Şimdi Ara

İlk 5000'e girerseniz TIP mı yazarsınız MÜHENDİSLİK mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
5
Favori
20.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Edit: Nedeniyle birlikte yazarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunyasr -- 8 Eylül 2013; 21:37:48 >

• Mühendislik yazarım.
  • Prototype88 kullanıcısına yanıt
    Nedeniyle birlikte yazarsanız sevinirim hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prototype88

Mühendislik yazarım.
    mimarlık
  • quote:

Mühendislik yazarım.
    bu konunun vakti değil şimdi
  • ders çalışmak için en verimli zamanlar şimdi.tercihlerle kafanızı yormayın.zaten lysden sonra 1 ay vaktiniz olacak.tercih işlerini o zamana bırakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asterixis

bu konunun vakti değil şimdi

Alıntıları Göster
    Neden mühendislik yazarım, ilk olarak mühendislikte kendimi daha çok geliştireceğimi düşünüyorum, Tıp a göre mühendisliğe daha yakınım ve en önemlisi ben sevdiğim işi yapmak için mühendisliği seçerdim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Neden mühendislik yazarım, ilk olarak mühendislikte kendimi daha çok geliştireceğimi düşünüyorum, Tıp a göre mühendisliğe daha yakınım ve en önemlisi ben sevdiğim işi yapmak için mühendisliği seçerdim.

Alıntıları Göster
    tabiki tıp

• quote:

Orijinalden alıntı: ACIT

tabiki tıp

Alıntıları Göster
    Astronot yazardım
  • Prototype88 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam ;) mantıklı geliyor mühendislik . tabi ki iyi bir ünide
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunyasr

Teşekkürler hocam ;) mantıklı geliyor mühendislik . tabi ki iyi bir ünide
    daha zamanı değil diyenlerin imzalarında tıp yazıyor

bence cevap vermelerine gerek yok.
  • mühendislik tabii . tıpa girip 30 yaşında işe başlamak ve 40-45 yaşından sonra 5 haneli maaşlara çıksam noolur . mühendislik macera , tıp ise sonucunuzun belli olduğu bir meslektri
  • quote:

Orijinalden alıntı: sırmasaçlıbaları

mühendislik tabii . tıpa girip 30 yaşında işe başlamak ve 40-45 yaşından sonra 5 haneli maaşlara çıksam noolur . mühendislik macera , tıp ise sonucunuzun belli olduğu bir meslektri
    tıp ölüyor mühendislik yazarım.
  • ForShahmeran F kullanıcısına yanıt
    tıp neden ölüyor hocam. şu anda en garanti meslek o değil mi ?
  • quote:

mühendislik tabii . tıpa girip 30 yaşında işe başlamak ve 40-45 yaşından sonra 5 haneli maaşlara çıksam noolur . mühendislik macera , tıp ise sonucunuzun belli olduğu bir meslektri

Oyle bir konuşuyorsun kisanki tipta kariyer yok kebdini gelistirmek yok macera yok. Bu dusunce cok yanlis
  • quote:

Orijinalden alıntı: viper_3

quote:

Oyle bir konuşuyorsun kisanki tipta kariyer yok kebdini gelistirmek yok macera yok. Bu dusunce cok yanlis

Alıntıları Göster
    Mühendislik yazarım Sevdiğim, istediğim işi yaparım. Önemli olanda o zaten.

• mühendislik bence reis imzamdan anlaşılır zaten hele birde seviyorsan mühendisliği hiç düşünme :) hem 2 sene kazancın olacak 2 sene demek 24 ay demek hiçde az bi süre değil.
  • Tereddut bile etmem muhendislik yazarim. Surunecek halim yok zaten odtuye, ituye gidip. 6-7bin yerine 2bin-3bin alirim(zaten cok buyuk ihtimalle artacaktir) istedigim meslegi yaparim. Para onemlidir ancak 3binle de aile gayet rahat gecinebiliyor. Bunun artacagini ve ailede cift maas da oldugu dusunursek tek katli evde oturmayip dubleks evde oturacagim yurtici yerine yurtdışında tatile gidecegim diye de gidip tip yazmam o kadar da okumam
  • quote:

Orijinalden alıntı: BloodyShift

Mühendislik yazarım Sevdiğim, istediğim işi yaparım. Önemli olanda o zaten.

Alıntıları Göster
    Lys türkiye birincisi olsam bile Tıp yazarım. Bilkent Boğaziçi elektronik yazmam.

Nedeni piyasanın it sürüsü gibi müh kaynaması.
  • Veraniego V kullanıcısına yanıt
    Anlaşılan o ki tıpta çok geç para kazanılıyor :S
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.