye giremezsin. sadece sınavdan sınava okula girebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.