Arkadaşlar Ts3 gibi oyun içinde haberleşmeyi sağlayacak programlar lazım.Server parası istemeyen programlar olursa daha iyi olur.Şimdiden herkese teşekkürler
Genel ts ler var. O tslere girip şifreli oda açabiliyorsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Nicegame!
Arkadaşlar Ts3 gibi oyun içinde haberleşmeyi sağlayacak programlar lazım.Server parası istemeyen programlar olursa daha iyi olur.Şimdiden herkese teşekkürler
Merhaba tavsiyem teamspeak3 ten vazgeçme artık bir çok ücretsiz hizmet veren serverler var ve ses kalitesi ve hızı serverin donanımına göre 1 saniye altına düşebiliyor eğer reklam sayılamaycaksa reklam sayılırsa mesajım siline bilir ama benimde ücretsiz olarak kulanıcılara sunduğum 512 kişilik serverim var ve 5-6 yıldır hizmet veriyor. ts3 hakında tüm yardımı ve ve arkadaşlarınla beraber kulanbileceğin bir oda alabilirsin Benim Nickim Demir_Emmi adresim ts3.worldgamearena.com:2011 bu şekilde girebilir oradaki GM arkadaşlardan yardım alabilirsin.
hepsini denedim teamspeak gibisi yok. ts3 den şaşma. ventrillo gibi bir iki program var alakasız yere sistem yoruyorlar.bir çok ücretsiz ts svsi var. Tr. forumlarda aratıp ts3 kullananlardna rica etseniz bence onların serverlarını bile kullanabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme