Şimdi Ara

Sanırım Gerizekalıyım ( Bu Sene De Olmayacak )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • OKUYAN PEK OLMAZ AMA BELKİ AKIL VEREN OLUR OKUYUP.

Eşit ağırlık 35K'dan mezuna kaldım. Matematiğim çok kötü olduğu için hep ona yüklendim. Geliştirdim de diyebilirim. Ama geometride sadece üçgenleri bitirebildim. Az önce Çözüm 3D denemesinde 10 sorudan bir tane bile yapamadım. 30 matematik sorusundan 25 tane işaretledim. 25 doğru geldi. Türkçe'den geçen yıl denemelerde hep 35-37 yapardım. Sınavda da 36 yaptım. Son iki denemede ise 27 ve 29 yaptım. Bunun neden olduğunu anlamıyorum. Sosyal için Apotemi Sosyal çözüyorum. Bitirmek üzereyim. Felsefe kısmı hariç tabi ki. Son iki denemede 14 ve 5.5 sosyal neti çıkarttım. Niye böyle oluyor anlamıyorum.

Sanırım anlama sorunlarım var. Dinden bile en az 2 yanlışım çıkıyor. Felsefeden doğru çıktığı zaman şükrediyorum zaten. Coğrafya tam bitmediği için bir şey diyemem ama çalıştığım kısımları yapıyorum.

Fen son iki denemede 2 ve 7 net geldi. Geçen yıl her denemede kimyayı fullerdim ama şimdi hiçbirisini yapamıyorum. Ygs'de 24 net yapmıştım.

Zaten sadece 4 ay kaldı. 4 ayda ne değişir ki ? Edebiyattan 51 net çıkartmıştım. 1.5-2 ayda onu bitireceğim. Ygs coğrafya biter bitmez Lys coğrafyaya başlayacağım. Lys matematikte diziler, trigonometri, limit, türev, integral duruyor daha.

Geçen yıl kaç kez intihardan döndüm. Hayatı sevmiyorum. Beni bağlayan hiçbir şey yok. 8 ay antidepresan kullandım. Bu sene de istediğim olmayacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşım ben lisede iki kez 10-12 zayıfla sınıfta kaldım okuldan atıldım, gittim açık öğretimden liseyi bitirdim, sonra gittim 2 yıllık dış ticaret okudum. Daha sonra memur oldum, şimdi de hukuk için hazırlanıyorum. Benim öğrenim grafiğimi çizmek fonksiyon grafiklerinden daha zordur. Bu süreçte haklı olarak çok baskı yesem de hiçbir zaman intiharı düşünmedim. Hayat 4 yıllık fakülteden ibaret değil, akışına bırak, sınava odaklan.

Edit: Yazım hatası.
  • Arkadaşım ben lisede iki kez 10-12 zayıfla sınıfta kaldım okuldan atıldım, gittim açık öğretimden liseyi bitirdim, sonra gittim 2 yıllık dış ticaret okudum. Daha sonra memur oldum, şimdi de hukuk için hazırlanıyorum. Benim öğrenim grafiğimi çizmek fonksiyon grafiklerinden daha zordur. Bu süreçte haklı olarak çok baskı yesem de hiçbir zaman intiharı düşünmedim. Hayat 4 yıllık fakülteden ibaret değil, akışına bırak, sınava odaklan.

Edit: Yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supporters1963 -- 13 Şubat 2018; 16:42:8 >
  • Bende de aynı durum var. Ben de gerizekalıyım. Ben de TM 47k dan mezuna kaldım fakat netlerim bir türlü artmıyor. Tabii ki geçen sene göre daha iyiyim ama denemelerde batırıyorum. Karekök, endemik mat soru bankası bitirdim, yapamadığım soru sayısı azdı fakat denemelere başlayınca afallıyorum, bildiğimi de yapamıyorum. Umarım sınava kadar düzelir ama hiç zannetmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Haine

Bende de aynı durum var. Ben de gerizekalıyım. Ben de TM 47k dan mezuna kaldım fakat netlerim bir türlü artmıyor. Tabii ki geçen sene göre daha iyiyim ama denemelerde batırıyorum. Karekök, endemik mat soru bankası bitirdim, yapamadığım soru sayısı azdı fakat denemelere başlayınca afallıyorum, bildiğimi de yapamıyorum. Umarım sınava kadar düzelir ama hiç zannetmiyorum.

Ben bunu gerizekalı olmaktan başka bir şey ile açıklayamıyorum. Çalışıyorum, soru çözüyorum ama sonuç ortada işte. Lanet olsun böyle hayata.

