Şimdi Ara

PSN Giriş Sorunu !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
8.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni üyelik actım ana hesap yaptım , giriş yapıyorum "Başka bir oyuncunun giriş kimliği kullanılarak giriş yapılamıyor." hatasıyla karsılasıyorum. Deli oldum sorun nedir yahu

• Yapay Zekanın Yanıtı

PSN Giriş Sorunu: "Başka Bir Oyuncunun Giriş Kimliği Kullanılarak Giriş Yapılamıyor"

PlayStation Network'e (PSN) giriş yaparken "başka bir oyuncunun giriş kimliği kullanılarak giriş yapılamıyor" hatasıyla karşılaşıyorsan aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Başka Bir Cihaz Kullanmayı Dene: Farklı bir PlayStation konsolu, akıllı telefon veya bilgisayarda PSN'e giriş yapmayı dene. Giriş kimliğinin başka bir cihazda da kullanılıp kullanılmadığını kontrol et.
    • Hesabını Kurtar: PlayStation web sitesinden PSN hesabını kurtar. Hesabına erişemiyorsan destek için Sony ile iletişime geç.
    • Konsolundaki Hesabı Sil: PlayStation konsolundaki ilgili hesabı sil. Ardından hesabınla tekrar oturum açmayı dene.
    • Konsol Yazılımını Güncelle: PlayStation konsolunun yazılımının en son sürüme güncellendiğinden emin ol. Güncellemeleri indirmek için "Ayarlar" > "Sistem Yazılımı Güncellemeleri" bölümüne git.

PS5 için Ek Adımlar:

• "Ayarlar" > "Kullanıcılar ve Hesaplar" > "Diğer" bölümüne git.
    • "Konsol Kullanımını Başlat" seçeneğini seç.
    • Bir PSN hesabı oluştur veya mevcut hesabınla oturum aç.

Bu adımları izledikten sonra hala giriş yapamıyorsan Sony müşteri desteğiyle iletişime geçmen gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bu arada telefondan veya pc'den psn'e erişebiliyorum....
  • PS4'ü varsayılan ayarlara döndürdüm ve düzeldi SORUNU YAŞAYAN ARKADASLAR
  • varsayılan ayarlara nasıl döndürdün ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.