Başlıktan da okuduğunuz gibi bir türlü bulamadım tr yamayı. Bazı sitelerde olduğu söylenmiş ama linkler kırık. Var mı bilen? Yardımcı olursanız sevinirim. |
Ghost Recon Breakpoint İçin Türkçe Yama Var Mı?
-
-
Merhaba arkadaşlar,
2006-2008 yılları arasında bir internet kafede, pc'de oynamış olduğum bir oyunu arıyorum da,
tomc clancy havasında, oyuncuyu tam boy gördüğüm hatta baya bir uzaktan oynadığım bir oyundu,
karlı buzlu, turkuaz renkte bir atmosferde yüksek tavanlı bir binaya giriyorduk ve çatışmalar başlıyordu,
büyük bir ihtimal bu ilk bölümdü ama hiç bir yerde bulamıyorum, aramızda hatırlayan var mı acaba ?
-
Oyunu bulabildiniz mi? Hitman'in eski oyunları olabilir mi? veya 25 to Life? Benim aklıma direkt onlar geldi ama söyledikleriniz ile tam uyuşmuyor gibi duruyor.
-
Bulamamıştım, belki de böylesi daha hoş artık oyun oynamak keyif vermiyor, teşekkürler..
En keyif aldığım oyunu yazmak istiyorum, grafikler tablo gibi, atmosfer rüya gibi..
The vanishing of ethan carter
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limbesh -- 7 Ocak 2025; 16:23:57 > -
4 yıl önce sorulmuş ama okuyunca benim aklıma Fahrenheit oyunu geldi. O yıllarda çıkmış olması lazım ilk bölümler karlıydı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X