Şimdi Ara

Pc Building Simulator 2 Türkçe Yama İstek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
7.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun bugün çıktı. Türkçe yamasını yapabilir misiniz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

PC Building Simulator 2 Türkçe Yama: Oyununuzu Ana Dilinizle Oynayın

PC Building Simulator 2 tutkunları için, oyunu Türkçe olarak oynamayı mümkün kılan Türkçe yama artık mevcuttur. Türkçe yama ile oyunun tüm menüleri, arabirimleri ve diyalogları artık ana dilinizde görüntülenmektedir.

PC Building Simulator 2 Türkçe Yama Nasıl Yapılır?

PC Building Simulator 2 Türkçe yamasını yüklemek oldukça kolaydır:

1. En güncel Türkçe yama dosyasını güvenilir bir kaynaktan indir.
    2. İndirdiğiniz Türkçe yama dosyasını, oyunun kurulu olduğu klasöre kopyalayın.
    3. Oyunu yeniden başlatın.

PC Building Simulator 2 Türkçe Yama İndir

PC Building Simulator 2 Türkçe yamasını indirmek için şu adımları izleyebilirsin:

• Oyunun resmi forumlarına git.
    • "Mods" bölümünü bul.
    • Türkçe yama konusunu ara.
    • Konudan yama dosyasını indir.

Oyununu Türkçe Olarak Deneyimle

Türkçe yamayı yükledikten sonra, PC Building Simulator 2'yi ana dilinizde oynamanın keyfini çıkarabilirsiniz. Oyun menülerinde, öğreticilerde ve oyun içi diyaloglarda artık Türkçe karşılaşacaksınız.

Bu yama ile oyunun tüm ayrıntılarını daha iyi anlar, oyun deneyiminizi geliştirir ve PC donanımı kurulumu konusundaki bilgilerinizi Türkçe olarak pekiştirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Translatesi bile olur, zaten çok aman aman bir diyalog sistemi yok, parçalar ve görevler çevrilse yeterli. Umarım birileri halleder.

• https://sinnerclownceviri.com/threads/pc-building-simulator-2-tuerkce-yama-swat.2141/#post-35817

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinnerclown -- 13 Ekim 2022; 13:36:30 >
  • sinnerclown kullanıcısına yanıt

Hocam siz adamsınız valla sağolun teşekkürler.

• Yakuza0 Y kullanıcısına yanıt

Swat'ın siz değerli oyunculara hediyesidir.;)

Elinize sağlık, çok teşekkürler

Swat'a ve sana teşekkürler hocam. 4 saattir oynuyorum gayet güzel olmuş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Battlefield 1 Türkçe Yama
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Verilen link den indirmeye çalıştığımda kayıt olmam gerekiyor kayıt için de dc den kod gerekiyormuş dc linkine tıkladığımda gitmiyor . Yardımcı olabilir misiniz ?

• swat'ın bize sunduğu şey indirmek istiyorsan kayıt ol. kayıt mı olmak istiyorsun o zaman dc den de kayıt ol mantığı nerede mantık var anlamadım ama neyse. tmm hadi dc den de kod isteyim dedim bu sefer adamın böyle bir dc sunucusu yok diyor :d şaka gibi sövsen olmaz 2 oyun keyfimiz var o bile zulüm oluyor! ya düzgün yap yada yapma.

• ll

Link görebilmek için üye oldum fakat yorum yazmadan link gözükmüyor. Yorum yazmak istiyorum e postanızı doğrulamanız gerekiyor diyor. 10 defa doğrulama kodu yolladım e postaya doğrulama kodu gelmiyor. Yok mudur bir düzeneği ulaşalım şu linke :)

• bymzc kullanıcısına yanıt

Mail kotamiz binlerce temp veya boş mailden doluyor manuel onayliyoruz bu yüzden.Nickiniz neydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Discord dan arkadaşlarla iletişime geçtim yardımcı oldular teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.