Şimdi Ara

Superonline Fiber Modem Değişikliği Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. Superonline FTTH sistemi kullanıyorum maalesef pek memnun değilim. Şöyle bir sorum var, kendim bir router alsam kullanıcı adı ve şifreyi elde edebilirsem bağlantı yapabilir miyim? Zira Superonline teknik ekibindeki arkadaşlar kendim modem alırsam bağlantı konusunda destek verebileceklerini söylediler fakat emin değilim. Bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim? Şimdiden teşekkürler.

• Keenetic Modem ile 1dk içinde PPPOE bilgilerini alıp superonline verdiği modemine gerek duymadan sıkıntısız kullanabilirsin Kendim 3 senedir Keenetic modem ile kullanıyorum.

Tabi farklı yöntemler ile PPPOE bilgilerini alıp farklı modemler ile bağlantı yapabilirsiniz bazı durumlarda MAC adresi klonu yapmanız gerekebiliyor superonline verdiği modemin arkasında MAC adresini kullanacağınız modeme girerek bağlantı yapabilirsin.

En kolaylı Keenetic modem ile yapılıyor yardıma ihtiyacınız olursa yardımcı olabiilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarlack -- 8 Ağustos 2024; 15:12:16 >

• Söz konusu Superonline ile sıkıntı ciddidir yani Superonline pişmanlıktır internet performans konusunda.
    Kullanıcı adı ve şifre kısmı işin en kolay basit sorunu.
    Mesela yani asıl sorun Superonline nın kendisi ferrariye biniyorsun hız 90 ı geçemiyorsun ve tüplü olduğunu düşün.
    Bakmayın speedtestte uçtuğa kaçtığına ota bka sansür engelleme bant genişliği daraltması vs uyguluyor. Yani mesela atıyorum x vdsl iss ile kick twicht telegram oyun steam yurtdışı bağlantılarında sorun yokken Superonline ile sorun yaşadığını düşün ben küsek Ping paket kaybı olduğunu düşün.
    Adamı vurduğunu sanıyorsun ama bi bakmışsın sen ölmüşsün.

Bu arada Keenetic ile

• quarlack Q kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler ilginize, bende TP-Link Wifi Router almayı düşünüyorum fakat MAC klonlama konusunda emin değilim, umarım elimde patlamaz. Ayrıca merak ettiğim bir diğer husus acaba bu modem değişikliğinin bana ne gibi avantajı olacaktır? Yani ekstra neler yapılabilir? Teşekkürler tekrar.

• Sahilli S kullanıcısına yanıt

Üstadım ilk zamanlar biraz tuhaf geliyordu yazdıkların fakat o kadar haklısın ki :) Hakikatten berbat ötesi. 1 ayda 5 kez arıza kaydı açtım, sözde FTTH sistem 1 GBIT fakat hissedilen 15 mbps. Başka bir alternatifim yok maalesef sitede sadece Superonline mevcut. Dilekçe verdim, TTNet vs. fiber gelmesi için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.