Evet biz de bekliyoruz ![]() |
2025 Tesla model Q bekleyenler kulübü (4. sayfa)

-
-
Yeni bir haber yok galiba.
-
Var ama konu sahibinin ilgilenmesi lazım. Söylememe rağmen başlık "kulübü" yerine "klubu" olarak kaldığı için ben bir şey yazmıyorum
-
Sadece bir model gelmeyebilir Musk yatırımcı toplantısında ucuz modellerimiz ilk yarıda üretilmeye başlanacak demiş. Şu anlık ucuz modeller için başka bir haber yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Küçük bir model gibi duruyor c sınıfı hb tarzı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanki tasarım cybercab andırıyor gibi. Yeni ucuz modeller cybercab in direksiyon ve pedallı versiyonları gibi olabilir.
Tesla: Alınıyorum ama beyfendi.
-
-
-
Çok satar %10 dilimde kesin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yeni Model Y bu bence
-
-
Dolphin alma aşamasındaydım iptal edip tesla mı beklsem acaba? Tahmini Türkiye pazarına ne zaman girer acaba? Düşündürücü
-
Bu sene Tesladan Beklenenler
Rekor Yeni Model Y satışları
Mayıs ayında 30 bin dolarlık Model Q lansmanı
Haziran ayında Robotaxi lansmanı
Giga Texas'ta 10 bin çalışan Optimus robotu
Ocak '26'da Cybercab küresel lansmanı
Tesla yarı 50 bin/yıl fabrikası Aralık ayında başlıyor
Yeni Çin MegaPack fabrikası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 3 Mart 2025; 16:56:14 > -
Aciliyet yoksa beklemeye değecek gibi duruyor ve BYD nin fiyat politikasını biliyorsunuz. Yine de tercih meselesi beklemek yerine alıp keyfini de sürebilirsiniz sonuçta avrupada satışa çıksa bile Türkiyede ne zaman satılacağı meçhul bakınız yeni model y hala satışta değil.
-
enerji alt yapisi yok,
yangin aninda itfaiye teçhizatlari yeterli mi,
piller ıskartaya çikinca geri dönüşümu ne olur,
tam defacto ülkeyiz..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şuan yeni model y dışında alınacak bir araç yok model q çıkana kadar kim öle kim kala
-
Bunun sahibi deli biri. Kaç yıllık Twitter'ı bir kalemde X yaptı. Sonra gitti yok öyle beleşe yazmak illa para vereceksiniz dedi. O platformdan tüm dünyayı istediği gibi manipüle etti. Bakınız Coin, seçimler. Bu adam canı sıkıldığında tam bir Kim Jong-un' a bağlıyor. Şimdi de vileda kafa ile birbirlerini iyi buldu. Ellerinde süper bir güç var.
Şimdi ben aracın özelliklerine falan bir şey demiyorum. Araç iyidir yada kötüdür tartışılır. Fakat cebinde tek atışlık milyonu olanlarda ki cesarete hayranım. Yarın öteki gün bu abimizin kafası bozulsun bir anda kullandığınız özelliklere aylık ücret ödemeye başlarsınız. Türkiye şartlarında araç resmi olarak sizin belgelerle vs. fakat anahtar adamın elinde :)
Neyse anlayana....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tablo Escobar -- 4 Mart 2025; 9:17:59 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X