Şimdi Ara

İlk 5000'e girerseniz TIP mı yazarsınız MÜHENDİSLİK mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
361
Cevap
5
Favori
20.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben TIP yazarım ben çocukluğumdan beri doktorluk istiyorum, benim doğama en uygun meslek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nicotinell N kullanıcısına yanıt
    Bende tıp yazardım . Biraz da ailemin durumundan olsa gerek. Bana güveniyorlar ve dolgun maaş olarak tıp düşünüyorum. Çalışılarak herşeyin üstesinden gelinir diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

daha zamanı değil diyenlerin imzalarında tıp yazıyor

bence cevap vermelerine gerek yok.

hocam bırak da şimdi ders çalışsınlar.yüksek puan yapamadıktan sonra ne tıp olur ne de düzgün mühendislik.tercih zamanı tabii ki tıp yazın derim.o imzayı da boşuna koymadık oraya

• Yazardım mühendisliği vururdum kırbacı. Piyasanın it gibi mühendis bulundurması zerre umurumda değil. İlk 5bindeki adam diğerlerinden çok rahat sıyrılır. Hem de hayalimdeki işi yaparım
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunyasr

Bende tıp yazardım . Biraz da ailemin durumundan olsa gerek. Bana güveniyorlar ve dolgun maaş olarak tıp düşünüyorum. Çalışılarak herşeyin üstesinden gelinir diye düşünüyorum

bravo doğru yolu bulmuşsun.
  • Genel olarak mühendislik. Vay beee :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr_Gölge

quote:

daha zamanı değil diyenlerin imzalarında tıp yazıyor

bence cevap vermelerine gerek yok.

hocam bırak da şimdi ders çalışsınlar.yüksek puan yapamadıktan sonra ne tıp olur ne de düzgün mühendislik.tercih zamanı tabii ki tıp yazın derim.o imzayı da boşuna koymadık oraya

Yok sana katılmıyorum. Meslek seçimine en az 1 sene önceden karar vermek lazım bence. Son bir ayda tercih yapılırsa aceleye geliyor, hata yapma olasılığı yüksek

• Neden hocam

• Nicotinell N kullanıcısına yanıt
    Onun için detay vererek konuşalım. şunun şurasında 10 dakikanızı alır almaz . zaten sonra ders çalışacak zaman çok ;) yeter ki hedefini belirt ve nedenini yaz . Bilmediklerimizi öğrenelim ona göre mantıklı davranalım
  • tıp yazacaktım ama sonra mühendislik yazdım. Şu an çok mutluyum
    mf4:2900 bu arada
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: harunyasr

bravo doğru yolu bulmuşsun.

Teşekkür ederim hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: James Franco

Yazardım mühendisliği vururdum kırbacı. Piyasanın it gibi mühendis bulundurması zerre umurumda değil. İlk 5bindeki adam diğerlerinden çok rahat sıyrılır. Hem de hayalimdeki işi yaparım

Hahaha hocam ne kirbaci ya valla baya guldum guzel yorum olmus

• quote:

Lys türkiye birincisi olsam bile Tıp yazarım. Bilkent Boğaziçi elektronik yazmam.

Nedeni piyasanın it sürüsü gibi müh kaynaması.

ama piyasada boğaziçi elektrik elektronik her yıl sadece 55 kişi . mühendis sürüsüyle bir mi tutulacak onlar
  • exali kullanıcısına yanıt
    Boğaziçi sanırsam (imzadan gördüm)
    Anlatsanız hikayeyi hocam mesela mühendisliğin nesi güzeldir nesi kötüdür falan filan :) müh. okuyan biri olarak bizi aydınlatırsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: exali

tıp yazacaktım ama sonra mühendislik yazdım. Şu an çok mutluyum

inşaat mı hocam . iyi yapmışsın tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sırmasaçlıbaları

quote:

Lys türkiye birincisi olsam bile Tıp yazarım. Bilkent Boğaziçi elektronik yazmam.

ama piyasada boğaziçi elektrik elektronik her yıl sadece 55 kişi . mühendis sürüsüyle bir mi tutulacak onlar

biliyorum elbette farklı olacaktır. Ama yıllar sonra yaşlandığını düşün, bir şekilde işsiz kaldın, fabrika kapandı, yahut firma iflas etti. Alt seviye mühendisler ise tecrübe kazanıp kendilerini geliştirmişler falan filan. Rakip olamazlar mı.
  • Evet boğaziçi inşaattayım.

Daha başlamadım başlayınca anlatırım. Şu an tek bildiğim boğaziçinde proficiency(hazırlık geçme) sınavının zor olduğu (sınavın ikinci bölümüne girmedim başım ağrıdı yani o derece )

Tabi niye mutlusun diye soracak olursan bilmiyorum ama insan benim gibi son dakikada tercih değiştirirse anlıyor. Tercih başlayana kadar tıp isterdim ama tercihlerde fikrim değişti. Bitime 10 dk kala boğaziçi inşaatı üste aldım İyi ki almışım diyorum, tıp şu an bana çok uzak ve karamsar geliyor. Ama tabiki bu işin ehli olan, yıllarını vermiş adamlara sorarsan daha iyi olur; sonuç olarak ben de yeni başladım fazla bir şey bilmiyorum.

• mühendislik tabiki odtü itü gibi okulu bitiren adam zaten 2 3 sene içinde doktoru sollar maaş konusunda
  • quote:

Kaynasin tip istemeyen muhendsligi isteyenlerdenim bnce odtu itu bilken boun u kazanirsak ve kndimizi glstrrsek sikinti yasamayiz

• quote:

Orijinalden alıntı: sırmasaçlıbaları

quote:

Orijinalden alıntı: exali

tıp yazacaktım ama sonra mühendislik yazdım. Şu an çok mutluyum

inşaat mı hocam . iyi yapmışsın tebrikler

teşekkürler hocam da sen nereden biliyorsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.