Şimdi Ara

X360 Türkçe yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xbox 360 ile ilgili korsan sitelerde x360 oyunları için türkçe yamalar görüyorum skyrım, ac3 vb... Bunlar aklıma gelenler. Deneyen kullanan var mı deneyecektim de cesaret edemedim Sanırım rgh'lı cihazlarda kullanılabiliyor. Bu konuda bilgisi olan var mı? Eğer olay gerçekse süper olur skyrım'i türkçe bitirmek

• Pc de kileri port ediyorlar. Deneyebilirsin çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PureMusic

Pc de kileri port ediyorlar. Deneyebilirsin çalışıyor.

Hocam rgh konusunda pek bilgili sayılmam rica etsem kısa bir anlatım yapabilirmisin?
  • arkadaşlar bende dmc 5 Saw ve Remember me port ettim rghli makinalarda çalışıyor sadece bir arkadaş en son Fall out new vegas yaptı dlc şeklinde yükleniyor orijinal kullanan bir arkadaşın deneyip çalışıp çalışmadığını bekliyor sonra buraya konuyu açacak ama dlc ile birlikte çalışıyor

edit: dostum crack tarzı düşün sadece aynı olan dosyaları değiştireceksin pcdeki mantikda aynı tek farkı kurarken otomatik kendisi değiştiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Darkness TR -- 22 Nisan 2014; 20:35:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YNQs

quote:

Hocam rgh konusunda pek bilgili sayılmam rica etsem kısa bir anlatım yapabilirmisin?

Tabiki.

Rgh dediğimiz şey, aslında yeni cihazlara yapılan jtag diyebiliriz. Jtag ne dersen xbox a takılan bir çip yardımıyla harici ve dahili harddisklerden oyun oynatmaya yarar. Çok detaya girmeden yamaya geleyim. Xbox ve Pc birbirine sistem ve programlama olarak yakın cihazlar. Xboxtaki dil dosyalarının, pc ye yapılan Türkçe yamalarla uyumlu şekilde değiştirilmesiyle oyunları Türkçe oynayabiliyoruz. Daha az sayıda oyun çevirisi olsada bu yaz oldukça artacak gibi. :)

• quote:

quote:

quote:

Tabiki.

Rgh dediğimiz şey, aslında yeni cihazlara yapılan jtag diyebiliriz. Jtag ne dersen xbox a takılan bir çip yardımıyla harici ve dahili harddisklerden oyun oynatmaya yarar. Çok detaya girmeden yamaya geleyim. Xbox ve Pc birbirine sistem ve programlama olarak yakın cihazlar. Xboxtaki dil dosyalarının, pc ye yapılan Türkçe yamalarla uyumlu şekilde değiştirilmesiyle oyunları Türkçe oynayabiliyoruz. Daha az sayıda oyun çevirisi olsada bu yaz oldukça artacak gibi. :)

Yama kurulumunda şöyle yazıyor ''rar'dan çıkan bsa uzantılı dosyayı oyun klasörünün içerisindeki "Data" klasörünün içine atın. Dosyanın yedeğini almayı unutmayın.'' şimdi ben indirdiğim iso formatındaki oyunda bu işlemi nasıl gerçekleştireceğim birde ben iso2god programını kullanıyorum bu bir sorun teşkil etmez dimi?

• O konuda bildiğim kadarını söyleyeyim. İso yu en başta açacak programlar kullanabiliyorsun , dil dosyaları değiştirip yeniden iso ya dönüştürüyorsun. Ama denemediğim için bilmiyorum.

@UNDERGROUND RAP hocam daha iyi bilir bu yama işlerini. Onada danışmak lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox 360 türkçe yama
    2 hafta önce açıldı
    Ps4 türkçe yama sıkıntısı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNDERGROUND RAP

arkadaşlar bende dmc 5 Saw ve Remember me port ettim rghli makinalarda çalışıyor sadece bir arkadaş en son Fall out new vegas yaptı dlc şeklinde yükleniyor orijinal kullanan bir arkadaşın deneyip çalışıp çalışmadığını bekliyor sonra buraya konuyu açacak ama dlc ile birlikte çalışıyor

edit: dostum crack tarzı düşün sadece aynı olan dosyaları değiştireceksin pcdeki mantikda aynı tek farkı kurarken otomatik kendisi değiştiriyor

Hocam iso olarak indirdiğim oyunda bu işlemi nasıl gerçekleştireceğim''rar'dan çıkan bsa uzantılı dosyayı oyun klasörünün içerisindeki "Data" klasörünün içine atın. Dosyanın yedeğini almayı unutmayın.'' Birde exiso ya da iso2god fark eder mi? Son bir şey daha yamalarınızı hangi sitede paylaşıyorsunuz?

• quote:

quote:

arkadaşlar bende dmc 5 Saw ve Remember me port ettim rghli makinalarda çalışıyor sadece bir arkadaş en son Fall out new vegas yaptı dlc şeklinde yükleniyor orijinal kullanan bir arkadaşın deneyip çalışıp çalışmadığını bekliyor sonra buraya konuyu açacak ama dlc ile birlikte çalışıyor

Hocam iso olarak indirdiğim oyunda bu işlemi nasıl gerçekleştireceğim''rar'dan çıkan bsa uzantılı dosyayı oyun klasörünün içerisindeki "Data" klasörünün içine atın. Dosyanın yedeğini almayı unutmayın.'' Birde exiso ya da iso2god fark eder mi? Son bir şey daha yamalarınızı hangi sitede paylaşıyorsunuz?

Pm atıyorum :)

• quote:

quote:

quote:

Pm atıyorum :)

Sağol bekliyorum

• arkadaşlar cihazda yalnızca fw olması yeterli mi? illa rgh jtag vb. mi lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker00

arkadaşlar cihazda yalnızca fw olması yeterli mi? illa rgh jtag vb. mi lazım?

Ben jtag'li cihazda şuan türkçe skyrım oynuyorum, fw'de durum nedir bilemiyorum ama büyük ihtimalle olmayacaktır.
  • quote:

Fw xkeyli makinalara maalesef şimdilik olmuyor en son bir arkadaş Fall out new vegas yamasını Dlc şeklinde çıkartmıştı o olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: XxXThe_DarknessXxX

quote:

Fw xkeyli makinalara maalesef şimdilik olmuyor en son bir arkadaş Fall out new vegas yamasını Dlc şeklinde çıkartmıştı o olabilir

Hocam witcher 2 için çalışmalar var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.