Merhaba arkadaşlar, ryzen 9 5900x almak istiyorum. Hepsiburada da diğer marketlerden daha ucuz olduğunu fark ettim lakin kutusunda 5 yazıyor. Diğer marketlerde 9 yazıyor acaba itopyadaki işlemciyle hepsiburada'daki işlemciler farklı mı ? Farklıysa neresi farklı ? Değilse hepsiburada'daki görsel yanlış mı konulmuş ? https://www.hepsiburada.com/amd-ryzen-9-5900x-3-7ghz-70-mb-cache-am4-islemci-p-HBV0000140QBY https://www.itopya.com/amd-ryzen-9-5900x-37ghz-64mb-onbellek-12-cekirdek-am4-7nm-islemci// Yardımcı olursanız sevinirim. |
Bu İşlemciler Aynı mı ?
-
-
Arkadaşlar bilgisi olan varsa çok yardımcı olursunuz, kısa sürede mecburen edinmem lazım işlemciyi.
-
yanlış görsel koymuş hb ikisi aynı işlemci.bir tane 5900x var.
-
Görsel yanlış hocam yorumlarda birisi ss atmış zaten 9 yazıyor onda aynı işlemci
-
Hocam yanıtlarınız için çok teşekkür ederim öncelikle.
Sonrasında ise bu işlemciye
bu iki soğutmadan hangisini önerirsiniz bilginiz varsa. Eğer bunlar yerine bu fiyat aralığında farklı öneriniz varsa da çok güzel olur. Teşekkürler tekrardan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi th3mpo -- 10 Haziran 2021; 13:28:34 >
-
ikisi de güzel ama ikisinin de dağıtıcısı bu firma buradan da alabilirsin.ışık sevmiyorsan zaten arctic'de yok ama ötekinde ışık işi çorba gibi bende var ve takmadım ışık kablolarını.anakartta da rgb desteği olması gerekiyor.soğutması güzel ve arctic'e de güzel soğutuyor diyorlar ama ses konusunda kıyaslamadım bence silverstone daha sessizdir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jake Lockleyikisi de güzel ama ikisinin de dağıtıcısı bu firma buradan da alabilirsin.ışık sevmiyorsan zaten arctic'de yok ama ötekinde ışık işi çorba gibi bende var ve takmadım ışık kablolarını.anakartta da rgb desteği olması gerekiyor.soğutması güzel ve arctic'e de güzel soğutuyor diyorlar ama ses konusunda kıyaslamadım bence silverstone daha sessizdir.
Sağolasın hocam silverı alıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X