Şimdi Ara

PS3 TÜRKÇE YAMA İSTEKLERİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bu konuda ps3 oyunları için isteklerin toplanmasını umuyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

PS3 Türkçe Yama İstekleri: Oyun Deneyimini Artırma

PlayStation 3 (PS3) oyun konsolunu kullanıyorsanız ve Türkçe dil desteği olmayan oyunlar oynuyorsanız, Türkçe yama indirerek oyun deneyiminizi geliştirebilirsiniz. PS3 Türkçe yama bulmak için çeşitli kaynakları kullanabilirsiniz.

PS3 Türkçe Yama Arşivi

Çevrimiçi olarak PS3 Türkçe yama arşivi adı verilen platformlar mevcuttur. Bu platformlar, çok çeşitli PS3 oyunları için Türkçe yama dosyaları sunmaktadır. Oyunun adını veya seri numarasını kullanarak ilgili yama dosyalarına ulaşabilirsiniz.

PS3 Türkçe Yama İndirme

İstediğiniz Türkçe yama dosyasını bulduktan sonra, indirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Yamanın boyutuna ve internet bağlantınızın hızına bağlı olarak indirme işlemi değişkenlik gösterebilir.

PS3 Oyunları Türkçe Yama

PS3 oyunlarının büyük bir kısmı için Türkçe yama dosyaları bulunmaktadır. En popüler oyunlar öncelikli olarak Türkçe yamaya kavuşurken, daha az bilinen oyunlar için Türkçe yama bulmak daha zor olabilir.

PS3 Türkçe Yama A-Z

Bazı platformlar, PS3 oyunları için A'dan Z'ye Türkçe yama indirme olanağı sunmaktadır. Bu platformlar, en çok aranan oyunların Türkçe yamalarının yanı sıra, nispeten daha az bilinen oyunların yamalarını da içerir.

PS3 TR Yama

TR eki, Türkçe anlamına gelmektedir. PS3 TR yama ifadesi, Türkçe dil desteği olmayan PS3 oyunları için oluşturulan Türkçe yama dosyalarını ifade eder.

Önemli Hatırlatma:

Lisanslı olmayan oyunlar için Türkçe yama dosyaları indirmek yasa dışı olabilir. Resmi olarak yayınlanan oyunlar için Türkçe yama dosyalarını indirmek için mutlaka lisanslı kopyasını kullanmanız gerekmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • dante's inferno,captain america super soldier... bunlar geldi aklıma... çünkü paralı çevirdiler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi namport87 -- 23 Şubat 2023; 13:1:29 >
  • Hocam bu konuda maalesef yardımcı olamıyorum bazı sebeplerden dolayı 🙏

• namport87 N kullanıcısına yanıt

Ama konularından gördüğüme göre Gow 1&2 ps3 yaması arıyorsun eğer hala çözemediysen yardımcı olayım.

• onları hallettim ps2 türkçe yama indirdim...god of war 2005 ve god of war II ps2 türkçe yama zor olsada ps2 türkçe yama buldum sağol...

Aynen ps2 to ps4 yamaları çalışıyor ps3 te.

god of war 1 ve 2 nin ps2 sürümünün türkçe halini bulduysan eğer atabilir misin bende arıyorum onu

• Argeause kullanıcısına yanıt
    mcpsp.com playstatıon oyun ve bilgi paylaşım platformu
    PS4 Türkçe YAMA - God of War 1 (PS2) PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
    https://www.mcpsp.com/threads/god-of-war-1-ps2-ps4-turkce-yama-indir-cikti.86956/

mcpsp.com playstatıon oyun ve bilgi paylaşım platformu
    PS4 Türkçe YAMA - God of War 2 (PS2) PS4 Türkçe İndir (ÇIKTI)
    https://www.mcpsp.com/threads/god-of-war-2-ps2-ps4-turkce-indir-cikti.87019/

pcsx2 de oynanıyor mu bunlar @namport87

Dostum pkg dosyasını açıp iso dosyasını çıkartırsan oynanır.

• Persprensi61 kullanıcısına yanıt

Yani program yardımıyla .iso haline mi getirmeliyiz?

pcsx2-qtx64-avx2 bu sürüm ile oluyor oynatıyor.... bende sen gibi kararsız kalmıştım sıkıntı yok şu an.... araştırarak buldum denedim... yani Nightly Releases

sürümü ile denedim diğerleri olmaz sorun çıkarır gibi ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi namport87 -- 28 Şubat 2023; 22:23:53 >
  • aslangrtk A kullanıcısına yanıt

Ps4 pkg viewer ile pkg dosyasını açman gerek önce. İçinde iso dosyasını görürsün zaten onu çıkarttıktan sonra uygun emülatör ile oynayabilirsin. Pcsx2 emü detaylarını tam bilmiyorum.

Teşekkür ederim.

• Call of duty black ops 2 Türkçe yama gelse çok iyi olur bulamadım hiç hikayeyi anlayarak oynamak istiyorum .

pc emulator ile turkce yamaları ekleme yolu var mı ?

pcde oynamayı cok istiyorum konsolum yok...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.