< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blasko77 -- 7 Şubat 2025; 14:32:49 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2025 Tesla model Q bekleyenler kulübü

-
-
Konu da hiç mesaj yok :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ciddi olamazsın konu şimdi açıldı 😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
böyle gelmez ya teslaya göre çok yakışıklı
-
Onu göremedim :) o zaman hayırlı olsun :)))
Bir an önce gelir umarım. Fiyatı uygun tasarımı güzel olursa siparişi yapıştırır geçerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BraveHeart- -- 16 Aralık 2024; 14:28:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tesla junipere niyetliydik bu daha iyi olur. Fiyat olarak juniperle arasında 500-600 fark olur.
Önümüzdeki ayların en favori konu başlığı olması dileğiyle
Konu hayırlı olsun. Teslanın küçük boyutta ve rekabetçi bir araba getirecek olması çok sevindirici. Umarım o zamana %10 luk vergi dilimi kalır
Böyle bi araçla, doğru fiyat seviyesinde sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada rekor kırar. Beklemedeyiz Juniper ile bu araç arasında seçim yapacağız.
Benim en çok merak ettiğim bagaj kapasitesi ne olacak acaba. Tesla LR yanına evin 2. aracı olarak düşünebilirim.
Büyük ihtimal arkadan itişli gelir ama, dimi
-
Bende bu aracı bekleyenlerdenim fakat örtü altı, uydudan casus görüntüsü, kamuflajlı test aracı vs görmeden pek umutlanmak istemiyorum. Elon beyin sağı solu belli olmuyor. bana göre hala çıkan haberler teyite muhtaç
-
Bu araç T8X'e yol gösterecek bir araç olabilir.
Bakalım T8X mi önce gelir bu mu, bu mu daha uygun fiyata satılır T8X mi? BYD'ciler gibi önden yer ayırtmayalım, bekleyelim görelim.
-
canlı görmek lazım
-
Tüm sektörü hizaya mı sokacak. İyiymiş.
dikkat hizaya gel...
-
Beni de listeye ekleyin :)
-
Batarya ve menzil en önemli konular. Bakalım kaç olacak?
Muhtemelen 53kw koyup 500km menzil var diyecekler ama çok zor o şekilde.
Amerikada ve Avrupa da Juniper ve model q fiyatı kaç bekleniyor? Dolar ve euro olarak soruyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murattekno -- 18 Aralık 2024; 10:5:35 >
tam olarak Türkiye ye ne zaman gelecek
-
Esas soru Berlin fabrikasında mı üretilecek?
En Beğenilen Yanıtlar

böyle gelmez ya teslaya göre çok yakışıklı |
Konu hayırlı olsun. Teslanın küçük boyutta ve rekabetçi bir araba getirecek olması çok sevindirici. Umarım o zamana %10 luk vergi dilimi kalır
|
Benim Model Q ile ilgili 1.200-1.300 beklentim var, fazlası bozar. Tesla Türkiye'de araçlarını kendisi satıyor, distribütörsüz sattığı için marjları da buna göre ayarlıyor. Dolayısıyla BYD'nin yaptığını Tesla'da göremezsiniz. Mesele şu ki araç ne zaman gelecek? Şubat / Mart ayında en geç duyurulması beklenen araç Gıga Berlin almanya fabrikasında üretilecek , tıpkı Juniper gibi ülkemize gelmesi beklenecek. Model Y'de beğenilmeyen dönüş çapı, arka amortisörlerin sert oluşu, termal yönetimin daha iyi olması , şasinin daha hafif olabilirliği vs gibi sorunlar bu versiyonlarda iyileştirilirse , görüşüm o ki içten yanmalılar nal toplar.. |
Benzer içerikler
- 1.5 milyona sıfır araba
- en iyi manuel arabalar
- toyota rav4 yorum
- yabancıdan yabancıya araba nedir
- honda civic fb7
- 2024 en çok satan arabalar
- geely suv
- dünyanın en hızlı arabası
- byd u8
- bmw ix2 fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X