Şimdi Ara

telekom altyapı sorunu vdsl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telekom altyapı üzerinden vdsl internet hizmeti alıyorum iss alfailetişim oris telekom.fakat uzun zamandır arıza yaşamaktayım.hem hız hem kopma geç bağlanma olduğunu defalarca iss bildirdim. btk birkac defa sikayet actım. telekom kendi sayfasında sikayet ilettim ama sonuç alamadım. ne yapabilirim. bina dışardan gelen kablo arızalı deyip kimse gelmiyor ilgilenmiyor tamir yada değistirmiyor. telekom kabloyu neden tamir etmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• umit.onal@turktelekom.com.tr  bu mail adresine derdinizi anlatın hocam bende sizin gibi sorun yaşıyordum fiber altyapı talebinden bulundum çok kopmalar yaşandığı için onaylandı ve fiber altyapı getirdiler. En kötü ihtimalle kablo sorunlu ise kablo değişimi yapılır

• teşekkür ederiz cevap için . Telekom da ceo olarak görevine devam ediyor mu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam artık bakır altyapı yatırımı yapılmadığı için sahadaki kablo arızalarını genelde yapmıyorlar, çözüm olarakta ilgili kutunun satışını kapatıyorlar. Bağlı olduğunuz telekom müdürlüğüne fiber'e dönüşüm için talepte bulunun, belki onaylanır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.