Ha bunu bir sen düşündün di mi? Koskoca şirket bunu düşünmedi hem modem hem gpon işlemlerini yürütebilecek güçte bir çipset kullanmadı yani? |
SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM (3. sayfa)
-
-
Bu modemde bridge modu var mı? Yani sadece gpon olarak çalışma?
-
Dostlar superonline altyapısıyla Vodafone kullanıyorum ve dolayısıyla süperonline modemi getiriyorlar ben bu modemden alabililirmiyim ?
-
Sol bu modemi vf kullanıcılarına çok uzun zaman sonra verir, kendi kullanıcılarına bile mırın kırın ede ede veriyor, Zte'de olduğu gibi... -
Sadece gpon -
Konuya biraz geç kalıyorum uzun zamandır evde değilim eve geçince tüm sorulara modemle birlikte cevap vericem. -
Cesaret ettim ama birleşik olması sebebiyle bıraktım, zaten modemi zor temin ettirdim 🤣 -
Ev ağından bunu kontrol etmenin bir yolu yok diye biliyorum. Bölgeye taktıkları ana merkez OLT cihazının yapılandırılmasıyla alakalı. -
O modem ericson altyapıyla uyumlu değilmiş. O yüzden her bölgede temin edilemiyor. SOL yeni yazılımla uğraşıyor ericson altyapsıyla çalışsın diye.
-
firmanın getirttiği cihaz çözümlerinin hepsi eco seriden, yani üretimi $10 satış fiyatı ise perakende <$50 altı ürünler. yine huaweinin hem eternet hem wifi6 üzerinden gigabit veren 80 küsür dolara k562'si varken gidip en ucuzunu aldıkları için çok geçmeden hepsi mortu çekmeye başlar.
meraklısı için huawei enterprise hesabı bulabilirseniz yazılım ve how to sayfası:
https:// support.huawei .com/carrier/productNewOffering?col=product&path=PBI1-7275726/PBI1-7275738/PBI1-23709862/PBI1-22318696/PBI1-251281068
Edit: linki kopyala yapıştır yapın boşlukları silerek. Donanımhaber buna bile "gelir ortağı" referansı attığı için adam gibi link bile paylaşamıyoruz. Profilimize de reklam alın isterseniz sayın dh kemik kadrosu!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 15 Aralık 2020; 0:29:32 > -
Altyapı tesisini ericson yaptı -
-
Doğrudur hocam teknik ekibin dediği kadar biliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu modem bana da geldi, ayarlarda 2.4 ghz ve 5 ghz olarak 2 ayrı ssid tanımlayamıyorum tek ssid üzerinden hem 2.4 ghz hem 5 ghz yayın mı yapıyor bilgisi olan var mı? normalde mobil cihazları hep 5 ghz olan ssid'ye bağlardım.
-
Evet, artık tek ağ üzerinden b/g/n/ac/ax yönlendirmesi yapiliyor. -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Echoés -- 20 Aralık 2020; 16:59:51 > -
-
Wan portu yok optik girişi ise dikkatli bakarsanız sağdaki duvara sabitleme noktasının altında dikdörtgen bir kapak var oranın altında.
-
-
Şimdi anlaşıldı arkadaşlar, eyvallah
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X