Şimdi Ara

PSN Başka bir kullanıcının giriş kimliği... sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, benim ps3'e format atacağım ama gta v kayıt dosyalarının silinmesini istemiyorum. Bir arkadaşın psn plus hesabı vardı. Onu kullanarak kayıt dosyalarını psn hesabına kaydedicektim. Ama onun hesabına girmeye çalıştığımda "başka bir kullanıcının giriş kimliğini kullanarak giriş yapamazsınız" diyor. Ne yapabilirim ?

• Yapmak istedğin işlem olurmu bilmiyorum ama yeni psn için yeni kullanıcı açman lazım en baştaki sekmeden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luffy1907

Yapmak istedğin işlem olurmu bilmiyorum ama yeni psn için yeni kullanıcı açman lazım en baştaki sekmeden

onu biliyorum ama gta v'in kayıt dosyaları sadece benim hesabımda kayıtlı. Başka hesaba aktarmak mümkün mü?
  • FAT32 formatında bir flash diski cihaza bağlayıp save'i oraya almayı deneyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eqecakmak

FAT32 formatında bir flash diski cihaza bağlayıp save'i oraya almayı deneyebilirsiniz.

o işi nasıl yapacağım? anlatabilirseniz çok memnun olurum.
  • Önce dediğim formatta bir diski cihaza takın. Daha sonra savelerin olduğu kısma girin ve save'inizi bulun. Save'in üstünde üçgene basıp diske kopyalayın. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: harikaerif

quote:

Orijinalden alıntı: Eqecakmak

FAT32 formatında bir flash diski cihaza bağlayıp save'i oraya almayı deneyebilirsiniz.

o işi nasıl yapacağım? anlatabilirseniz çok memnun olurum.

Dostum pc den SEN.com a girip hesabımızdan ps3 sistemini kaldır desek aktiflik gider bizde girebiliriz diye düşünüyorum?
    Aynı problem bende de var da
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.