Gelişen teknolojilerle birlikte hayatımıza W-Fİ'6'ında girmesiyle Turkcell Superonline Wİ-Fİ 6 teknolojisini altyapısını kullanan müşterilerine sunmak için kolları sıvadı. Yaklaşık 11 yıldır superonline fiber altyapısını kullanarak hizmet alıyorum, Beylikdüzü gibi bir yerdeyseniz ya da Turkcell'in fiberinin çok yaygın olduğu bir yerde, ikametiniz değişse bile çok yüksek ihtimalle gittiğiniz yerde altyapı olur. Yoksa bile bir mesajla ya da telefonla altyapıyı binanıza getirtebiliyorsunuz. Pirelli ve HG253s modemlerinin kullanımından sonra Turkcell yeni modemlerini teknik bilmeyen adamlara seçtirince son 5-6 yıldır modem konusunda ciddi problemler yaşıyorduk. Artık bu problem GPON ile hizmet alan müşterilerin sayfasından silinmiş oldu. Huawei HG8245X6 Wİ-Fİ 6 L3 ONT cihazıyla GPON kullanan müşterilerin hizmetine sunulmuş oldu. Üzülerek CAT 6 FTTB ile hizmet alan kullanıcıların bu modemi kullanamayacağını belirtmek istiyorum... Modem ilk olarak takıldığında eskiyi bir köşeye bırakıyorsunuz ve artık evde 2 cihaz yok (ONT VE MODEM) modemle bütünleşik geliyor. Fiber kablo direkt modeme giriyor. Modemin arayüzü çok daha sade ve çok daha fazla ayarı elle yapmanızı sağlayacak şekilde yapılmış. Yani artık ''YAV TURKCELL ŞUNA ENGEL OLUYOR, BUNA ENGEL OLUYOR, ŞİFREMİ VERMİYOR P*Ç'ler'' gibi cümleleri GPON kullanıcıları için tarihe gömecek. Modemi Türkiye'de alan ilk kişilerden biri olarak ilk izlenimlerim efsane ötesi. Artık evin ücra köşelerinde wifi çekmiyor gibi bir problemde kalmadı ve Wİ-Fİ 6 kartlı bir laptonuz yada telefonunuz varsa bunu düşünmeyin bile. Ben aktif olarak tp-link deco e4 kullanırdım artık kendisine gerek bile yok, bugüne kadar bana verdiği hizmetlerden ötürü kendisine teşekkür edip kutusuna koydum. Çok Çok Çok fazla detayına malesef ki giremeyeceğim, 2 günlük kullanımla yazabildiğim kadarını yazıp konuyu sürekli güncel tutacağım. Eminim modemi eline ulaşan arkadaşlarda bir merakla buralara girip kendi düşüncelerini yazacaklardır. Son olarak Modem kutu açılımı ve arayüzünün fotoğraflarını atıp güncellemeler için modemi takip edeceğim. İyi forumlar :) |
SUPERONLINE Wi-Fi 6 Modem ile Gelişmiş İnternet Deneyimi
SUPERONLINE Wi-Fi 6 modem, yüksek hızlı ve güvenilir internet bağlantısı arayanlar için mükemmel bir çözümdür. Wi-Fi 6 L3 ONT teknolojisini kullanan bu modem, önceki nesillere kıyasla daha hızlı hızlar ve daha iyi kapsama alanı sunar.
SUPERONLINE Wi-Fi 6 modem, çok sayıda cihazın aynı anda bağlanmasına izin vererek evlerde ve işletmelerde sorunsuz bir internet deneyimi sağlar. Turkcell Wi-Fi 6 modem olarak da bilinen bu cihaz, ev ağını kalabalıklaştıran gecikme ve kesintileri azaltır.
TURKCELL SUPERONLINE Wi-Fi 6 modem, geniş kapsamı ve hızlı hızları sayesinde oyuncular, yayıncılar ve sık internet kullanıcıları için idealdir. Kullanıcılar, SUPERONLINE Wi-Fi 6 modem yorumları sayesinde gerçek zamanlı deneyimleri ve memnuniyeti hakkında bilgi alabilirler.
Süperonline Wi-Fi 6 modem, yüksek performansının yanı sıra kolay kurulumu ile de öne çıkmaktadır. Modemi kurmak ve yapılandırmak için teknik bilgi gerekmez. Cihaz, tüm gerekli bağlantı noktaları ve yazılım güncellemeleri ile birlikte gelir.
SUPERONLINE Wi-Fi 6 modem, gelişmiş internet bağlantısı ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır. Yüksek hızları, geniş kapsamı ve güvenilirliği sayesinde evlerde, işletmelerde ve diğer ortamlarda kusursuz bir internet deneyimi sunar.