Evimde internetim yok. bir süre de bağlatmayı düşünmüyorum.
2 orjinal kol aldım, fifa , pes dışında multiplayer gibi 2 kişi oynayabileceğimiz oyunlar nelerdir?
http://www.co-optimus.com/system/2/playstation-3.html bu siteden tüm oyunlara bakabilirsin co-op'u var mı diye.(co-op ,senin demek istediğin 2'yada daha fazla kişiyle oynanabilen oyunlar).Offline var diyorsa aynı ps3'ten oynayabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: ego555
http://www.co-optimus.com/system/2/playstation-3.html bu siteden tüm oyunlara bakabilirsin co-op'u var mı diye.(co-op ,senin demek istediğin 2'yada daha fazla kişiyle oynanabilen oyunlar).Offline var diyorsa aynı ps3'ten oynayabilirsin.
Army Of Two oynayabilirsiniz.Ben abimle oynuyorumdum gerçekten çok çok zevkli bir oyun.2 Kişi ilerliyoruzsunuz oyunda.Yardımlaşarak gidiyorsunuz Gran turismo 5 Split screen oynanabiliyor. resident evil 5 aynı şekilde öyle 2 kişi ilerliyorsunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: berke_34
Army Of Two oynayabilirsiniz.Ben abimle oynuyorumdum gerçekten çok çok zevkli bir oyun.2 Kişi ilerliyoruzsunuz oyunda.Yardımlaşarak gidiyorsunuz Gran turismo 5 Split screen oynanabiliyor. resident evil 5 aynı şekilde öyle 2 kişi ilerliyorsunuz.
Alıntıları Göster
CoD : world at war split screen camping oynayabiliyorsunuz zombi modunuda
quote:
Orijinalden alıntı: Fordakin
CoD : world at war split screen camping oynayabiliyorsunuz zombi modunuda
Alıntıları Göster
Killzone 3 de offline da 2 kişi oynayabiliyorduk.
Kz3
quote:
Orijinalden alıntı: Antrim
Kz3
nfs aldım, undercover olanmış, eski pc lerdeki gibi nfs undergrand tarzında yarış mesela ?
nfs aldım, undercover olanmış, eski pc lerdeki gibi nfs undergrand tarzında yarış mesela ?
Alıntıları Göster
Little Big Planet ta da 4 kişiye kadar offline co-op olması lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: bloodomen
Little Big Planet ta da 4 kişiye kadar offline co-op olması lazım.
Alıntıları Göster
Kane & Linch 2. 2 kişilik oluyordu sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: DaMN_Y0U
Kane & Linch 2. 2 kişilik oluyordu sanırım.
Alıntıları Göster
resistance 1 resistance 2 (hikaye mode değil ama 2 kişi offline oynayabilirsin) resident evil 5 call of duty world at war call of duty modern warfare 2 (special ops) little big planet (4 kişiye kadar) little big planet 2 (4 kişiye kadar) army of two army of two the 40th day kane & lynch kane & lynch dog days crash of the titans killzone 3
şimdilik aklıma gelen bunlar var
quote:
Orijinalden alıntı: Mad_Prince
resistance 1 resistance 2 (hikaye mode değil ama 2 kişi offline oynayabilirsin) resident evil 5 call of duty world at war call of duty modern warfare 2 (special ops) little big planet (4 kişiye kadar) little big planet 2 (4 kişiye kadar) army of two army of two the 40th day kane & lynch kane & lynch dog days crash of the titans killzone 3
şimdilik aklıma gelen bunlar var
Alıntıları Göster
lost planet 2
quote:
Orijinalden alıntı: roy mustang
lost planet 2
Alıntıları Göster
Borderlands
quote:
Orijinalden alıntı: Dark Codex
Borderlands
Alıntıları Göster
dövüş oyunlarının hepsi iki kişilik oynanır heralde..
quote:
Orijinalden alıntı: mrth87
dövüş oyunlarının hepsi iki kişilik oynanır heralde..
Alıntıları Göster
Bütün codlar 2 kişilik oynanıyor sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: alozz
Bütün codlar 2 kişilik oynanıyor sanırım.
Alıntıları Göster
Yarışlar neler gt5 hariç
quote:
tekken 6 da "0" olarak gösteriyor offline sütünunda ...
quote:
Orijinalden alıntı: Bluedevil86
quote:
tekken 6 da "0" olarak gösteriyor offline sütünunda ...
Alıntıları Göster
dead nation
quote:
Orijinalden alıntı: abiodum
dead nation
Alıntıları Göster
Araba yarışı neler var 2 kişilik* NFS undergrand tarzında.
quote:
Orijinalden alıntı: ozgurumnazimim
Araba yarışı neler var 2 kişilik* NFS undergrand tarzında.
Alıntıları Göster
PSN oyunu ; Lara Croft and the Guardian of Light
quote:
Orijinalden alıntı: desdinova
PSN oyunu ; Lara Croft and the Guardian of Light
Alıntıları Göster
Motorstorm: Pacific Rift var bende. 4 kişiye kadar split screen oynayabiliyorsun. Çok zevkli..