Şimdi Ara

Ps4 türkçe yama sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
11.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pc oyuncusuydum önceden oyunlara türkçe yama çıkardı.

Alien isolation, batman serisi, gta 4 5 , soma, bioshock, outlast, evil within vs türkçe bitirmiştim mesela.

Ps de yabancı dilde oynamak canımı sıkıyor.Ps de yama işleriyle uğraşan yok mu yoksa ps sistemine yama çıkarılamıyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Malesef ps4 boyle birsey yapmak mümkün degil umarım ps5 de boyle birsey çıkar

• Kırıksa mümkün yama atmak mümkün ki o Alien dediğini ben Türkçe PS4'te görmüştüm bir kafede.

• Konsolunuz kırıksa (versiyon 5.05 in altındaysa) çoğu oyunun yaması mevcut. En basitinden Ac Origins oynuyorum şu aralar. Oynadığınız oyunlardan gta v hariç hepsinin yaması var ps4 için. Gta V için openiv ps4 dosyalarını açabiliyor ama paketleyemiyor, ileride ps4 için onun da yaması yapılabilir.

Ps4 türkçe yama sıkıntısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 29 Nisan 2019; 1:53:36 >
  • keremec kullanıcısına yanıt
    Kırdırmayı düşünmüyorum hocam

Online oynayamamak sıkıntı bir de cihaz güncel sürümden mahrum kalacak performansı etkiler

• quote:

Orijinalden alıntı: keremec

Konsolunuz kırıksa (versiyon 5.05 in altındaysa) çoğu oyunun yaması mevcut. En basitinden Ac Origins oynuyorum şu aralar. Oynadığınız oyunlardan gta v hariç hepsinin yaması var ps4 için. Gta V için openiv ps4 dosyalarını açabiliyor ama paketleyemiyor, ileride ps4 için onun da yaması yapılabilir.

hocam makine kırıkken trophy alabiliyorr musun

• GeraltofRiviaCiri16 kullanıcısına yanıt

Evet. Normal ps4 nasıl çalışıyorsa aynı, bir fark yok. Sadece versiyonunuz düşük olduğu için psn'e bağlanamıyorsunuz. İlerde cihazınızı güncellerseniz psn hesabınızla senkronize edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 20 Mayıs 2021; 22:52:9 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 GTA 4 TÜRKÇE YAMA SORUNU
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.