• Hocam ne gerizekalısı ya git çalış illaki yaparsın bu ne ümitsizlik

• quote:

Orijinalden alıntı: Onedays

Mal mısın hayatı 4 yıllık bir üniversiteden mi ibaret görüyorsun, TM de bölüm de yok ayrıca bir şeye benzese içim yanmayacak

Istediğim bölümler var TM'de. Ama evet malım hocam.

• DENEMEDEN DENEMEYE DEĞİŞİR NETLER.

YAPMAYIN ETMEYİN BUNLAR KAFAYA TAKILACAK ŞEYLER DEĞİL. KONULARI BİTİRİP İÇİNİZ RAHAT BİR ŞEKİLDE DENEME ÇÖZÜN(EN ERKEN ZAMANDA BİTİRİN KONULARI).

Stresle bir yere varamazsınız arkadaşlar denemenin netlerine değil yanlışlarına bakın.

• 35k dan mezuna kalmışsınız kendinize gerizekalı diyorsunuz ben 230k oldum düsünün serkanhur bile daha iyi yapmistir
  • serkanhur sen misin
  • Gerçekten yazık.Bu sınavı bu kadar takacak ne var Allah aşkına.Ne insanlar var annesini babasını kaybetmiş,zorluklar atlatmış.Sen bir sınav için intihardan bahsediyorsun.Allah akıl fikir versin ne diyim.
  • Hayat boş ciddi manada boş zaten bir gün ölmeyecekmiyiz ozaman niye yasiyoruz yasiyorsak niye öluyoruz adini unutan son kisi oldugunde hic doğmamış olacaksın . Mutluluklar hüzünler hepsi anlık şuan ne yaşadiysan osun geçmisin onemi yok gelecek ise belirsiz bu satirları yazarken yazdıgim zaman dilimi bidaha donmeyecek . Ben bunu yazarken bir kisi öldü ve bu dunyadan gitti ama aynı zamanda bir kişi doğdu 80 yıl sonra ölmek için.. düz hesap hepimiz 20 yaşında olsak 80 yıl sonra bu forumdan 3 5 kişi anca hayaatta kalır . 80 yıl , milyarlık dünya icin karinca gibi bişey .Aslında hepimiz doğarak ölüm fermaninı imzalıyoruz. Anın tadinı çıkar gelecegi dert etme zaten gelecekte yokuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GebermisAdam -- 14 Şubat 2018; 0:13:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1

Ben de lisede 2 sene kalıp açıköğretimden meslek lisesine yazıldım. Ve girdim bir işte çalıştım okul bitene kadar devam ettim işe yükseldim müdür oldum okul bitince 2 yıllık direk geçiş hakkımı kullandım hem müdürlük hem üni okumaya calıstım. Şimdi de 4 yıllık için hazırlanıyorum.

• Neden bu kadar çok üniversite salgını başladı anlamıyorum. Dünya üniversite’den ibaret değil.

• Gerizekalılıkla dersin bir alakası yok. Ama maalesef çevre baskısı yüzünden böyle hissediyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Master -- 14 Şubat 2018; 2:1:57 >
  • Yıl kaybetmenin önemi yok kardeşim üniverditeye giderek de bunu daha iyi farkedebiliyorsun 22 yaşında hazırlık okuyanlar var . Üzerindeki baskı mezun baskısı zaten ama boşver istersen bidaha mezuna kal bir önemi yok. Önemli olan senin insanlığın iyi bir insan ol gerekirse hiç üniversite kazanma unutma sadece iyi ve kötü insan vardır gerisi teferruat. Ailene sevdiklerine sahip çık ailenin bir dediğini iki etme böylelikle mutluluğa ulaşıcağını düşünüyorum.

• Luken Drew kullanıcısına yanıt
    İyi olmayan örnekler bazen faydalı olabilir, bu örnekler de öyle. Hayat üniversiteden ibaret değil, hayat para peşinde ömrü harcamak da değil. Zamanla her şey oturuyor, yaş ilerledikçe bunların boş olduğunu anlıyorsun. Sen bir kurumun uyguladığı sınava hayatını bağlama. Kısacası SU AKIYOR YOLUNU BULUYOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supporters1963 -- 14 Şubat 2018; 9:31:17 >
  • Gerizekali olsan gecen seneden kotu yapmanin aciklamasi yok psikolojik olarak yapamam edemem olmaz kafasina girince ne yazik ki sinavlarda basarida ciddi dusmeler oluyor kendine guvenini toplarsan ders calismadan bile netlerin artar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.