Merhaba, Genelde TurkNet'in ONT müşterilerine sağladığı bir modem. Birilerine faydası dokunması dileğiyle. |
TP-Link Archer C5v Teardown (İçi) Merak edenlere
-
-
Bu cihaz diğer ZTE H298A modelinden daha kaliteli görünüyor. En azından fiziksel olarak yoksa yazılım vs o konu bambaşka.
-
çiplerin üzeri okunamıyor. görüntü daha net olabilirdi. bence vasat görünüyor. üstelik v1. tenda v300'ün kartı gibi. bu kartı gördükten sonra yazılımını hiç merak etmeye de gerek görmüyorum. netteki fiyatı da 1050 ₺ görünüyor. bu fiyata çoook daha iyi router alınabilir.
-
Ben konu sahibinin diğer paylaştığı modelle kıyaslamıştım aslında. Yoksa bir MikroTik, Cisco, Juniper vs kalitesinde elbette değil. Bu cihazın ekonomik bir ürün olduğu, operatör tarafından özel ürettirilip abonelere verildiği, piyasada retail satışının olmadığı vs. malum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben kartı eleştirdim sadece. yazılım ve donanım, ikisi de birbirine bağımlıdır. yazılım, üzerinde kuruluğu olduğu donanımın yeteneklerini geliştirir. donanım yeteneksiz ise yazılım da o donanımın kardeşi olacaktır. bir de görsellik var tabi. o ortada duran soğutucu plakanın montaj şekli bile eleştiri için yeter, artar..
-
Bu gibi teardown konuları çok faydalı, teşekkürler
-
Hocam haklısınız ancak çiplerin üzerindeki yazıyı nedendir bilmem ben çıplak gözle bile okuyamadım çoğunu çok silik yazılmış. Soğutucu plakada bir tür mühür kullanılarak lehimlenmiş bu yüzden kaldırıp bakamadım. Yani çıkarsaydım büyük olasılıkla tekrar takamazdım.
-
Keşke şuna bir openwrt yüklenebilse. Ben router olarak bile kullanamadım. Yapmadığım ayar kalmadı. Kablodan gelen internete bir türlü wifye aktaramıyor. Wifi ile bağladığım cihazlar ip alamıyor.
-
Yazılımı özelleştirilmiş olduğu için başka imaj flashlamak gerekiyor bence hocam biraz teknik
-
Root hesabı açtım. Yazılım yükleme menüsü var. Ama netteki hiç bir bin uzantılı dosyayı kabul etmedi. Kablosuz router ihtiyacım var. Ayar yapamadım.
-
Bu modemin arkadaki ayağı nasıl sökülüyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
wifi çekimi berbat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X