Şimdi Ara

BİR TÜRLÜ BULAMADIM, ELİNDE OLAN, NASIL BULACAĞIMI BİLEN VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
6.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba 5 gündür aruyırum. ösym merkeze gittim dilekçe verdim 15 gün sürer dediler. 1993 yılı eczacılık taban puanlarına ihityacım var. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkür ederim...

• Yapay Zekanın Yanıtı

1993 Yılı Üniversite Taban Puanlarını Nasıl Bulabilirsin?

Üniversiteye giriş için yapılan Öğrenci Seçme Sınavı'nın (ÖYS) 1993 yılı taban puanlarını arıyorsan, aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• ÖSYM'nin Web Sitesini Ziyaret Et: Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin (ÖSYM) resmi web sitesine (https://www.osym.gov.tr/) git.
    • "ÖSYS Taban Puanları" Sayfasına Git: Ana sayfada, "Sınavlar" menüsünün altındaki "ÖSYS Taban Puanları" bağlantısına tıkla.
    • "1993 Yılı"nı Seç: Açılan sayfada, "Sınav Yılı" bölümünden "1993" yılını seç.
    • İlgili Taban Puanlarını Bul: İstediğin programın veya üniversitenin taban puanlarına ulaşmak için "Program Adı" veya "Üniversite Adı" kutusuna ilgili ismi yaz ve ara.

Önemli Notlar:

• 1991 ÖYS taban puanları için farklı bir araştırma yapman gerekebilir.
    • Tıp ve hukuk fakültelerinin taban puanlarına doğrudan ÖSYM'nin web sitesinden ulaşılamayabilir. Bu puanlar için üniversitelerin kendi web sitelerini veya ilgili kaynakları kontrol etmen önerilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bilen kimse yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drgkhn

bilen kimse yok mu?

Amacın ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öğrenci affından yararlanıyorum. yatay geçiş için taban puanlara ihityacım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rmznts

quote:

bilen kimse yok mu?

Amacın ne?

genç arkadaşım lütfen insanları rencide etmek için yer aramayın, üslubunuza dikkat edin.
    bu bir tavsiye, ileri ki yaşamınızda biyolojik bütünlüğünüz için işe yarayacağını düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyub

quote:

Orijinalden alıntı: Rmznts

quote:

bilen kimse yok mu?

Amacın ne?

genç arkadaşım lütfen insanları rencide etmek için yer aramayın, üslubunuza dikkat edin.
    bu bir tavsiye, ileri ki yaşamınızda biyolojik bütünlüğünüz için işe yarayacağını düşünüyorum...

Hocam amacını merak ettim arkadaşın o yüzden öyle bir soru yönelttim. Siz yanlış anladınız galiba rencide etmek ne haddime benim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel
  • Final gibi dershaneden felan yardim alsana dostum,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

güncel

hocam 91,92 ve95 den sonrasını buldum 93e az kaldı. ben şimdilik 92yi yazıyorum ön bilgi olur.bulamazsam o dönemde 6 tane eczacılık varmış artık onlarda iletişim kurup öğrenebilirsiniz.
    92 puanları
    hacettepe 475,737
    ankara 486,540
    ege 460,993
    istanbul 456,318
    marmara 455,003
    anadolu 453,936
  • hocam şimdilik egeyi buldum yarın devam ederim,buldukça eklemeye çalışacağım.
    1993 taban puanları:
    ege:478,975
    ekleme:
    gazi:475,196
    hacettepe:492,436
    istanbul:473,856
    marmara:471,936
    anadolu ve ankaranınkini 12den sonra yazabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BNSF -- 14 Temmuz 2012; 12:29:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: β

hocam şimdilik egeyi buldum yarın devam ederim,buldukça eklemeye çalışacağım.
    1993 taban puanları:
    ekleme:

hocam çok teşekkür ederim, ellerine sağlık. anadolu ve ankarayı koalydaysa yaz hocam yoksa hiç yorma bunlar bile çok önemliydi. ne kadar teşekkür etsem azdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drgkhn -- 14 Temmuz 2012; 14:32:59 >
  • quote:

quote:

1993 taban puanları:
    ekleme:

hocam çok teşekkür ederim, ellerine sağlık. anadolu ve ankarayı koalydaysa yaz hocam yoksa hiç yorma bunlar bile çok önemliydi. ne kadar teşekkür etsem azdır.

rica ederim. öncekileri bulmak çok vaktimi aldı marmarayı bulunca öğrendim işin kolayını, anadoluyla ankarayı elimle koymuş gibi buldum.

ankara:481,123
    anadolu:470,912

siz yine de ösymden cevap gelirse puanları karşılaştırın bir yanlışlık çıkmasın sonra.

• quote:

quote:

quote:

1993 taban puanları:
    ekleme:

rica ederim. öncekileri bulmak çok vaktimi aldı marmarayı bulunca öğrendim işin kolayını, anadoluyla ankarayı elimle koymuş gibi buldum.

siz yine de ösymden cevap gelirse puanları karşılaştırın bir yanlışlık çıkmasın sonra.

osym den henüz bir haber yok ama geldiğinde bakarım bi. gerçekten çok çok teşekkür ederim. ellerinize sağlık çok yardımcı oldunuz. sizin için yapabileceğim bişey olursa haber verin. iyi geceler.

• puanlar 500 üzerinden mi hesaplanıyormuş 93'de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bakın bakın Ne anlatıcam

puanlar 500 üzerinden mi hesaplanıyormuş 93'de?

galiba 500 üzerinden.bilkent elektrik elektronik müh. 617 ile kapatmış,hacettepe tıp 572 ile kapatmış.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

1993 taban puanları:
    ekleme:

osym den henüz bir haber yok ama geldiğinde bakarım bi. gerçekten çok çok teşekkür ederim. ellerinize sağlık çok yardımcı oldunuz. sizin için yapabileceğim bişey olursa haber verin. iyi geceler.

rica ederim,bir sorun olursa danışırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.