Benim kadronun yaş ortalaması 22.8 forumdaşlarım.(fenerbahçe) Yani kiralık teklifi çoooooooook fazla geliyor. Birsürü de kiralık farklı farklı kulüplere giden futbolcularım var ve hepsi orada arkadaş bulamamaktan falan şikayetçi.
Yani bana Pilot Kulüp lazım. Başkana dedim böyle böyle tamam 1 ay sonra kullüpleri göstereceğiz dedi. İptal etti para yok diye. Şimdi Birsürü paramız var şampiyon falan olduk ama Pilot kulüp seçeneği yok orada iptal oldu yazıyor ne yapacağım oyuncularım heba oluyor
belli bi süre sonra tekrar gelir o seçenek. simdi vazgeçildiği için gözükmüyor biraz beklemen lazım ama süresi konusunda bi bilgim yok.
ayrıca kadroda çok oyuncu bulundurma. en fazla 30 olsun.bende 24 oyuncu var ve öyle genç araştırması yapmam. benim 1-2 senemi kurtaracaksa basarım 10-15m parayı. cünkü bi yerden sonra paranın bi önemi kalmıyor ve küme düşen takımların kadrolarında bile ronaldonun özelliklerine sahip oyuncular bulunabiliyor bi zaman sonra.
quote:
Orijinalden alıntı: torkema61
belli bi süre sonra tekrar gelir o seçenek. simdi vazgeçildiği için gözükmüyor biraz beklemen lazım ama süresi konusunda bi bilgim yok.
ayrıca kadroda çok oyuncu bulundurma. en fazla 30 olsun.bende 24 oyuncu var ve öyle genç araştırması yapmam. benim 1-2 senemi kurtaracaksa basarım 10-15m parayı. cünkü bi yerden sonra paranın bi önemi kalmıyor ve küme düşen takımların kadrolarında bile ronaldonun özelliklerine sahip oyuncular bulunabiliyor bi zaman sonra.
Geldi hocam eyvallah kimi seçeyim
Kızılyıldız Partizan Rapid Wien
rapid wien olsun. partizan da olabilir. avrupa kupalarına katılma başarısına göre seç. ama bunlar büyük kulüpler. yani nasıl oyuncuları göndereceğini bilmiyorum ama altyapıdan cıkan gencleri gönderebileceğin kulüp tercih ederdim yerinde olsam. sana bir önceki trabzon kariyerimdeki yaptıklarımı ve sonucları göstereyim. altyapıdan cıkan gelisime açık potansiyeli olan oyuncular için almanya ve fransanın 2. - 3. liglerinden takımları pilot kulüp yapmıştım. 2. ligden arminia bielefeld, 3. ligden de fransadan hatırlamıyorum ama bi kulübü seçmiştim. onlar daha çok ilk 11 oynatıyolar ve 17-18 yaşından sonra arminia bielefeld kulübünde çok iyi gelişiyolar. bu yazdığın takımların oynatıp oynatmayacağını bilmen lazım. bak mesela altyapıdan bu şekilde gelişen oyuncuların ss leri atayım sana.
torkema61
kullanıcısına yanıt
hocam sen altyapıyı ne yaptın böyle.
Oyunun adı ne arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: Takeyaha
Oyunun adı ne arkadaşlar
Football Manager 2016
quote:
Orijinalden alıntı: torkema61
rapid wien olsun. partizan da olabilir. avrupa kupalarına katılma başarısına göre seç. ama bunlar büyük kulüpler. yani nasıl oyuncuları göndereceğini bilmiyorum ama altyapıdan cıkan gencleri gönderebileceğin kulüp tercih ederdim yerinde olsam. sana bir önceki trabzon kariyerimdeki yaptıklarımı ve sonucları göstereyim. altyapıdan cıkan gelisime açık potansiyeli olan oyuncular için almanya ve fransanın 2. - 3. liglerinden takımları pilot kulüp yapmıştım. 2. ligden arminia bielefeld, 3. ligden de fransadan hatırlamıyorum ama bi kulübü seçmiştim. onlar daha çok ilk 11 oynatıyolar ve 17-18 yaşından sonra arminia bielefeld kulübünde çok iyi gelişiyolar. bu yazdığın takımların oynatıp oynatmayacağını bilmen lazım. bak mesela altyapıdan bu şekilde gelişen oyuncuların ss leri atayım sana.
ilk resimdeki adamdan bek değil stoper olur bence özelliklere , boyuna vs bakarsak
Matrixx7
kullanıcısına yanıt
sağol
Matrixx7
kullanıcısına yanıt
Sarge17
kullanıcısına yanıt
o stoper oynadı zaten :)
Sarge17 ; fm 16da altyapıya önem verdim hiç önceden böyle bisey yapmamıstım. ve çok zevk aldım. yani yönetimden transfer bütcesi yerine altyapıyı tesisleri antrenman tesisleri gelistirin dedim sürekli. yabancı ülkelerde düzenli ilk 11 oynayatabileceğim pilot kulüpler seçtim oralara kiralık yolladım. maç raporu hazırlattım her oynadığı maçtan sonra oyuncuyu övdüm ya da uyarıda bulundum. hepsiyle özel olarak ilgilendim. 20 yasına gelince yedek oynatmaya basladım. bireysel antrenmanı asistana bırakmak yerine kendim yaptırdım sürekli özel konusma yaptım oyuncularla. yani 2027 yılındayım. bu zamana kadar 20-25 oyuncuyla ilgilenmişimdir bu şekilde ama sadece 6-7 oyuncu kendini geliştirebildi. bu da ilk denemeye göre başarıdır :) denemenizi tavsiye ederim oyun daha zevkli hale geliyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme