Şimdi Ara

BEDAVA 1 aylik PlayStation Plus aboneligi - TR ve UK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
146
Cevap
4
Favori
26.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oncelikle daha once bu verildi mi bilmiyorum baktim bulamadim, verildiyse de TR PSN'de calismasi verildi mi onu da bilemiyorum o yuzden...

Evet basliyoruz; oncelikle Eurogamer.net sitesine gidip ucretsiz uyelik aliyorsunuz [ istediginiz kadar :] ]... Ardindan Eurogamer'a giris yaptiktan sonra asagidaki linki acip sayfanin asagisinda bulunan butona tiklayip 12 haneli kodu aliyorsunuz...

[
    eurogamer.net
    Try PlayStation Plus free for 30 days in the UK • Giveaways • Eurogamer.net
    http://www.eurogamer.net/giveaways.php?id=87209
    ]

Aslinda sitenin basligina bakarsaniz " Try PlayStation Plus free for 30 days in the UK " diyor... Tabii oyle yaziyor diye inanacak degiliz... Oncelikle verilen kodu ana hesabimda [ Avustralya ] denedim, yemedi... Bir de TR hesapta deneyeyim ikisi de PAL dedim, baktim calisti... :] Belki diger PAL hesaplarda da calisir bilemiyorum... Denemesi bedava...

Farkli email adresleriyle birkac tane kod alip bu bir aylik sureyi uzatmak mumkun mu, onu da bilemiyorum o kadar da mezarci degilim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyn -- 6 Mart 2013; 0:10:43 >

• Aldım bende yalnız code'u girdiğimde gelen ekranda 90 days yazıyordu yanlış görmediysem kaç gün olduğunu görmenin bir yolu varmı emin olmak için bakayım tekrar ?
  • Aldım bende. Fakat neden bedava anlamadım. Kodu nereye yazacağız şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Aldım bende yalnız code'u girdiğimde gelen ekranda 90 days yazıyordu yanlış görmediysem kaç gün olduğunu görmenin bir yolu varmı emin olmak için bakayım tekrar ?
    Plus'u aktifleştirmek için kredi kartı istiyor. Denemek isteyenlerin bilgisine...
  • quote:

Aldım bende yalnız code'u girdiğimde gelen ekranda 90 days yazıyordu yanlış görmediysem kaç gün olduğunu görmenin bir yolu varmı emin olmak için bakayım tekrar ?

90 günlük üyelik yapıyor ama bunun ilk 30 günü ücretisiz. Otomatik ödeme açıksa 30 günden sonra parayı çekip 3 aya tamamlayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zdbrg

quote:

90 günlük üyelik yapıyor ama bunun ilk 30 günü ücretisiz. Otomatik ödeme açıksa 30 günden sonra parayı çekip 3 aya tamamlayacak.

Anladım dostum sağol. Otomatik ödeme off'ta duruyor benim. Şimdi içeriklere baktım bayada bedava oyun var valla 30 gün iyi gider bunlar. guardians of middle earth'ü indirerek başlicam
  • quote:

quote:

quote:

Anladım dostum sağol. Otomatik ödeme off'ta duruyor benim. Şimdi içeriklere baktım bayada bedava oyun var valla 30 gün iyi gider bunlar. guardians of middle earth'ü indirerek başlicam

Benim Tr hesabı kabul etmeyince Uk hesap açtım ordan aktive ettim kodu. Ben de Sırf Sleeping Dogs için aldım aslında :)

• Teşekkürler bilgi için.
  • quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    kodları sürekli girersek abonelik süresini uzatabilir miyiz acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gkhan.

Alıntıları Göster
    bir kaç kod daha alıp elimde tutucam bittikçe girerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gkhan.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler bilgi için ben de plus üyeliği aldım. Bu 30 günden sonra otomatik uzatma olayında kart bilgilerimi sildim bu durumda uzatma yapamazlar değil mi?
  • quote:

Alıntıları Göster
    Yalnız şöyle bişey var; arkadaş Tr'den aktive ettim demiş ama ben edemedim. 2-3 ay önce Facebook'tan da bedava kod dağıtıyolardı böyle ve ben ordan kodu alıp kendi hesabımda kullanmıştım. Şimdi burdan aldığım kod çalışmadı. Her hesaptan sadece bi kereliğine deneme sürümü çalışıyor olabilir.

Bunun çözümü ise yeni hesap açmak. Ben öyle yaptım, Uk bi hesap açtım kodu kullandım. Kredi kartı bilgilerimi silip otomatik yenilemeyi de kapattım. Böyle bikaç tane kod alıp yeni hesaplarla ilerleyen aylarda kullanılabilir evet :)

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Yûnus

quote:

Alıntıları Göster
    1 kod kullanabiliyorsunuz hesabınızda ben de eskiden yapmıştım yemediydi bir diğerini şansıma 19TL oldu geçen ay aldım hemen tabi Yaza doğru bi indirim daha yaparlar inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: Gorkem.IX

1 kod kullanabiliyorsunuz hesabınızda ben de eskiden yapmıştım yemediydi bir diğerini şansıma 19TL oldu geçen ay aldım hemen tabi Yaza doğru bi indirim daha yaparlar inşallah

Alıntıları Göster
    tr hesabımdan aktif olmuyor, uk hesabımdan oldu fakat kredi kartı istiyor. uğraşmaya değmicek ana hesabım tr

• Neden kk istiyor ki? 2011 mayis ta bedava 30 gunluk plus verdiklerinde oyle birsey istemiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmithAhmet

Neden kk istiyor ki? 2011 mayis ta bedava 30 gunluk plus verdiklerinde oyle birsey istemiyordu.

Kod aslinda 90 gunluk ama bunun sadece 30 gunu ucretsiz... 30 gun sonunda siz isterseniz kredi kartindan para cekilip uzatiliyor Plus aboneliginiz, istemezseniz 30 gun sonra bitiyor...

Bu arada konuyu actigi icin imkansiz'a tesekkur ediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyn

quote:

Orijinalden alıntı: SmithAhmet

Neden kk istiyor ki? 2011 mayis ta bedava 30 gunluk plus verdiklerinde oyle birsey istemiyordu.

Kod aslinda 90 gunluk ama bunun sadece 30 gunu ucretsiz... 30 gun sonunda siz isterseniz kredi kartindan para cekilip uzatiliyor Plus aboneliginiz, istemezseniz 30 gun sonra bitiyor...

Bu arada konuyu actigi icin imkansiz'a tesekkur ediyorum...

Alıntıları Göster
    Kod isteyen varsa pm atan ilk kişiye verebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAVIC

quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

pm

Alıntıları Göster
    Kredi kartını silsek çekemez para değil mi?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.