Arkadaşlar S.a öncelikle ,Geçen youtube dolaşırken mortal kombatın 11 türkçe yamasını gördüm ancak güvenemedim Bende mk11'in orjinal steam versyonu var.bunu deneyen kullanan varmı. Çıksa zaten burda yayınlanır diye biliyorum başka site için pek güvenmediğim için indirmiyorum hatta bir tane virüslü fake site var ona hiç bulaşmıyorum forumlardan okumuştum.türkçe yamacı idi sanırsam ismi. Çıkmış yaması varsa deneyen ve çalıştığına emin oldunu teyit ederseniz paylaşın lütfen.Herkese kolay gelsin |
Mortal Kombat 11 Türkçe Yama Rehberi
Mortal Kombat 11 için Türkçe dil desteği oyunun temel sürümünde bulunmamaktadır. Ancak, oyunu Türkçe oynamak isteyen oyuncular "Mortal Kombat 11 Türkçe Yama" gibi yamaları kullanabilirler.
Mortal Kombat 11 Türkçe Yama Steam
Mortal Kombat 11 Türkçe yama, Steam Atölyesi üzerinden indirilebilir. Steam Atölyesi'ne erişmek için oyun kütüphanenizden Mortal Kombat 11'e sağ tıklayın ve "Atölye'ye Göz At" seçeneğini seçin. Ardından, "Türkçe Yama" anahtar kelimesini arayın ve en çok indirilen yamayı indirip yükleyin.
MK11 Türkçe Yama
Mortal Kombat 11 Türkçe yama, MK11 Türkçe Yama olarak da bilinir. Yukarıda belirtilen adımları izleyerek Steam Atölyesi üzerinden bu yamayı indirebilirsiniz.
Mortal Kombat 1 Türkçe Yama
Mortal Kombat 1 Türkçe yama, Mortal Kombat 11 için mevcut değildir. Mortal Kombat 1 oyunu Türkçe dil desteğiyle yayınlanmamıştır.
MK 11 Türkçe Yama
MK 11 Türkçe yama, Mortal Kombat 11 Türkçe yama ile aynı şeydir. Her ikisi de oyunu Türkçe oynamak için kullanılan yamaları ifade eder.
Mortal Kombat 11 Ultimate Türkçe Yama
Mortal Kombat 11 Ultimate için Türkçe yama mevcuttur. Ultimate sürümünü satın alan oyuncular, Steam Atölyesi üzerinden Türkçe yamayı indirebilirler.
Mortal Kombat 11 TR Yama
Mortal Kombat 11 TR yama, Mortal Kombat 11 Türkçe yama ile aynı anlama gelir. Türkçe dil desteği sağlayan yamayı ifade eder.