Şimdi Ara

Huawei HG8245X6 Superonline Kullanıcı/Şifre

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
4
Favori
14.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni Huawei WiFi 6 ONT HG|LG/8245X6 internet Kullanici ve Şifresini bulabiliyorum.

Superonline Sifreler Dakikada bulunabiliniyor.

Bana sadece sifrelenmis (encrypted) Kullanici Sifrenizi PM'den gönderin, bende bunu desifre etmeye calisacam.

Encrypted Sifre nasil bulabiliniz?

• Modemin Arayüzünden Fiber Sifre Bilgilerini gösterin (Gelismis -> WAN) ve Web-Developer Tools acin (F12)
    • "Nokta,Nokta" Sifrenin input type degistirin -> input type = password to input type = text
    • Sifreyi görebiliyorsununz -> (64 chars) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Sonuc:

• 7 Sifre basariyla bulunabilindi.
    • theorim Dogru cikti
    • Baska Test kabul edilmiyecek, en azindan karsilikli cözme yapiyorum (amazon hediye karti), vaktim varsa
    • WiFi Sifreside ayni Yöntem ile sifrelenmis, ayni yöntem ile sifre bulunabilinir
    • root Sifreside muhtemelen ayni yöntemle sifrelendigini düsünüyorum, ayni yöntem ile sifre bulunabilinir
    • Sifrelenme Yöntemi: sha256(md5($pass))

NOT: Bu illegal bir islem degil, ne kurallara aykiri. Kendi sifrenizi ögrenebilmeniz sahibin hakkidir. Konu Adminler ile görüsüldü ve acik kalmasina izin verildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cos2021 -- 4 Ekim 2021; 20:35:15 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Huawei HG8245X6 Superonline Kullanıcı Adı/Şifre Bilgileri

Huawei HG8245X6 Superonline modeminizin kullanıcı adı ve şifresine erişmek için aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekmektedir:

• Modemin arkasındaki etikette "Kullanıcı Adı" ve "Şifre" alanlarını kontrol edin. Genellikle "admin" veya "ttnet" olarak varsayılan olarak ayarlanır.
    • "HG8245X6-10" veya "LG8245X6-50" model numaralı modem için varsayılan kullanıcı adı "telecomadmin" ve varsayılan şifre "admintelecom" şeklindedir.
    • Modemin arayüzüne erişmek için varsayılan "Kullanıcı Adı" ve "Şifre" ile modemin IP adresini (genellikle "192.168.1.1" veya "192.168.0.1") bir web tarayıcısının adres çubuğuna girin.
    • Varsayılan kullanıcı adı ve şifreyle giriş yaptıktan sonra modem arayüzünüzden istediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz.

Güvenlik önlemleri için, modemin kullanıcı adı ve şifresini kurulumdan sonra değiştirmeniz önerilir. Ayrıca, cihazınıza düzenli olarak yazılım güncellemelerini uygulamak da güvenliği artıracaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Suana kadar sadece 1 sifre onaylayabildim.

Tarih 31.08.2021 kadar 3 test bulamazsam, az talep nedeniyle kapatacam ve malesef yöntemi böylece aciklayamicam.

• cos2021 C kullanıcısına yanıt

LG8245 var aynısının ontsiz olanı fttb yani bende arıyordum ne zamandır dediklerini yaptım ve 64 karakter kodu gördüm pm gönderdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bio technolog -- 25 Ağustos 2021; 10:43:0 >
  • bio technolog kullanıcısına yanıt

sifreni attim

2 kisi daha aldi, ama konuya pek cok destek yok ...

• Valla helal olsun ilk sen kırdın sanırım bu şifreleme tekniğini

HG8245X6 - LG8245X6 Modemlerde bu konu patlama yapar :)

Huawei HG8245X6 Superonline Kullanıcı/Şifre
  • Keenetic grubumuzda konunu paylaştım. Bir arkadaş ulaşmış gece ve sonuç; çalışıyor.

@bio technolog DH nickiymiş..

Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 25 Ağustos 2021; 12:29:55 >
  • bu modemin sifrelemesi baska yerledede bulunuyor, wifi ve internet sifresinin ayni sifrelemesi oluyo, muhtemelen root sifresi de ayni sifreleme yönteminle uygulaniyor.

Superonline da sifreleri hep ayni görünüyor ;)

modemin içindende geçeceğiz yani root'a girip :)

• sifrelenmis root sifresi bulunursa, olabilir :D

• ZTE H3600 v3 lerde durum nedir?

• thelordof kullanıcısına yanıt

bu modemi tanimiyorum malesef, bende mevcut degil

sifrelenmis sifre görünüyormu ayni yöntem ile?

Modem bende mevcut değil ama bunu kullananlar olduğu için merak ettim.

eğer nokta nokta şeklinde şifre satırını bulup toolsdan o kodu değiştirirsek yine bir 64 haneli kod verecektir düz mantık yazıyorum

• 4 talep geldi, her biride sifre cevabini aldi

birtane daha talep kabul ediyorum

baska modemlerede bakabilirim veya sifrelenmis root sifresi varsa, cözmeye calisirim

• quote:

Orijinalden alıntı: cos2021

4 talep geldi, her biride sifre cevabini aldi

birtane daha talep kabul ediyorum

baska modemlerede bakabilirim veya sifrelenmis root sifresi varsa, cözmeye calisirim

ZTE H3600'ü çözebilir misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Renault Sport

ZTE H3600'ü çözebilir misiniz ?

Alıntıları Göster

bilmem, deneyelim

• bu bilgiye nereden nasıl ulasııcaz ben bulamadım

• frk61ylmz F kullanıcısına yanıt

modemi cöpe attigim icin screenshot yapamiyorum. :D

Umarim baska birisi yardimci olabilir

• teamwıver dan yardımcı olabılırmısınız

• son sifre talebi cevablandi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.