Şimdi Ara

Superonline Altyapı Sorgulama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sülalecek Turkcell’ci olduğumuz, Türk Telekom 500 megabit hızın 300’ünü 400’ünü verdiği ve ping minimum 5 olduğu için annemin evine Superonline internet bağlatmak istedim. Fakat altyapı sorgulama sitesinde Superbox ve Kablo internet (DOCSIS) çıkıyor. Kablo internet de fibere göre pahalı ve düşük teknoloji olduğu için fiber internet istiyorum. Hatta Superonline’a şehir merkezinde ve otoban taraflarında 2 tane fiber altyapılarının olduğu yeri söyledim maalesef fazla sıcak bakmadılar, ki sıcak bakmamakta haklılar (neredeyse otoban taraflarına 1 km / şehir merkezine 500 metre var). Ek olarak 2 opsiyon daha söyledim evimizin yaklaşık 70 metre ötesinde marketin önünde Superonline’ın fiber kompozit kapağını ve evimizin yaklaşık 100 metre ötesinde metronun önündeki İstelcom’un fiber kompozit kapağının olduğunu söyledim (Superonline İstelcom ile anlaşmalı diye söyledim). Fakat hala işe sıcak bakmıyorlar ve tüm müşteri hizmetleri başka şeyler söylüyor. Akıllardaki soru şu: Müşteri hizmetleri ne zaman doğru konuşacak ve evime nasıl fiber gelecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurthehero -- 3 Ocak 2025; 23:7:51 >

• Bu alt yapi sorgusuna gore ev internet qlt yapisi yok size mobil internet gibi bir internet satacaklar buda 1000 tl uzeei bir fiyati var diye biliyorum elbet bu konuda daha iyi bilen arkadaslar olacaktir elimden geldigince cevaplamaya calistim
  • hocam kapak takip etmeye gerek yok, zira fiber her zaman yerden gelmiyor.

linkteki yere yazın, bir de çağrı merkezini arayıp 20 abone bekliyoruz deyin bakalım  

• generateDon kullanıcısına yanıt
    Hangisini seçeceğim?

• ozgurthehero O kullanıcısına yanıt

Diğer .

Başlık varsa da fiber gelsin talebi yazılabilir.

Bu arada altyapı ulaşması zaman meselesi, her ekibin yıllık planları dahilinde birşeyler oluyor.

Bu talebi TT ye de iletin, ilçe müdürlük dilekçe yoluyla vs.

• generateDon kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Şimdi tüm binaya konuşmaya gideceğim ve tüm tanıdıklarıma talep açtıracağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablonet Altyapı Talebi
    8 yıl önce açıldı
    telekom altyapı sorunu vdsl
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.