Şimdi Ara

Ps5 almak mantıklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 9 yıllık bir ps4’üm var ve artık düzgün çalışmıyor. Yeni çıkan oyunları desteklemiyor. Ps5 almak tek çözüm gibi ama o da 3 yıllık bir konsol. Aldıktan bir kaç yıl sonra ps6 çıkarsa yine eski jenerasyon kalmış olucam. Özetle sorum şu: ps5 almak mantıklı mı yoksa bir kaç yıl daha bekleyip ps6 almak mı?

• konsola özel hiç bir şey yok bir heves aldım ve inanılmaz pişmanım bu paraya pc imi upgrade eder gerçek yeni nesili yaşardım. Tüm ps oyunları süre farkı olsa da pc ye geldiğini ve gelecek olduğunu düşünürsek bence asla ps5 almayın. Ayrıca rezalet bir dashboardu var.

• Kesinlikle değil onun yerine pc topla ps5te özel oyun birkaç tane var ve zaten çoğu pcye geliyor
  • Alınır konsoldan devam edin sonuçta arşiviniz burada konsola alıştıysanız günde böyle saatlerce oynamıyorsanız PC gereksiz gerçek yeni nesil zaten burada da var high ayarlarda pc de mevcut ps de ps üzerinde oynuyorum hala
  • Ps6 2028 de cikacak diyorlar o yuzden alinir ama ps4 donemi cok daha iyiydi cikan oyunlari goz onune alirsak, ps5 ayni etkiyi yapamadi
  • Şimdiye kadar almadıysanız, en azından gta 6 çıkana kadar almanıza da lüzum yok. O vakit de PRO alırsınız.
  • Alınır. PS4'den bilirsin zaten, PS ayrı bir keyif, aç oyununu oyna.

• blackprague kullanıcısına yanıt
    En mantıklı seçenek bu gibi
  • Bu nasıl saçma bir sorudur, mantıklı mıymış! Ne çekiyorsunuz da böyle saçma sapan mesajlar yazabiliyorsunuz?
  • Pc toplayın torrent akın hocam. Oyunlar beleş, ps ex oyunları 2 3 yıl sonra geliyor pc ye beklersiniz sorun olmaz herhalde. PS5 alsan beleş havuzun olmayacak elinde falan filan:)
  • 1. Benim ps4 pro da 5 yillik, bir kere HDD si sikinti verdi onu da gidip SSD taktim, ve asiri fan sesi var bu da ps4 pro larin (cuh7216 Benimkisi) kronik sorunu.

2. Konsollarin calismasinda her hangi bir sorun olmaz. HDD si patlar yenisini alirsiniz Ya da termal macunu biter cok fazla ses yapar, onunda macunu yeniletip yine sifir gibi kullanirsiniz.

3. Yani 11 senelik makine , elbette yeni cikan oyunlar çalışmayacaktır. Oyun turunu gore hala guzel jrpg ler side scroll shooter lar mevcut. Oyun isterseniz tonla oyun var yani.

4. Ben olsam 30k bir konsola verecegeme bir 30k daha koyar PC alirdim. Oyle 15 yil oncesi gibi degil. Pc de de oyun cokuyor konsolda da oyun cokuyor. Konsolda da update istiyor PC de de . Hic bir farki yok. Konsol aldiginizda orijinal kontrolcu kullanmak zorundasiniz çünkü o sizin eliniz ayaginiz.
    PC de ise xbox kumandasi artı KM ile oyun oynarsınız.

Ille de konsol alacagim derseniz steamdeck arti PC kombosuyla oynayamacaginiz bir oyun yok

5. Konsolun yeri ben de ayri, Eski oyunlari oynamak ve arada mac ve mortal kombat icin konsolu aciyorum onun disinda pek bir esprisi yok. Bugun konsolum bozulsa ya da acilmasa umrumda olmaz yaptirmam bile, parca niyetine satarim cunku konsol almaninda , tamir etmenin de benim acimdan pek bir anlami kalmadi

• PS4 e bile kaç sene sonra hala oyun çıkıyor. PS6 yı geçtim PS5 PRO bile dedikodu haberlerinden başka resmi bir haber verilmedi. Yani çıkacağı bile muamma. Slim model alınır, herşeyde rahat edilir. 4'den geçişte zaten yükleme süreleri ve grafiklerde aynı oyunlarda bile açık açık fark belli oluyor. PS bu, PS3'e bile hala resmi destek verildiğini düşünürsek en az 10 yıl destek kesilmeyecek.

PC tayfasını boş verin. Bir ekran kartı bile 15 bin liradan başlıyor, güç kaynağı vs vs saymıyorum bile. Gaming PC en az 60-70 binlira tutar. PS5 Pro çıksa birisi gelip seneye PS6 çıkacak bekle diyecek. Boş verin, slim kasa alın keyfinize bakın.

• Mantıklı
  • Mantıklı değil bence. Ps 6 çıkana kadar beklemek de mantıklı değil konsol almayı düşünüyorsan. Az zaman sonra PS5 PRO çıkacak büyük ihtimalle. Azıcık bekleyip onu almak mantıklı. Ben şahsen öyle yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 26 Mayıs 2024; 21:7:42 >
  • Yunus EmreÖztürk H98RV Y kullanıcısına yanıt
    Ömür gelip geçici, geçen gün geri gelmiyor, teknolojinin hızına yetişmek mümkün değil. O çıkacak bekliyim bu çıkacak bekliyim mantıklı değil, maddi durumunuz el veriyorsa 1 gün dahi beklemeden alın PS5 i.PS 5'in çıkmasına 1 yıl falan kala 4 pro aldım, 5 çıktıktan 2 yıl sonra da 5 aldım.PS 6 çıkana kadar kim öle kim kala...
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt

35-40 bine 4060 Tİ 16 GB ekran kartlı sistem toplar yeni nesil DLSS ile yüksek fps oyunlarını oynar. Konsolda oyun fiyatları almış başını gitmiş doğru düzgün exc yok gücü de geri kaldı ps 5 pro eli kulağında şu an ps5 almanın bir mantığı yok.

He fiyat farkı yine çok ama 60-70 bin lira nedir yani illa da 4070ti lı sistem alacak diye bir kaide yok.

• Kıt exclusive oyun kütüphanesine rağmen aldığıma çok memnun olduğum bir konsol.

Gaming laptopu sadece film dizi için açıyorum artık.

Konfor olarak pc'nin fersah fersah ilerisinde.
    Tek tuşla, grafiklere ayar çekme işkencesiyle uğraşmadan, oyunun yağ gibi akacağını bilerek, 1080p,60fps gibi bana gayet yeterli gelen bir performansla oyun oynamanın keyfi cidden başka.

Oyun fiyatları olarak da, plus var, kiralama var, kardeşlik var vs.
    Değmeyecek oyuna 2bin tl vermenin mantığı yok zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Prestige -- 26 Mayıs 2024; 22:45:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.