Merhaba,
Genelde TurkNet'in ONT müşterilerine sağladığı bir modem.
Birilerine faydası dokunması dileğiyle.
Merhaba,
Umarım birilerine faydası dokunur.
Merhaba,
Telekomun ONT altyapılı müşterilere verdiği standart modem. Fotoğraflar boyutundan ötürü geç netleşebiliyor lütfen biraz bekleyiniz.
Fotoğraftan görebileceğiniz üzere cihaz 3 sene önceki H267A modeliyle birebir aynı board kullanıyor. Sadece solda, sol alt köşede ve sağ alt orta bölümde kablosuz performansı arttırması için yerleştirilmiş olmasını tahmin ettiğim toplam 3 adet manyetik metal plaka bulunuyor. Onun dışında neredeyse her şey aynı.
Umarım birilerine faydalı olur.
Merhaba,
4 ay önce taşındığımız adrese eski evde kullandığımız Millenicom internetimizi nakil yaptırmak istedik. Müşteri hizmetlerindeki arkadaş yeni adresinizde altyapı yok dedi ve bizde aboneliğimizi iptal ettirdik.
Daha sonrasında Türk Telekoma başvuru yapalım dedik ve müşteri hizmetlerini aradık. Çağrı merkezindeki personel binanızda altyapı yok dedi ama isterseniz talebinizi oluşturalım ilerleyen zamanlarda ne olur ne biter bilinmez uygun görülürse altyapınız sağlanır falan fistan.. neyse apartman yöneticisiyle konuşalım dedik bu apartmanda internet kullanan gerçekten yok mu diye, var tabi olmaz olur mu herkes kullanıyor dedi apartman girişte kutusu da var dedi sonra gidip dikkatli baktım gerçekten de var. Birkaç defa daha TTneti arayıp durumu tatlı bir dille izah edip mağduriyetimi dile getirdim internette şikayet kaydı açtım gerek BTK sayfasında gerek şikayetvar sitesinde.. Oralardan sonuç çıkmayınca Superbox aldım bende biraz pahalı ama idare ediyor çünkü gerçekten internetsiz evde yaşamak günümüzde çok zor bir hale geldi. Bir müddet idare etsin dedim en azından altyapı gelene kadar.
Geçenlerde yine internetten altyapı sorgulama yaptım ve 12mbit desteklediğini gördüm çok sevindim gerçekten ağzım kulaklarımda çağrı merkezini arayıp başvuru oluşturduk randevu verildi vs. randevu günü arkadaşları işten izin alıp saat akşam 6 ya kadar bekledim ve söz verdikleri tarihte gelmediler ben de çok sinirlendim arayıp başvurumu iptal ediniz dedim başka firmaya başvuracağım onlar gelip bağlar interneti diye.. neyse görüşmeyi sonlandırdıktan sonra bilgisayarın başına oturup alternatif servis sağlayıcıların sitesinde dolaşırken bir altyapı sorgulaması yapayım dedim bir de ne göreyim altyapımın olduğunu görüp ona göre paketler sunan o sitelerin hepsi üzgünüz bölgenizde altyapı yok uyarısı veriyor..
Haliyle aklıma Türk Telekomun bunu kasten yapmış olabileceği ihtimali geldi. Bir gün inip bakayım şu kutuya dedim bende herkes kullanıyor acaba benim dairemin mi portu takılı değil diye, bence takılıydı yani fotoğrafını da çektim ne olur ne olmaz daire 5 şimdi bizim görseli sizinle de paylaşmak istiyorum..
Sizce neden apartmanda herkes ADSL ev interneti kullanabiliyor iken ben bu durumu yaşıyorum.. Bilgisi olan arkadaş aydınlatabilirse gerçekten çok makbule geçecek. Aylardan görüşmediğim yer kalmadı kimse bana mantıklı bir şey söyleyemedi..
İyi forumlar herkese
3 Yıllık Toshiba P300 2TB düşük sağlık bildirimi
Vodafone SüperNet Rezaleti
|
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 358
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 5.881 (Bu ay: 194)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 290 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası