Şimdi Ara

tercih yapsak mı ki bu sene?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar forumda yeniyim konuyu doğru yere açmadıysam üzgünüm kusura bakmayın

bu sene açıklanan sonuçlara göre 45 bininci oldum mf 3 ve mf 4 te

ancak sınava pek çalışmadım konu eksiğim bile vardı, seneye girersem daha iyi bişey yaparmışım gibi hissediyorum ama değer mi işte orası sorum
    mühendislik istiyorum ve herkes üniversite önemli değil kendini geliştirmek asıl olay diyo, makine yada mekatronik düşünüyorum şuan için marmara makine gözüme çarpıyo

bilen bilmeyen herkesin düşüncelerini alırsam sevinirim

• bilen bilmeyen herkes derken ciddiydim
  • 12. snıfta ben de çalışmamıştım çalışsam daha iyi yapabileceğimi de çok iyi biliyordum ve kesin çalışırım diye mezuna kaldım ama mezunken daha çok saldım arkadaş ortamına takıldım ha sıralamam yine yükdeldi ama daha iyisi olabilirdi. sonuç olarak buna senin karar vermen gerekiyor. mezuna kalıpta ilk 5bine giren arkadaşım da var. kendini en iyi sen tanırsın eğer iradene, hırsına güveniyorsan çalışırım mutlaka diyorsan kalabilirsin bence 1 sene büyük kayıp değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esculope

arkadaşlar forumda yeniyim konuyu doğru yere açmadıysam üzgünüm kusura bakmayın

bu sene açıklanan sonuçlara göre 45 bininci oldum mf 3 ve mf 4 te

ancak sınava pek çalışmadım konu eksiğim bile vardı, seneye girersem daha iyi bişey yaparmışım gibi hissediyorum ama değer mi işte orası sorum
    mühendislik istiyorum ve herkes üniversite önemli değil kendini geliştirmek asıl olay diyo, makine yada mekatronik düşünüyorum şuan için marmara makine gözüme çarpıyo

bilen bilmeyen herkesin düşüncelerini alırsam sevinirim

ben kaldım sıralamamıda yükselttim çok olmasada fakat gerçekten bunaltıcı birşey yani kolay gibi duruyo aynı dersler falan diyorsun da öyle olmuyor , biliyosun türkiyedeki sınavlar garip şansın yoksa düşme ihtimalin bile var o riskleri göze alabilceksen kalabilirsin ama şuraya gitmessem kesinlik olmaz demiyosan yerleş bence

• Biliyorum tavsiye, yorum istiyorsun ama bence bu soruyu soruyorsan bile yaz bir yeri git. Neden diye soracak olursan, tereddüttesin ve arkadaşların dediği gibi sıralamasını yükseltenler var fakat çok zor bir şey. Ne olacak okul yok bir şey yok, ders çalışırım diyebilirsin ama gerçekten zor. Bu yüzden bence riske atma. Ayrıca buraya gelip konu açarak zaten önemsediğin de belli, sen bir üniversite yaz, orada kendini geliştirmeye bak.

Benim fikrim bu yönde.
  • gerçekten yorumlar için çok teşekkür ederim zaman ayırıp yardımcı olmuşsunuz, ben de gerçekten bi sene daha kaybetmek istemiyorum, mekatroniğin türkiyede tam anlamıyla oturmamış bi alan olduğuna dair duyduğum şeyler üzerine makine mühendisliğinde karar kıldım,

ancak söyle bir pürüz çıktı, tutabilecek olan marmara makine, ingilizce değil normal olan ve teknoloji fakültesinde, anadolu lisesi çıkışlıyım yani m.t.o.k dan bahsetmiyorum,
    ama teknoloji fakülteleri ile ilgili çok karmaşık şeyler okudum, en önemlileri de 'mühendis ünvanı alamayacakları yönünde danıştaydan karar çıktığı'

şimdi bu durum gerçekten üzerimde bi korku yarattı cidden doğruysa aklımdaki ikinci yer olan dokuz eylül makine yi düşünüyorum,

yine bilen bilmeyen herkesten düşüncelerini alabilirsem minnettar olurum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu fiyatlara ne oldu böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.