Şimdi Ara

2017 Polo gaz pedalı yanındaki plastik hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, 2017 model otomatik Polo aracım var. Aşağıdaki fotoğrafta işaretlediğim ve okla gösterdiğim plastik kısım (fotoğraf rastgele internetten alınmadır) benim araçta gaz pedalına oldukça yakın durumda. İç taraftaki yapışkanı işlevini yitirmiş plastik boşta kısacası. Bu da rahatsız edici bir durum oluyor. İç tarafındaki yapışkanı görünce zaten bunun koca plastiği tutması çok zor zaten dedim.

Direkt japon yapıştırıcı kullansam sorun olur mu? Veya nasıl ilerlemek lazım? teşekkürler

• 2017 Polo gaz pedalı yanındaki plastik hakkında

2017 Polo gaz pedalı yanındaki plastik hakkındatrendyol.com
    JALASANJ İran Epoxy Yapıştırıcı Ikiz Tüp 20 G Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/jalasanj/iran-epoxy-yapistirici-ikiz-tup-20-g-p-6819172?boutiqueId=61&merchantId=1042790

Bundan al yapıştır o parçayı eğer yine yapıştığı yerden çıkarsa bir oto döşemeciye git çözümünü bulurlar.

Ama ben bu yapıştırıcıyla çelik kapının kırılan kolunu yapıştırmıştım zımba gibi oldu seninde işini görür diye tahmin ediyorum.

• sssemih24 kullanıcısına yanıt

Hocam teşekkür ederim, açtığım konuyu buldum öyle gördüm cevabı. Bir türlü bildirim gelmiyor delirecem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrixx7 -- 12 Ocak 2025; 12:57:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.