Bugün kardeşimden duydum deneyen var mıdır? biz yaptık ama daha onay vermedi. aile oluşturup 6 kişiye kadar davet edebiliyorsunuz ve aynı anda olmamak şartıyla oyunları karşılıklı oynayabiliyormuşsunuz. nasıl yapacağız önce ayarlar arayüz kısmından aile beta seçiyoruz ve güncellenip baştan açılıyor. daha sonra sağda isim hesap detayları kısmına tıklıyoruz. Aile yönetimi kısmında aile açabilir ya da başka bir aileye katılabilirsiniz. video olarak burada gösterilmiş: ınstagram ☯︎ Hakan Sezginel on Instagram: "Steam’e muhteşem güncelleme geldi!" https://www.instagram.com/reel/C4tWwbfNKbB |
Steam Aile Hesabı
-
-
daha iddialı bir başlık mı atsaydım konu tutmamış. bence güzel bir uygulama oyunları paylaşmanız yani bu işin tek handikapı aynı anda oynanamıyor olması. birader onaylamış benim oyun listeme geldi onun oyunları ve benim oyunlarım da ona gitti. henüz beta belki ileride değişikliğe uğrayabilir ama şu haliyle bile o oyunu sen al bunu ben yapabilirsiniz. ps'deki kardeşlik işine mi benziyor bu onu denemediğim için bilemiyorum ama 6'ya kadar aile kurma işi de iyi bence bir iki kişi değil.
-
Mükemmel bir olay bence sadece kişiler güvenilirolmalı. Biri ban yerse siz de yiyorsunuz. Oyun fiyatlarının coştuğu bu zamanda ilaç gibi. Bir oyun kaç kişinin kütüphanesinde varsa aynı anda o kadar adette oynanabiliyor. -
steam'den ban da mı yeniyor? biz anlamayız o işler için çok yaşlıyız ben 47 birader 43 yaşında. diğer steam hesabımı da bağlayacam onun hesaba onda da yeni oyunlar var biz single playerciyiz ama oyun zevklerimiz pek tutmuyor adam Alan Wake 2'yi çok gerilimli buldu dedim Evil Within diye bir oyun var onu görme hiç o zaman. bu olayın esprisi bildiğiniz insanlar ve oyun alım gücü olan insanlar arasında yapılması. ben şunu aldım sen de bunu al diye. birader arap emirliklerinde yaşıyor mena bölgesi mi ne fiyatlar orada da aynı sanırım? oyunların 60 dolar olduğu dönemde bence güzel bir şey kendi kafanıza uygun birilerini bulabilirseniz. saat farkı var zaten aynı anda oynayamayız ki biz resmen o alırsa benim de oyunum olacak benim oyunları zaten ne zaman boş kalırsa oynasın yani bu iş için sabah akşam oyun oynuyor olmanız gerekmiyor. oyunları görmek için de alıyoruz arşiv dursun diye de alıyoruz bu şekilde tam steam kardeşliği oluyor yeter ki adamınızı bilin. 6 kişiye kadar aile hesabıyla çok sağlam bir arşiv sahibi olabilirsiniz yeni çıkan oyunları tek tek almaktan kurtulursunuz kuzen vs çoksa ama bir iki kişi bile olsa yine faydalı bu sistem.
-
Ben de 47 yasindayim :) single player oyunlari severim ama multi den de geri kalmam. Ban yenebiliyor evet multi de yerse aile uyelerinden biri onu davet eden de selametle :)
-
multi diye değildir ya hile falan yapıyordur? işte diyorum ya adamını iyi seçeceksin o psn kardeşlik gibi netten bilmediğin adamlar değil de steam daha saygın bir şey aile eşrafından kuzen kardeş harbi kardeşlik yani ismini yanlış koymuşlar steam kardeşlik olsa daha iyi tutardı. aile deyince apple music aile YT Aile gibi anlaşılıyor olabilir ama onlardan çok daha süper bir şey bu çünkü bul 6 kişiyi alın len şu yeni oyunlardan 5'ini birini de ben alayım şeklinde gitseniz çok sağlam bir arşiv olur. dönüyoruz yine handikapına aynı anda oynanamaması o da şöyle çözülür bir kişi tarzı olmayan bir oyunu alır isteyen bir kişi için mesela hellblade2 almazdım ben şu iş daha önce çıkmış olsa biradere aldırırdım o oynamaz çünkü bunu ben de ona başka bir şey alırdım hafta sonu oynamazdım yani kafa çalıştırılırsa süper bir imkan bu umarım Türkler suyunu çıkarmaz ve steam bu işten dönmez.
-
boyle paylasimlari GERCEKTEN guvendiginiz kisilerle yapmak en dogrusu olur, bir kere az daha hicbir sebep yokken arkadasimin dallamaligi yuzunden VAC yemenin ucundan donmustum, daha da 15 senelik can dostum disinda kimseyle paylasmadim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X