Arkadaşlar camdaki kireç lekeleri öyle bir boyuta ulaştı sabah güneş vurduğunda önümü göremiyorum o dereceye geldi. Daha çok akşam üzeri araç yıkamaya çalıştım ama 1-2 kere güneş varken de yıkadım. Bir ara camı içerden silmiştim. Tüm camlarda aynı sorun. Araç Polo. Bu durumu kökünden giderecek bir ürün var mı hemen alacağım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Camdaki kireç lekeleri
-
-
Beyaz sirkeyle suyu karıştırın fısfısa koyup camları silin. Tekte çıkmaz bir kaç gün üst üste yapmanız lazım çünkü durum ciddi boyuta ulaşmış. Aracı yıkadıktan sonra mutlaka kurulamalısınız büyük ihtimalle su tutup geçiyorsunuz o yüzden oluyordur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 3 Temmuz 2024; 13:10:33 > -
sıcak su ile
(cam sil benzeri spreyli sağlam şişe uygulama)
-
Migrosta cam temizleme köpüğü diye bir şey çıkmış aldım ama henüz kullanmadım. Daha önce de 1 l sirkeye yarım çay bardağı kireç çözücü ilave edip onu uygulamıştım ıslak mendil ile ardından hemen yıkadım verim aldım
-
Peki camdaki yanık lekesine benzer lekeler nasil çıkar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kireç lekesiyle karıştırıyor olmayasınız nasıl bir yanık lekesi hocam?
-
selam,reklam falan olarak algılamanı istemem ama bende çok şey denedim, çözümü bunda buldum
https://www.hepsiburada.com/fiawax-cam-kirec-sokucu-1-lt-pm-HB00000AMLOY
-
Tam tersi aracı yıkadıktan sonra kurularım hep. Deneyeceğim bunu.
Sarı cam temizleme bezi kullandım hep. Zaten siler silmez leke bırakıyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrixx7 -- 3 Temmuz 2024; 14:30:20 >
Kenarlarında var sanki silecek izi kalmış gibi
Hocam bu nedir ya kokudan öldüm. Ayrıca 2-3 defa sildim camları. Sildikten sonra geçti ama tekrardan silsem mesela bezle tam silerken açığa çıkıyor bütün lekeler.
Camın içine mi işledi bu nedir arkadaş
Silecek zamanla camı zımparalıyor. (Zımpara benzeri bir etki)
Camlarda cilalanıyıor fakat tekrardan aynı lekeler oluşur.
Çözümü yok mu hocam cila ile mi çıkar
Alta linkini eklediğim ürünü kullanıp memnun kalmıştım.
Ama kullanma talimatına uyunuz ve ürünün yorumlarını dikkatle okuyunuz.
Ben mikrofiber bez yerine bir paket pamuğun yarısı ile ön cama uygulamıştım.
Elime beybi kalın bulaşık eldiveni geçirdim
İşlem uzun sürebildiğinden bir ön camı üçe bölerek parça parça yaptım. Sürdüm, yıkadım şeklinde.
Bazı yorumcular daha kötü yaptı diyor ama camda derin çizikler varsa ve içleri kir ile dolduğundan fazla belli olmuyorsa bu ürün onları da temizlediğinden derin çizikler görünür olmaya başlıyor.
Kullanıp kullanmama konusunda camın durumunu değerlendirip kararı kendinizin vermesi lazım.
Kolay gelsin.
https://www.hepsiburada.com/fiawax-cam-kirec-sokucu-1-lt-pm-HB00000AMLOY
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet Serdar K. -- 4 Temmuz 2024; 14:0:26 >
-
Hocam bu ürünü aldım. Yorumları gerçekten çok olumlu ve kısa sürede etkili sonuç veriyormuş. Gelsin bakalım pazartesi günü sonucu yazarım fotoğraflarla beraber
Sonuç belirtmeniz gerçekten çok iyi olur.
Ben öncesi ve sonrası çekimi yapmamıştım. Aklıma bile gelmedi ve sonradan çok hayıflandım.
Bu durumda olanların gerçekten çok işine yarar.
Merakla bekliyorum bende ...
-
Çok ağır kireç lekelerinde bile 2 dk da sonuç aldığım tek ürün atas marka bi üründü, ismini hatırlayamadım ama atas kireç sökücü yazınca ulaşabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X