Şimdi Ara

PS4 iki kişilik oyunlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
4
Favori
32.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yaza doğru PS4 almayı düşünüyorumda evde 2 kardeşiz. Çocukken arkadaşın evine gittiğimizde PS1 de iki kişilik oyunlar oynardık güzel gelirdi. Şimdi de aynısı mümkün mü acaba? Yani PS4 de iki kişilik oyunlar var mı, varsa ne tür oyunlar olacak? Bu Bulut teknolojisi ile eski oyunları açacak deniyor da eski oyunları da 2 kişilik oynatır mı?

Bir diğer merak ettiğim konuysa eğer iki kişilik oynama mümkün olacaksa PS4 ü aynı anda 2 ekrana bağlama olayı olabilir mi? Birisi LED TV 1280x1024 (22") birisi PC monitörü 1920x1080.

• Fifa 2014 :)
  • ozkanozmen34 kullanıcısına yanıt
    Spor oyunlarını hiç sevemedim :) Daha çok yarış veya arcade tarzı oyunları merak ediyorum.
  • tüm spor oyunları,injustice vs

iki kişilik oyun hele yaza doğru daha da dolacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: narnia127

Spor oyunlarını hiç sevemedim :) Daha çok yarış veya arcade tarzı oyunları merak ediyorum.

İki kişilik derken bölünmüş ekran mı aynı ekran iki kişilik mi?

-Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition (Dövüş oyunu)

-Just Dance 2014 (Kamera lazım, dans oyunu)

-Lego Marvel Super Heroes (Eğlenceli, bir yığın Marvel karakteri var.)

-The Lego Movie Videogame (Lego filminin oyunu)

-Resogun (Güzel ve bağımlılık yapıyor)

-Dead Nation: Apocalypse Edition (Co-op zevkli oluyor)

Akılma gelenler. Bu oyunların hepsi aynı ekran 2 kişi. Spor sevmiyorum dediğin için yazmadım onları.
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yorumun için. Yarış oyunlarını da merak ediyorum açıkçası. İki kişilik aynı ekran olayı vardı eskiden. Merak ettiğim ise PS4 e aynı anda iki ekran bağlayıp bu iki kişiyi ayrı ekranlarda görebiliyor muyuz? Çünkü yarış oyunları filan ekranı ikiye bölüyor iki tarafa da küçük kalıyordu. Ben mesala kendi aracımı monitörde görüp oynayacağım, kardeşim ise aynı yarışı kendi aracını diğer TV de oynayacak tarzı gibi birşey. Sence mümkün mü yoksa yarış oyunu gelse bile gene tek ekran olayı mı kalır.
  • quote:

Teşekkür ederim yorumun için. Yarış oyunlarını da merak ediyorum açıkçası. İki kişilik aynı ekran olayı vardı eskiden. Merak ettiğim ise PS4 e aynı anda iki ekran bağlayıp bu iki kişiyi ayrı ekranlarda görebiliyor muyuz? Çünkü yarış oyunları filan ekranı ikiye bölüyor iki tarafa da küçük kalıyordu. Ben mesala kendi aracımı monitörde görüp oynayacağım, kardeşim ise aynı yarışı kendi aracını diğer TV de oynayacak tarzı gibi birşey. Sence mümkün mü yoksa yarış oyunu gelse bile gene tek ekran olayı mı kalır.

Eğer evinde 3d tv varsa tüm 2 kişilik oyunları videodaki gibi oynayabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    2 kişilik offline PS3 Oyunları
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Drive club splitscreen şeklinde oynanıyor mu ?Bilgisi olan var mı ? Daha çıkmadı ama bilen vardır diye soruyorum.
  • - Rayman Legends

- LEGO The Hobbit
  • quote:

Orijinalden alıntı: cekoniko

quote:

Hocam başka bir yöntem vardı gözlüğün camlarını değiştiriyorduk. Bilgin var mı bu konuda konusunu bulamadım. Dusty anlatıyordu sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hidden Blade

quote:

Orijinalden alıntı: cekoniko

quote:

Hocam başka bir yöntem vardı gözlüğün camlarını değiştiriyorduk. Bilgin var mı bu konuda konusunu bulamadım. Dusty anlatıyordu sanırım.

Gözlüğün camlarını değiştiriyorduk derken anlamadım hocam biraz daha açar mısın? Bu arada gönderdiğim video açılıyor mu?

• Yeni çıkan UFC'yi düşünebilrisin.Gerçi o da spor ama tarz farklı sonuçta.
  • Cod serisi
    Gerçi Ps4te sadece Ghosts var mesela onda Extinction modunu 2 kişi oynayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orangeblu -- 24 Haziran 2014; 18:33:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lego oyunları
  • Ps 4 ün 3 kişilik oyunları varmı varsa söylerseniz sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiss122 H kullanıcısına yanıt
    Minecraft var bildiğim 4 kişiye kadar oynanabiliyor. Başka bilgim yok.
  • Yeni olarak morta kombat x var diye biliyorum yarış oyunları şu anada sadece xbox ta 2 kişilik oynanıyor belki projet cars ta 2 kişilik oynama özelliği olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar sene olmus 2015 yeni hangi oyunlar cikti offlne multi . Ben araba yarisi almak istiyorum ama Ne var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kesinlikle Rayman Legends, 2 kişi zevkle oynarsınız. Ayrıca Lego oyunları da güzeldir 2 kişi oynamak için.
  • Littlebig Planet 3
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.