Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIM EDİN LOL İÇİN 250-300 FPS İÇİN PC LAZIM RİCA EDİYORUM BAKAR MISINIZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
4.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlarım herkese merhaba ben sabahtan gecelere kadar oyun oynayan birisiyim bu aralar yani bilgisayar bir gün boyunca kapanmıyor ve ben lol oynuyorum bana lolde en az 250 - 300 fps veren ve saatlerce oyun oynasam bile fpsnin 150-200 den aşağıya düşmemesi için 2500-3500 arası Monitör ve SSD HARİCİ ((onları sonradan alacağım )) nasıl canavar gibi saatlerce oyuna dayanıklı bir sistem önerebilirsiniz ? Hiç bir şey bilmediğim için sizlere güveniyorum kazık yemek ve milyarları boşa vermek istemiyorum rica ediyorum yardım edin Teşekkür ederim herkese şimdiden ...

• lol ıcın orta sevıye bır sıstem toplaman sana fazlasıyla yetıcektır gıdıp kendıne 2. el bır ekran kartı alırsın i5 alırsın 8 gb ram taksan sana yeterde artar tum masrafları topladıgında ssd monitor ıcerısınde sana suan elındekı ucret fazlasıyla yetıcektır
  • Dostum bilgisayarım yok satmıştım bir nedenden dolayı şimdi ise 2500-3500 tl arası bir pc alacağım bu kesin ssd ve montitör harici bu bütçe arası en iyi sistem parçalarını ve birbiriyle uyumlu parçaları rica etsem biliyorsan yazar mısın brom ben anlamıyorum pek lolden arada çıkınca cs felan atarım çünkü
  • dogukans3131 kullanıcısına yanıt
    Dostum işte fps yi 144 e sabitlerim o zaman eğer başta 300 fps alırsam o sürekli oynayıp duruyor benim bunu dememde ki asıl olay sabahtan akşama oynayacağım için başta 300 fps versin ki geceye kadar 150 inse de sıkıntı olmaz bir kaç saat dinlenince gene kendine gelir pc 2500 - 3500 arası en iyi pc yi toplamak istiyorum bu yüzden .
  • 1200tl ile i3 onboarda istediğin kadar lol oyna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum işte olay o sadece onu dersen ben gene birsey anlamam bana sistem için gerekli tüm parçaları yazar misin rica etsem

• Neden Zamanla fps düşüyor diye bir düşünce içerisindesin anlamadım, sabah 300 ile başlayıp aksam 70 ile mi kapatıyordu eski bilgisayarın ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • RASP kullanıcısına yanıt
    Laptoplar... Fazla ısınıyorlar ya.

• işlemci: intel i5 6500 800lira civarı
    anakart : msi b150 gaming m3 400lira civarı
    bellek: KINGSTON HyperX 8GB DDR4 2400 mhz 220lira civarı
    ekran kartı: msi rx 480 4gb 1000-1100 civarı
    monitor: viewsonic vx2257 580lira
    güç kaynağı: AEROCOOL KCAS AE-KCAS600 600W 220lira
    kasa : dark n10 220lira
    ssd: corsair 120gb 200lira

sadece lol oynuyorsan 120ssd yeter başka birşeye gerek yok. Bu sistem son ayarlarda +250 fps verir ayrıca monitorde 60 değil 75 hz var daha kaliteli görüntü alırsın. Ayrıca ekran kartında ve monitorde free sync özelliği var daha akıcı goruntu yakalıcaksın . Eğer bu fiyat beni aşar diyorsan ekran kartını rx 470 e indirebilirsin 850lira civarı. Lol için yine +200 fps alıcaksın.
  • bylakoj1 B kullanıcısına yanıt
    Dostum ilk olarak cevap yazdığın için çok teşekkür ederim. Mesela bazı kulaklarıma gelen duyumlara göre iş bilgisayarları için İntel oyun bilgisayarları için AMD imiş. Bu çok net bir konuymuş ben gene inanasım gelmedi pek ama onlara ben dediğim gibi sadece lol ve counter strike oynarım online oyunlar yani öyle gta5 crysis tarzı oyunları zaten hiç yüklemem. Bu sistemi toplarsam her gün sabahtan geceye kadar oyuna dayanabilir değil mi ve dediğin gibi 250+ fps alırım. Peki bro diyelim ki bu parçaları kasa içine montajladılar extra almam gereken bir şey var mı anakarta ses kartı felan lazımmış sonra işlemci için soğutucu felan lazımmış onların en kalitelileri hangisi onlarıda yazar mısın rica etsem bide anakartın üstünde zaten ses kartı oluyor mu sıfır geldiği zaman ?
  • RASP kullanıcısına yanıt
    Dostum masaüstü pc nasıl desem lol oynadın mı bilmiyorum ama ekran kartı ısındıkça her yerde düşer fps ben sabahtan başlayıp gecelere kadar oynamaktan söz ediyorum illa ki fps 300 le başlasa her yeni oyuna girdiğim zaman düşme yaşanacaktır doğal olarak bende diyorum ki saatlerce oyuna devam etsem bile 250 200 altına düşmeyecek 2500-3500 arası en iyi sistemi arıyorum bu yüzden yazdım yani .
  • amazondan topla + sivi sogutma kullan ekran kartini gigabayt al 6 fan kullan ses olur olmasinaa ama isida sorun yasamsssin

