3500₺ bandında Lian Li Lancool 215 alternatifi
- 160mm işlemci soğutucu destekli,
- ATX anakart uyumlu,
- 350mm GPU desteği olan (350mm desteği sağlayan mümkün mertebe en az derinlikte olan kasa desem daha iyi olur)
- Hava akışı iyi olan (fan varsa cfm değerleri yüksek),
- Genişliği 230mm'yi geçmeyen
bir kasa alacağım. Lian Li Lancool 215 almayı düşünüyorum. Bütçem 3000-3500₺ civarı. Bu kasaya bu bütçede farklı bir alternatifiniz var mı? Benim için ne kadar ucuz ise o kadar iyi.
Sibop Kapak Hırsızlığı
Orjinal sibop kapaklarından ikisi çalınmıştı. Hayır orjinalinin ikisini çalıyosun bari git diğer ikisini de çal arkadaş bi de gidip sağ ön ve sol arkayı çalmış ya. geç fark etmiştim çalındığını yani pek dikkatle bakmıyordum kapağa. BİM'e de 30 liraya gelince aldım bi set ve taktım. Taktıktan 1 hafta sonra yine çalınmış (yine tam olarak hangi gün çalındığını bilmiyorum, 1 hafta sonrasında fark ettim). Bu sefer bimde yok diye ta sanayiye gittim 50 liraya set aldım onlar da çalındı.
Bu kapakların çalınma sebebi nedir? Yani çok mu detaylı özellikleri var? Aldığım kapak da şu yani yanarlı dönerli bişey de değil.
Kapalı otoparkımız var yani gece çalınmasının imkanı yok. Gündüz de eşim okulun etrafına bırakıyor aracı. Her aracı park edince sibop kapağını cebe mi atmam lazım illa? Yok mu bu kapağın kilitli olanı?
napcaz kapaksız mı kullanıcaz simdi
Allah kitap aşkına şunu iptal edin her seferinde karşıma çıkıyor.
Tikleri kapatıp iyi görünüyor diyorum 1 saate yine çıkıyor.
Tikleri açıp İyi görünüyor deyince bir daha çıkmıyor. Ardından el ile bu seçenekleri kapatınca hemen çıkıyor.
Ben bunları onaylamak zorunda mıyım?
R5 5600 işlemciye anakart tavsiyesi.
Merhaba değerli forum sakinleri
i5-8400'dan geçiş yapmaya karar verdim düşük bütçe ile. 3000 civarına R5 5600 alacağım, 2000-2500 bandında anakart arıyorum. En çok önerilen model olan Gigabyte B550M DS3H modeli hakkında ne düşünüyorsunuz. Mesela ilerde gidip bu anakarta 5800X3D taksam problem yaratmasın istiyorum. Bir de PCIe 4.0 SSD desteği olursa güzel olur. Elimde böyle bir SSD mevcut.
Tavsiyelerinize açığım, teşekkürler.
Aracın kendi orjinal lastik ebatı 215 50 R17.
Fiyat farkından ötürü 225 45 R17 lastik düşünüyorum. % -1,97'lik fark var aralarında. Geçişin ne gibi avantaj veya dezavantajı olur fiyat dışında? Deneyimleyen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Bir de marka model olarak ne öneriyorsunuz? Debica, Sava gibi markalar var Goodyear'ın alt markaları. Şu an yaz lastiği olarak Lassa Snoways var araçta.
İyi günler.
Herhangi bir kişinin mesajını cevaplarken yaşıyorum sorunu. Şöyle ki; mesajın sağ üstündeki seçenekten "Cevapla" diyorum. Ardından birkaç bir şey yazdıktan sonra sekmeyi kapatıyorum. Sonra tekrar aynı mesaja cevapla dediğimde önceden yazdığım yazı taslak olarak kaydedildiğinden dolayı yine aynı şekilde kalıyor. Ama o andan sonra "Yanıtı Gönder" butonuna tıkladığımda mesajı taslak olarak kaydediyor, mesajı göndermiyor.
Microsoft Edge tarayıcısında da denedim aynı sonucu aldım. Şirketteki arkadaş da denedi az önce, o da bu durumu fark etti.
İstanbul Anadolu Yakasında Ortaokul Tavsiyesi
|
|
|
Meslek: Hardware Engineer
CPU AMD Ryzen 5 5600 CPU Cooler Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB GPU PowerColor Red Devil Radeon RX 7800 XT ANAKART Gigabyte B550 Aorus Elite V2 RAM Kingston 32GB (4x8GB) Fury 3600Mhz CL17 DDR4 DISK 1 WD_BLACK SN850 500GB NVMe PCIe 4.0 DISK 2 Samsung 870 EVO 1TB 2.5" DISK 3 WD 3.5" 1 TB SATA III KASA Corsair 3000D Airflow White PSU FSP Hydro GT PRO ATX3.0 (PCIe5.0) 850W MONITOR Acer Nitro XV272UVbmiiprzx KLAVYE Logitech G213 MOUSE SteelSeries Prime SES SISTEMI --- KULAKLIK ---
|
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 7 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9.466
İkinci El Bölümü Mesajları: 108
Konularının görüntülenme sayısı: 68.795 (Bu ay: 618)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7.626 (Bu hafta: 9)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun