Arkadaşlar steam hesabını çok uzun süre önce bu forumdan bir arkadaştan satın aldım, uzun süredir de kullanıyorum. Epey oyun almışlığım ve cüzdanda bakiyem var. Malum ilk girişteki kullanıcı adı değiştirilmiyor. Dün akşam giriş adımı değiştirmek için steam desteğe mesaj attım. Sabah cep telefonuma "Steam destek "****" (hesabın giriş adı) adlı hesaptan bu numarayı kaldırdı. Bu sizin talebiniz değilse bizimle iletişime geçin" diye bir mesaj geldi. Hesap şifresi değişmiş, kayıtlı mail adresi ve cep numaram hesaptan kaldırılmış. Hesabın sadece giriş adı var ve kayıtlı mail adresinde hesap görünmüyor. Destek talebine şifre değiştiği içinde giremiyorum. yani nasıl bir sarmala bulaştım anlamadım. Steam nasıl ulaşabilirim? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xdian -- 10 Ocak 2021; 14:57:30 > |
Steam Hesap Adı Değiştirme ve Sorunları
Steam hesabınızın kullanıcı adını değiştirmek, çeşitli nedenlerle gerekli olabilir. Ancak, bu işlem bazı sorunları da beraberinde getirebilir.
Steam, hesap adınızı değiştirmenize yalnızca bir kez izin verir. Yeni kullanıcı adınız benzersiz olmalıdır, yani başka bir kullanıcı tarafından alınmamış olmalıdır.
Hesap adınızı değiştirirken aşağıdaki sorunlarla karşılaşabilirsiniz:
- Satın alınan oyunlar etkilenemeyebilir: Oyunların hesap adınıza bağlı olabileceğini ve kullanıcı adınızı değiştirdikten sonra oyuna erişiminizin kısıtlanabileceğini unutmayın.
- Topluluk etkileşimleri etkilenebilir: Forum gönderileri, yorumlar ve grup üyelikleri gibi topluluk etkileşimleriniz yeni kullanıcı adınızla ilişkilendirilebilir.
- Steam şifre değiştirme gerekebilir: Hesap adınızı değiştirdikten sonra Steam şifrenizi de güncellemeniz gerekebilir.
Hesap adınızı değiştirmek istiyorsanız aşağıdaki adımları izleyin:
- Steam istemcisinde oturum açın.
- Profilinize gidin.
- "Kullanıcı Adını Değiştir" düğmesini tıklayın.
- Yeni kullanıcı adınızı girin.
- "Kullanıcı Adını Değiştir" düğmesini tekrar tıklayın.
Hesap adınızı değiştirdikten sonra, yukarıda belirtilen sorunları yaşamamak için aşağıdaki önlemleri alın:
- Oyunlarınızı en son sürüme güncelleyin.
- Steam forumlarında ve gruplarında yeni kullanıcı adınızla oturum açın.
- Steam şifrenizi değiştirin.
Hesap adınızı değiştirme konusunda herhangi bir sorun yaşarsanız Steam Destek ile iletişime geçin.