Şimdi Ara

TP-LİNK Archer VR400 Superonline ile kullanamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler bugün archer vr400 aldım fakat internetim fiber ve gponla bağlı. Mac klonlama ve kullancıı adı şifreyi giriyorum ama yinede kabul etmiyor. Ppoe türünden internet bağlantısı yapıyorum ama yinede kabul etmiyor.

• emulatörden baktım , gelimiş sekmesinden İşlem Modu nu DSL Modem Router Modu dan Kablosuz Router Modu na almalısın ve lan/wan yazan açmakapama tuşunun yanındaki yere gpondan gelen kabloyu takacaksın gerisini yaparsın.https://emulator.tp-link.com/Archer_VR400(EU)_V2/index.htm
  • Vr600 ile sorunsuz kullanıyorum çok memnunum ayarlardan işlem modundan kablosuz router moduna alırsan olur. Mac klonada gerek yok bende sol gpon kullanıyorum.
  • guguk kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar merhaba bağlantılarımı yaptım öncelikle yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Fakat wlan bağlantımı yapamadım buda download hızımda bir düşmeye neden oldu. Testlerde normal çıkıyor ama indidirken çok yavaş indiriyor. Başka ayarmı yapmam lazım. Yardımcı olursanız çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardımcı olabilicek yok mu

• zaq999 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba bende dsl türü yazmıyor. Ordan modumu vdsl2 ye alsam sorunum çözülecek gibi görünüyor.

• aardayucel A kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba. Sorunu çözebildin mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.