• İstersen 500 fps al önemli olan monitörün deseteklemesi şuan 144 hz monitörlere nereden baksan 1500 tl ve sen monitör hariç diyosun

• 1285 tl

İ5 6402p
    Msi h110m pro anakart
    Rx460
    Dark n10
    450 w güç kaynağı

Ortalama 3000 yapar monitör dahil

• Imzamdaki 2. Pentium sistem 180fps den asagi inmiyor bana maliyeti 600tl falan oldu lol icin bu paralari sacmak cok mantiksiz

• atestensopaaa A kullanıcısına yanıt
    işletim sistemi olarak şuan tartışmasız en iyi inteldir. Ekran kartında işler değişir. Eğer sen çok büyük bütçen olsaydı tabiki gtx 1080 sli ,titan pascal x gibi ürünler al diyebilirim. Ama bahsettiğin bütçe için Fiyat/performans ürünü olarak rx 480 ve rx 470 ürünleri çok öne çıkıyor. lol için zaten ikiside +200 fpsleri görür cs de aynı şekilde. Sen satın aldığın yerden montajlattır bilgisayarını sana oyle gelsin.Ayrıyetten alman gereken tek şey displayport kablosu olucak . Onuda
    www.hepsiburada.com
    Dark 1.5 Metre DP to DP Display Port Kablo Kilitli Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/dark-1-5-metre-displayport-kablo-v1-2-2160p-altin-uclu-dk-cb-dpl150-pm-bs50374
    30 lira civarına edinebilirsin. Ayrıca dün Söylediğim monitoru aldığında sana sadece hdmi kablosu verilcek ama sen onu takmıcaksın. Sen yukardaki 30liralık kabloyu ekran kartından monitore bağlıyarak ekran kartı ve monitorun freesync ozelliğini kullanmış olucaksın . Daha kaliteli daha akıcı daha canlı oynayabilceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bylakoj1 -- 24 Kasım 2016; 15:8:14 >

• Ayrıca aklında bulunsun eğer rx 470 rx 480 gtx 1060 gtx 980-970 gibi ekran kartlarından birini alıcaksan sakın intel i5 6500 işlemcisinin altında birşey alma . Darboğaz yaparsın. Yani işlemci ekran kartının yükünü kaldıramadığı için ekran kartını tam performanslı kullanamazsın. Türkçesi fps düşüşü yaşarsın.
  • i3 6098 - 400
    msi h110m pro vd anakart - 200
    8gb ddr4 bellek - 200
    rx460 4gb - 530
    aerocool v3x 500watt kasa - 220
    120 gb samsung evo 750 - 220
    aoc G2260VWQ6 monitör - 650

toplamda 2400 lira civarlarına denk gelir. lol, cs go gibi oyunlarda 1080p, yüksek grafik ayarlarında akıcı oyun deneyimi alırsın.

Ayrıca kendim rx470 + i5 6400le lol denedim 200-300 fps arası alıyorum. Şunu belirteyim ki lol tarzı oyunlarda 100-150 fps üstünde aradaki farkı anlamak çok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poison Well -- 24 Kasım 2016; 15:27:57 >
  • Poison Well kullanıcısına yanıt
    monitorun 60hz ise zaten fps +100 olsa dahi monitorun sana en fazla 60 fps gosterebilir. Oyunlardaki 150fps lere filan bakmayın o ekran kartının kaldırabilceği fpsyi gosterir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.