Şimdi Ara

Bu Oyun Bende Çalışır mı Diyenler.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.systemrequirementslab.com/cyri/

hiç sorup soruşturmaya gerek yok, bu siteden kesin olarak cevap alabilirsiniz.

• Bu siteyi bilmeyenler için faydalı bir paylaşım olmuş
  • Bu site bazen saçmalıyor ama bilgisayar bilgisi az olanların mutlaka işine yarar.
  • bu kalıcı bir konu haline getirilmeli, tüm oyun sayfalarında herkes defalarca benim sistem şu ram bukadar işlemcim şukadar bende çalışırmı diye sorup duruyor, bu site ne bilgi sağlar.
  • bu siteye hiç inanmıyorum,MW 2 için yeterli olmadığını söylemişti 1440x900 çözünürlük ve tüm ayarlar en üst seviyede kasmadan oynamıştım.ayrıca yeterli olmadığını söylediği MOH'u 1280x1024 medium,Metro 2033'ü 1280x960 medim-low arası kasmadan bitirmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho90 -- 26 Ekim 2011; 20:35:51 >
  • sakın buna güvenmeyin ben assassin creed 2 yi yüklücektim çok seviyodum çalışmaz dedi yükledim ben genede raht çalıştı SAKIN GÜVENMEYİN !
  • Bu siteye güvenen kaldı mı hala ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc ne kadar eder ?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İki yıl öncesinin konusu, yine de yanıt vereyim, oyun size oynayamazsınız diyorsa neden oynayamayacağınızı da gösteriyor. Örneğin eğer hard diskinizde yeterli yer yoksa oyunu oynayamazsınız gözüküyor ama çözümü basit, yer açabiliyorsunuz. Ya da bazen işlemci yetersiz diyor ama oyunda idare edebiliyor.

Bu siteye ben genel olarak güvenirdim, teknolojiyi son seviyede takip etmekte (Takipten kastım alıp kullanmak) zorlandığım zamanlarda, öyle sistemlere 2000-3000 lira veremiyorduk ne yapalım. Siteye bakıp verdiği sonuçlara güvenmeyip oyunu yükleyip deniyorsanız siteye bakmanın manası nedir, o da ayrı bir mantıksızlık. Sitenin dediğine güvenmiyorsanız bakmayın, site ne derse desin kurup deneyip bizzat gözlerinizle görecekseniz bakmayın, site tu kakaysa bakmayın.

En iyisi denemek. Çünkü bir sürücü bile çalışmaz denilen oyunlarda yüzde 40-50 fark yaratabiliyorken denemeden karar vermek "Benim ekran kartım 1 gb, bu oyunu kaldırır mı?" sorusunun çiğliği gibi ahmaklıktır.

• güvenilebilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rkyrky98 -- 19 Mayıs 2013; 10:20:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

İki yıl öncesinin konusu, yine de yanıt vereyim, oyun size oynayamazsınız diyorsa neden oynayamayacağınızı da gösteriyor. Örneğin eğer hard diskinizde yeterli yer yoksa oyunu oynayamazsınız gözüküyor ama çözümü basit, yer açabiliyorsunuz. Ya da bazen işlemci yetersiz diyor ama oyunda idare edebiliyor.

Bu siteye ben genel olarak güvenirdim, teknolojiyi son seviyede takip etmekte (Takipten kastım alıp kullanmak) zorlandığım zamanlarda, öyle sistemlere 2000-3000 lira veremiyorduk ne yapalım. Siteye bakıp verdiği sonuçlara güvenmeyip oyunu yükleyip deniyorsanız siteye bakmanın manası nedir, o da ayrı bir mantıksızlık. Sitenin dediğine güvenmiyorsanız bakmayın, site ne derse desin kurup deneyip bizzat gözlerinizle görecekseniz bakmayın, site tu kakaysa bakmayın.

En iyisi denemek. Çünkü bir sürücü bile çalışmaz denilen oyunlarda yüzde 40-50 fark yaratabiliyorken denemeden karar vermek "Benim ekran kartım 1 gb, bu oyunu kaldırır mı?" sorusunun çiğliği gibi ahmaklıktır.

mükemmel anlatmışsınız.Bence güvenilebilir çünkü ets2 yi düşük ayarlarda oynuyordum gerçekten de analiz sonucu ramın yetmediği ortaya çıktı.

• Burası pek güvenli bir site değil arada saçmalıyor.
  • Yukarı

Alternatif olarak şu siteden de bakabilir isteyenler ; http://www.yougamers.com/games/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.