Merhabalar,
Intel 13. nesil işlemciler için şimdiden sıvı soğutucu almak istiyorum. Hepsiburada'ya bir ürün iade ettiğim için kupon aldım ve yaklaşık 7 günüm var seçim yapmak için.
Arctic Liquid ii 420mm
Corsair H170i 420mm
Bu ikisi arasında kaldım, Corsair modeline sonradan LCD IPS ekran takılabiliyormuş bu benim aklımı çok çeliyor, estetik açısından inanılmaz hoşuma gitti.
Ama her yerde Arctic çok övülüyor.
Bu iki ürün hakkında yorumlarınızı ve LCD ekran bile olsa Arctic mi seçmeliyim gibi soruların cevaplarını yazmanızı bekliyorum.
Siz hangisini tercih ederdiniz. Dediğim gibi sürem çok kısıtlı, yardım edeceklere şimdiden teşekkürler. Yorumlarınızı bekliyorum.
PC ve PS5 için 4K Monitör
Selamlar,
PC ve PS5’te kullanmak üzere 144Hz, minimum 32”, 4K kaliteli bir monitör arıyorum. HDR’si de kaliteli olursa tabii PS’de de işime yarar.
tavsiyelerinizi bekliyorum.
3090Ti + Ryzen9 5950x Max. Sistem Tavsiyesi
Merhaba dostlar,
uzun zamandır hayalimdeki bu sistem için para biriktiriyorum. Paraya kıyıp güncel olan en güçlü sistemi toplamak istiyorum. Bütçem 100 civarı kadar. Sadece kasa ve içindekileri toplamak hedefim. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
2 kesin tercihim 3090Ti ekran kartı ve Ryzen9 5950x işlemci olacak.
Gerisi hakkında çok bir bilgim yok.
Yardımcı olabilecek varsa çok minnettar olurum.
Format Sonrası İşlemci Yanıyor
Bilgisayarımda çok gereksiz dosya olması üzerine format attım ve w10 kullanıyordum yine w10 kullanıyorum. Her şey problemsizken format sonrası işlemcim herhangi bir oyunda 85-90-100’leri görmeye ve bilgisayar da kendini kapatmaya başladı. Macun yenilememe rağmen sorun devam ediyor. Farklı yaptığım tek şey format atmam. Her şey aynı ve 60 dereceyi zor gören işlemcim şuan 90’a zor düşüyor. Sıvı soğutucumdan da takır tukur sesler geliyor belki önceden de geliyordu ama dikkat etmemiştim.
işlemci: ryzen9 5900x
yardımcı olursanız sevinirim oyuna girmeye korkar oldum.
Selamlar,
Exploit Protection kısmında ayar değiştirmem gerekiyor fakat asla giremiyorum. Bana ''Beklenmeyen hata. Üzgünüz bir sorunla karşılaştık. Lütfen yeniden deneyin.'' hatası veriyor.
Şunu çözene günlerce dua edicem arkadaş, kaç gündür ne yaptıysam giremiyorum. Var mıdır bir çözümü ?
Gta Vice City Stories ve Liberty City Stories PC’de Oynamak
Arkadaslar böyle bir sey mümkün mü ? Baktığım hiçbir yerde bulamadım. Bilgisi olan paylaşabilir mi acaba ? Merak ediyorum bu iki oyunu.
Arkadaşlar selamlar,
Yeni işlemci aldım. Ama ne hikmetse aldığım işlemciden sonra obs veya streamlabsde kayıt hiçbir şekilde yapamıyorum. Ne işlemciden, ne de ekran kartından. Kaydı başlatıyorum, oyun oynadıgım esnada hiçbir sorun yokken, kayıt ettiğim video dona dona ilerliyor. Oyun 100fps iken video 3 fps ilerliyor. Fifada da, Witcher 3’te de, GTA 5’te de böyle bu durum. Ama Nvidia’nın ekran kaydıyla kayıt yaptığımda görüntü cam gibi, akıcılığı da yağ gibi. Ben bu durumu streamlabs veya obste neden yaşayamıyorum ? 50 yer araştırdım çözüm bulamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Denemediğim şey kalmadı bu arada, simple ayarlarda da olmadı, advanced ayarlarda da. Bit rate düşük verdim, yüksek verdim yine takılıyor video. Very fast aldım, slowa aldım aynı şekilde.
ekran kartı: rtx2080
işlemci: ryzen9 5900x
Bilen varsa gözünü seveyim yardımcı olsun 2 gündür bununla uğraşıyorum.
Bu İşlemciler Aynı mı ?
Merhaba arkadaşlar, ryzen 9 5900x almak istiyorum. Hepsiburada da diğer marketlerden daha ucuz olduğunu fark ettim lakin kutusunda 5 yazıyor. Diğer marketlerde 9 yazıyor acaba itopyadaki işlemciyle hepsiburada'daki işlemciler farklı mı ? Farklıysa neresi farklı ? Değilse hepsiburada'daki görsel yanlış mı konulmuş ?
https://www.hepsiburada.com/amd-ryzen-9-5900x-3-7ghz-70-mb-cache-am4-islemci-p-HBV0000140QBY
https://www.itopya.com/amd-ryzen-9-5900x-37ghz-64mb-onbellek-12-cekirdek-am4-7nm-islemci//
Yardımcı olursanız sevinirim.
Laptop Ethernet Kablosunu Görmüyor Yardım
Selam arkadaşlar, laptobumda ethernet kablosu takılı fakat görmüyor, kablosuz internete bağlanıyor. Bunun çözümü için ne yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz ?
Plus İndirim Hatası
Plus 12 aylık 180 tl gözükürken satın alma kısmına gelince 240 tl oluyor. Bunun sebebi nedir bilgisi olan var mı ?
Steam ID: Th3mpo PSN ID: Th3mpoo |
Fenerbahçe 2016-2017
#1 Volkan Demirel #3 Hasan Ali Kaldırım #4 Simon Kjær #5 Mehmet Topal #6 Joseph de Souza #9 José Fernandão #10 Diego Ribas #11 Robin van Persie #17 Luis Nani #19 Şener Özbayraklı #25 Ertuğrul Taşkıran #26 Alper Potuk #54 Erten Ersu #99 Miroslav Stoch Vitor Pereira |
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8.618
İkinci El Bölümü Mesajları: 68
Konularının görüntülenme sayısı: 202.749 (Bu ay: 4.046)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6.644 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor