Şimdi Ara

Genel kimya PETRUCCİ PDF ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
3
Favori
51.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elinde petrucci kitabı olan var mı pdf şeklinde ? ( Türkçe çeviri)

• Yapay Zekanın Yanıtı

Genel Kimya: Petrucci PDF

Genel kimya, maddelerin bileşimi, yapısı, özellikleri, değişimleri ve enerjiyle olan etkileşimleri ile ilgilenen temel bir bilim dalıdır. Petrucci'nin "Genel Kimya" ders kitabı, bu alanda kapsamlı bir kaynak olarak kabul edilmektedir.

Genel Kimya 1 Petrucci Türkçe PDF

"Genel Kimya 1 Petrucci Türkçe PDF" ile bu değerli kaynağa Türkçe olarak erişebilirsiniz. Kitap, kimyanın temel kavramlarını anlaşılır bir şekilde ele alıyor ve öğrencilere konuları derinlemesine kavramaları için adım adım bir yaklaşım sunuyor.

Genel Kimya Petrucci PDF

"Genel Kimya Petrucci PDF" formatında da mevcuttur, bu da kitabı çevrimdışı olarak okumanıza veya yazdırmanıza olanak tanır. PDF formatı, not alma ve vurgulama gibi ek özellikler sunar.

Petrucci Genel Kimya 1. Cilt PDF

"Petrucci Genel Kimya 1. Cilt PDF", kitabın ilk bölümünü içerir ve kimyanın temel ilkelerini, atom yapısını, moleküler yapıyı ve kimyasal tepkimeleri ele alır.

Petrucci Genel Kimya 1 PDF

"Petrucci Genel Kimya 1 PDF", kitabın ilk cildinin tamamını içerir ve genel kimyanın temel konularına kapsamlı bir giriş sağlar.

Palme Genel Kimya 1 PDF

"Palme Genel Kimya 1 PDF", Petrucci'nin kitabına alternatif bir seçenektir ve aynı temel kavramları kapsar.

Genel Kimya Petrucci Türkçe PDF

"Genel Kimya Petrucci Türkçe PDF" formatını kullanarak, bu değerli kaynağa ana dilinizde erişebilirsiniz, bu da öğrenme sürecini daha kolay ve etkili hale getirir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • YUKARI
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cris10

YUKARI
    aşağı veya yukarı nereye giderse :)
    harbi gören,duyan,bilen yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: recex18

aşağı veya yukarı nereye giderse :)
    harbi gören,duyan,bilen yok mu?

Alıntıları Göster
    aynen bana da lazım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalplişeker

aynen bana da lazım :)

Alıntıları Göster
    pdf sini napcan genel kimya 1 25tl zaten 2ncisini bilmiyorum gayet uygun yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mânâlùx Râpérâ

Alıntıları Göster
    İngilizcesi var ama çevirisi lazım olabilir up :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abumeyang41

İngilizcesi var ama çevirisi lazım olabilir up :)

Alıntıları Göster
    Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abumeyang41

Up

Alıntıları Göster
    Up Türkçe bulan varsa atabilir mi ?
  • quote:

Senin dediğin korsan herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

quote:

palme nin sitesinden genel biyoloji 100tl genel kimya 1 i 27tl ye mı ne almıstım sene basında.
  • quote:

quote:

quote:

palme nin sitesinden genel biyoloji 100tl genel kimya 1 i 27tl ye mı ne almıstım sene basında.

Evet o palmeyi gördüm. Ama arkadaş kendi almamıştı o yüzden fiyatını bilmiyordum. Akmarda falan vardır herhalde.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet o palmeyi gördüm. Ama arkadaş kendi almamıştı o yüzden fiyatını bilmiyordum. Akmarda falan vardır herhalde.

Alıntıları Göster
    genel kimya 1'i 2 sene önce ankara palmeden ya 22 ya 23 liraya almıştım. orijinal. şimdi de 25 falandır en fazla.

pdf, kitap gibi olmuyor. dokunmak hissetmek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 23 Şubat 2014; 10:31:58 >

• 6,7 sene önce yaklaşık 25 tl olan Genel Kimya kitabı an itibarıyla Palme'nin sitesinde 59,60 tl olmuş. Kitaba bile zam geliyor..

Bu arada kitabın pdf'ini elinde bulunduran arkadaşlar gönderebilirse çok müteşekkir olurum.

• Uzun yıllardır hortlatılan bir konu olmuş. Kimsenin söylemediği şeyi ben söyleyeyim Türkçe PDF yok kitabın internette, boşuna aramayın. Alternatif kitapların Türkçeleri veya Petrucci İngilizce PDF bulabilirsiniz ama Türkçe PDF yok.

• İngilizce PDF'ini buldum. Türkçesi de elimin altında bulunsun diyordum. Bilgilendirme için teşekkürler.
  • ingilizce pdf linkini paylaşır mısın? eğer link yoksa mail verebilirim pdf atman için.

• Hiç mi yok linki falan petruccinin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XkralTR.

ingilizce pdf linkini paylaşır mısın? eğer link yoksa mail verebilirim pdf atman için.

• mehmetyerdenyakan M kullanıcısına yanıt

2024den geliyorum an itibariyle 550TL :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.