Bildirim
Bu hatanın çözümünü bilen var mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Oyunu alırken kullanmış olduğunuz kullanıcı adınızı değiştirdiniz mi hiç? -
quote:
Orijinalden alıntı: tugay_1213
Oyunu alırken kullanmış olduğunuz kullanıcı adınızı değiştirdiniz mi hiç?
hayir ama yanlisikla psimde kayitli olan bir hesapla oyuna girip cikmistim, kendi hesabimdan oynuyordum hep
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeşlikle aldıysan diğer kişi deactivate etmiş olabilir senden habersiz oyunu.
Buraya bakabilirsin;http://tr.playstation.com/ps3/support/guides/detail/item492357/80029513-PlayStation%C2%AENetwork-i%C3%A7erik-sorunu/ -
quote:
Orijinalden alıntı: burakckale
quote:
Orijinalden alıntı: tugay_1213
Oyunu alırken kullanmış olduğunuz kullanıcı adınızı değiştirdiniz mi hiç?
hayir ama yanlisikla psimde kayitli olan bir hesapla oyuna girip cikmistim, kendi hesabimdan oynuyordum hep
Burada hatanın olası nedenleri ve çözümleri yazıyor eğer takıldığınız yer olursa tekrar cevaplamaya çalışırım bilgim kararınca http://www.ps3blog.co.za/2009/04/21/the-copyright-information-is-invalid-80029513/
-
quote:
Orijinalden alıntı: speranzaaa
Kardeşlikle aldıysan diğer kişi deactivate etmiş olabilir senden habersiz oyunu.
Buraya bakabilirsin;http://tr.playstation.com/ps3/support/guides/detail/item492357/80029513-PlayStation%C2%AENetwork-i%C3%A7erik-sorunu/
cocuk sinif arkadasim oda habersiz olandan yanlisikla belki bir sey yapmis olabilir ben bi bu linkleri arastirayim :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Muhtemelen deactivate etmiştir. Veya ana hesabın bilgilerini değiştirmiş olabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: speranzaaa
Muhtemelen deactivate etmiştir. Veya ana hesabın bilgilerini değiştirmiş olabilir.
linkten anladigim kadariyla hesabimi aktive ederek tekrar oyunu indiricem ?
aynen dostum hesaba erişebiliyor isen çözümdür. -
oyun arkadasin hesabinda, onunda hesabini aktive etmesi gerekli mi?
hesap bilgilerini biliyorsan sende edebilirsin. Önemli olan oyunu indirdiğiniz hesabın aktive edilmesi herhangi biriniz yapabilirsiniz. -
-
Aynı sorun bende de var fifa 13 açılmıyor kardeşlikle almıştım oyunun alındığı hesap benim ama son mesajdaki resim çıkıyor. -
tekrar indirirsen sorun cozuluyor sanirim denersen banada yazar misin ben indiremiyorum
Oyun alınan hesabı Ps3'ten sildiniz mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: burakckale
tekrar indirirsen sorun cozuluyor sanirim denersen banada yazar misin ben indiremiyorum
Dowland listte oyun gözüküyor ama indirmek isteyince ps3 sistemi etkinleştirilemedi diyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Gny*
Oyun alınan hesabı Ps3'ten sildiniz mi?
hayir
Bir kez deaktif edilip sonrasında 3. bir ps3 te oyun indirilip sizin hesap veya konsol dışarıda bırakılmış olabilir mi? Son ekran görüntüsünden ben bunu anlıyorum... -
acikcasi ben oyunun 2. hakkini sinif arkadasimdab aldim psden pek anlamiyor zaten boyle cinlik yapamaz o yuzden baska bit sorun oldugunu dusunuyorum oyunu tekrar indiricem hesabindan bakalim olacak mi
Tüm hakların dolmuş. Aynı anda elimde 4 adet PS3 olunca aynı hesap 2 makineden fazlasına aktive olamıyordu.
Arkadaşını yanlış seçmişsin. Hayırlı işler.
Benzer içerikler
- playstation network"e giriş sorunu
- playstation ea hesabı değiştirme
- psn kardeşliği
- ps4 mü ps5 mi
- ps4 10 haneli indirim kodu bedava
- araba oyunları pc
- marvel rivals sistem gereksinimleri
- ps5 slim disk sürücüsü
- direksiyon seti
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X