Herkese merhaba, 2017 model otomatik Polo aracım var. Aşağıdaki fotoğrafta işaretlediğim ve okla gösterdiğim plastik kısım (fotoğraf rastgele internetten alınmadır) benim araçta gaz pedalına oldukça yakın durumda. İç taraftaki yapışkanı işlevini yitirmiş plastik boşta kısacası. Bu da rahatsız edici bir durum oluyor. İç tarafındaki yapışkanı görünce zaten bunun koca plastiği tutması çok zor zaten dedim.
Direkt japon yapıştırıcı kullansam sorun olur mu? Veya nasıl ilerlemek lazım? teşekkürler
PS3 Super Slim sıcaklık değerleri
Merhaba, ikinci el aldığım süper slim cihaza detaylı temizlik yaptım, içi hiç açılmamıştı. MX-4 termal macun kullandım. Cihaz boşta 58-60 derecelerde geziyor. Bu kadarı normal değil sanırım sorun ne olabilir? Olabildiğince normal uyguladım ne çok kalın ne çok ince. Fanı falan heryeri tertemiz. Bana göre 35-40 larda olması gerekiyor boşta.
Yılbaşı etkinlik
Yılbaşında dışarda etkinlik olarak nereye gidilebilir? bol insta storyli dansözlü alkollu mekan önerisi? tekim.
PS oyunculuğu için kendimi zorluyorum ama
Kendimi bildim bileli hep bilgisayarda oyun oynadım yıllarca. Son 2 senedir odamda tv'de olduğu için Playstation tarafına geçmek istedim. PS4 Slim ile başladım sonrasında PS4 Pro aldım ve son olarak 7 ay önce PS5 Slim aldım ve kullanıyorum. FPS oyunlarını oynamak bana hala işkence, yapamıyorum istediğim performansı kendimden alamıyorum, kontrolfreek zımbırtıları olmasına rağmen. Aynı zamanda gtx 1660 ti ekran kartlı ortalama bir PC var. BF1 mesela pc ye geçtiğimde akıyorum, playstation'da işkenceye dönüyor. konsolda xim apex'de zamanında denedim, sevmiyorum o olayı da. Konsolda geriye oynadığım ne kalıyor; F1, FC 25 falan. Sırf onlar için de konsol olması ne kadar mantıklı bilemiyorum. Birde hikayeli oyunlarda yeterli düzeyde ingilizcem olmadığı için de zorlanıyorum anlamıyorum kısacası. PC'ye geçtiğimde TR yama sarıyor oyun.
PC oyunculuğu iliklerime kadar işlemiş açıkçası. Cihazı hızlı bir şekilde kaçtan satabilirim? PS5 Slim tek kollu sorunsuz cihaz. Dükkan garantili.
Dış ticaret eğitimi hakkında
Merhaba, yaklaşık 3 yıldır dış ticaret (ihracat operasyon) alanında çalışıyorum. Tabi işi en iyi çalışarak öğreniyorsun ayrı konu. Bu alanda daha fazla kendimi donanımlı hale getirmek istiyorum. Uni'de okuduğum bölüm farklıydı ve o alanda ilerlemeyi tercih etmedim olaylar bu şekilde gelişti ve şu an yaptığım işi de seviyorum. Anadolu üniversitesi'nde e-sertifika alabileceğim dış ticaret uzmanlığı bölümü var ama alımlar haziranda olmuş başvurular kapalı. udemy'de 150 tl'lik bana faydalı olmayacak kursları almak istemiyorum. Bu alanda bilgi birikimi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
İhbar süresini beklemeden ayrılmak
Skype hack
Böyle birşey mümkün mü
Camdaki kireç lekeleri
Arkadaşlar camdaki kireç lekeleri öyle bir boyuta ulaştı sabah güneş vurduğunda önümü göremiyorum o dereceye geldi. Daha çok akşam üzeri araç yıkamaya çalıştım ama 1-2 kere güneş varken de yıkadım. Bir ara camı içerden silmiştim. Tüm camlarda aynı sorun. Araç Polo. Bu durumu kökünden giderecek bir ürün var mı hemen alacağım.
Tek başına tatil
Son gönderilerim neden artık beğenilmiyor?
Topu topu 7-8 gönderim var instada. Eski işyerinden kız bu zamana kadar beğenirdi ama son 2 gönderimi beğenmeme sebebini anlamıyorum. Hikayeye de atıyorum görüyor. Rezil gibi sorma tuzağına düşmemi mi istiyor anlamıyorum. Neden son gönderilerimi beğenmiyorsun diye hiçbir insana sorulmaz zaten de. Bi anormallik var çözemiyorum. Durup dururken beğenilmeme başladı.
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 7 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.727
İkinci El Bölümü Mesajları: 15
Konularının görüntülenme sayısı: 97.417 (Bu ay: 2.788)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.732 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor