Şimdi Ara

GTA 5 takılma olur mu ona göre alıcam yardım lütfen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

intel core i7-4500U CPU @1.80 GHZ 2.40 GHz

RAM: 8 gb

64 bit işletim sistemi Windows 8.1

ekran kartı: nvidia geforce 840m 2 gb

bilgisi olan yardımcı olursa çok iyi olur ön sipariş vericem buna göre? ortalama kaç fps de oynarım

• kısa ve net; laptopta oyun oynanmaz. ha, o monster tipi laptoplar ayrı, ama fiyatları da 4000-5000 tl. masaüstü topla ya da varolan masaüstü bilgisayarını upgrade yap
  • Oynarsın b. ihtimalle ama çıkmadan kimse kesin bir şey diyemez.
  • Oynarsın rahat bir şekilde.
  • jansdkaun kullanıcısına yanıt
    oynanmamasının sebebi ne hocam?
  • okldoc O kullanıcısına yanıt
    laptop light'tır. derinlemesine girmek şimdi fazla zaman alır ama kısaca;

laptop ekran kartı 30-50 watt enerji çeker. sizinki 33 watt sanırım. cevap vermeden önce sisteminizi biraz araştırmıştım. normal bir ekran kartı 130-200 watt civarı. yük altında daha fazla bile olur bu.

keza işlemci de aynı.

şimdi performans isteyen oyun gibi işlerde laptop ne kadar performans sağlar?

yineliyorum, laptopta oyun oynanmaz.

iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: jansdkaun

laptop light'tır. derinlemesine girmek şimdi fazla zaman alır ama kısaca;

laptop ekran kartı 30-50 watt enerji çeker. sizinki 33 watt sanırım. cevap vermeden önce sisteminizi biraz araştırmıştım. normal bir ekran kartı 130-200 watt civarı. yük altında daha fazla bile olur bu.

keza işlemci de aynı.

şimdi performans isteyen oyun gibi işlerde laptop ne kadar performans sağlar?

yineliyorum, laptopta oyun oynanmaz.

iyi forumlar

katılıyorum, oyun oynayacağınız süre 1 senedir. ondan sonra direkt olarak eskiyor cihaz. hemen ayar düşürmeye başlıyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tabi tabi laptopta oyun oynanmaz. Laptopun parçaları eskiyor da tonla para yığdıkları parçalar eskimiyor sanki. Geçeceksiniz bunları. Bal gibide oynanır oynuyorum da. Bir ikincisi arkadaşın laptopu GTA V'i çalıştırır fakat işlemciden birazcık sıkıntıya giricek gibi. Millet 60FPS ile doğmuş arkadaş ne yapacaksın
  • Guncelll

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok rahat oyunu kaldırır bilgisayarın ama hangi ayarlarda kaç fps alırsın onu kestiremiyoum
  • quote:

Orijinalden alıntı: goksukara

Tabi tabi laptopta oyun oynanmaz. Laptopun parçaları eskiyor da tonla para yığdıkları parçalar eskimiyor sanki. Geçeceksiniz bunları. Bal gibide oynanır oynuyorum da. Bir ikincisi arkadaşın laptopu GTA V'i çalıştırır fakat işlemciden birazcık sıkıntıya giricek gibi. Millet 60FPS ile doğmuş arkadaş ne yapacaksın

Asus x550jk alicam bende ddr3 gtx850m sence kaldirirmi islemcide i5 4200h

• quote:

Orijinalden alıntı: waleur555

quote:

Orijinalden alıntı: goksukara

Tabi tabi laptopta oyun oynanmaz. Laptopun parçaları eskiyor da tonla para yığdıkları parçalar eskimiyor sanki. Geçeceksiniz bunları. Bal gibide oynanır oynuyorum da. Bir ikincisi arkadaşın laptopu GTA V'i çalıştırır fakat işlemciden birazcık sıkıntıya giricek gibi. Millet 60FPS ile doğmuş arkadaş ne yapacaksın

Asus x550jk alicam bende ddr3 gtx850m sence kaldirirmi islemcide i5 4200h

Geçen sizinle mi konuşmuştuk hocam GTA V konusunda bu asus muhabbetini ? İnceledim ben o PC'yi gayet açar

• Konumu kirletmeyin. Guncel

• okldoc O kullanıcısına yanıt
    Çok rahat oynanır kafan rahat olsun.benim ram 4 gb i5 ve 1 gb ekran kartım var bilgisayar toshiba bu yıl 5.yılı ve oyunu almayı düşünüyorum çalıştıracağından da eminim. zaten oyunu maksimumda oynamak isteyen ya konsol ya monster tarzı laptoplar alır yada 3000 e bilgisayar toplar .yukarda arkadaş laptopta oyun oynanmaz falan demiş ne yapalım yani satalımmı laptopları çok saçma bi eleştiri olmuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.