Juniper hakkında bilgi sızdırılmadı ama resmi olarak gerçek bir model sonuçta, çıkacağı zaman da biliniyor. Teknik özellikleri ve tasarımı gizli. Model q dediğiniz bir kaç dandik çin sitesinin ortaya attığı bir model. Ne bir bilgi var ne de teyit. Tesla dese ki almanyada model y'den daha ucuz bir model üreteceğiz, biz de ona göre beklerdik < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2025 Tesla model Q bekleyenler kulübü (3. sayfa)

-
-
Hocam doğru diyorsun
Tesla j zaten %10 dilimde olursa kimse beklemez ucuz modeli..
Ama dilim üstü çıkarsa tesla 50-100 arası araç satar pazarda...
O yüzden bu araç çok önemli tesla sevenler için tr piyasasına uygun bir model olacağı kesin..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de bu aracı bekliyorum konu açılması güzel olmuş. BYD gibi hayal kırıklığı olmayacak inşallah tabi devletimiz yeni bir vergi düzenlemesi yapmaz ise
.
-
Ee hadi gelsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu aracın fiyatı model 3'ten de ucuz olacak değil mi?
-
Evet en alt segment Tesla olması bekleniyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İkinci araç olarak BYD dolphin alacaktım ki TESLA Q vazgeçirdi beni. umarım 1200-1300 bandını aşmaz. merakla bekliyorum. umarım byd gibi hüsrana uğramayız.
-
1.5 bile olsa tesla tesladır deriz.
Bgn almadığınız byd size baya kar ettirecek ztn (:
1.4 civarı olur bence
Hiçbir gelişme yok mu bu ay en azından nasıl bir tip olduğu ortaya çıksa çok iyi olur.
Net bir görsel paylaşılmadı
2025'in ilk yarısında tanıtılması beklenen Model Q, Model 3'ten %15 daha küçük ve %30 daha hafif olacak.
1 ay içinde birşeyler sızacak gibi hissediyorum.
uzun menzillinin 75 kWh LFP batarya ile geleceği söyleniyor. Hem daha küçük hem de daha hafif olacağını düşünürsek sizce takribi şehir içi menzili ne olur?
birbiriyle alakası olmasalar da 2025'de Tesla Model Q ve Byd Sealion 07'yi bekliyorum bi'tek.
-
Uzun menzil 600 ü bulabilir teslanın verimli olacağıda kesin.
Uzun menzil bu alt segment araçta çok ihtiyaçmı onu kestiremiyorum.
500 km menzil peynir ekmek gibi sattırır bu aracı uygun fiyatla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blasko77 -- 7 Ocak 2025; 13:32:45 >
Dediğiniz gibi olursa şehir içi 500 km garanti yol yapar
Herkesin beklentisi/ihtiyacı farklı olabilir. Ben şu anda MG ZS EV ile her pazar günü 20-80 arasını şarj etmek zorunda kalıyorum. Şehir içi kullanımda 2 haftada 1 kez şarj etmemi sağlayan bir araç beklentisindeyim açıkcası. Ayrıca 700 km uzaklıktaki memleketime gitmek için bu yaz yaklaşık 20'şer dakikadan 3 kez şarj etmek durumunda kaldım (şikayetçi değilim o ayrı konu). Bu sayı 2'ye düştüğü gün ikinci aracımı da dizelden elektrikliye çevireceğim :)
-
Tabi hocam sizin için uzun menzil iyi olur evde şarj yoksa menzilin uzun olması avantaj sağlar.
tesla yeni bişeyi çıkarana kadar on yıllar geçiyor boşuna beklemeyin
-
Bence bu sene yeni bir model gelecek.
yeni model bekleyenler y den daha ucuz olacak diye mi bekliyor.
parası olanın bekleyeceğini sanmıyorum bekliyosa da beklemesin bence.Model q çıkacak olsa bile model y nin güncelinden önce tr ye gelmez hazır güncellenmiş model y varken alınır geçilir.
-
Tabiki model y alt dilimde satılırsa alınır geçilir..
Sonra q geldiğinde duruma göre eldeki araç satılır q modelinede geçilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X