Şimdi Ara

Ghost Recon Breakpoint İçin Türkçe Yama Var Mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktan da okuduğunuz gibi bir türlü bulamadım tr yamayı. Bazı sitelerde olduğu söylenmiş ama linkler kırık. Var mı bilen? Yardımcı olursanız sevinirim.

• Merhaba arkadaşlar,

2006-2008 yılları arasında bir internet kafede, pc'de oynamış olduğum bir oyunu arıyorum da,

tomc clancy havasında, oyuncuyu tam boy gördüğüm hatta baya bir uzaktan oynadığım bir oyundu,

karlı buzlu, turkuaz renkte bir atmosferde yüksek tavanlı bir binaya giriyorduk ve çatışmalar başlıyordu,

büyük bir ihtimal bu ilk bölümdü ama hiç bir yerde bulamıyorum, aramızda hatırlayan var mı acaba ?

• limbesh kullanıcısına yanıt

Oyunu bulabildiniz mi? Hitman'in eski oyunları olabilir mi? veya 25 to Life? Benim aklıma direkt onlar geldi ama söyledikleriniz ile tam uyuşmuyor gibi duruyor.

• Blinkhorn kullanıcısına yanıt

Bulamamıştım, belki de böylesi daha hoş  artık oyun oynamak keyif vermiyor, teşekkürler..

En keyif aldığım oyunu yazmak istiyorum, grafikler tablo gibi, atmosfer rüya gibi..

The vanishing of ethan carter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limbesh -- 7 Ocak 2025; 16:23:57 >
  • 4 yıl önce sorulmuş ama okuyunca benim aklıma Fahrenheit oyunu geldi. O yıllarda çıkmış olması lazım ilk bölümler karlıydı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Destiny 2 Türkçe Yama Yok Mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.