şu an Intra hiç ayar gerektirmeden çalışıyor, Google Play'den bulunabilir ikinci yöntem ByeDPI for android, linkten indirip ayarlarına girin, command line aktif edin, command line editore girin ve şu kodu yazın. DNS girmeyi de unutmayın. -s1 -At -d2 -f-1 -r1+s -An https://github.com/dovecoteescapee/ByeDPIAndroid/releases/tag/v1.2.0 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 29 Ocak 2025; 0:51:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Android için çalışan DPI aşma yöntemi (Rootsuz)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
selamlar goodbyedpi yönetimi pc'imde çalışıyor yukarda yazılanları uyguladım ama telefonda discord çalışmıyor maalesef
-
Mobil net ile denedim calismiyor belki wifi ile oluyordur sadece
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yerel vpn ağı yapsa bile pil kullanımı vpn kadar fazla oluyor mu ?
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 30 Ekim 2024; 19:42:51 >
hiç uzun süreli kullanmadım hocam bir şey diyemem
-
dns tamam gözüküyor. Android ayarlarından özel dns mi girmiştiniz? yine de olmuyorsa şu videoda proxy yöntemini gösterdim bir de onu deneyin.
Ali Maliyoutube
android için goodbyedpi alternatifihttps://www.youtube.com/watch?v=sxQC9bbqiQM&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 30 Ekim 2024; 23:50:40 >
Merak ettim ben de dns testi yaptım
212.156.15.168 212.156.15.168.static.turktelekom.com.tr.Turk TelekomIstanbul, Turkey
212.156.15.169 212.156.15.169.static.turktelekom.com.tr.Turk TelekomIstanbul, Turkey
212.156.15.171 212.156.15.171.static.turktelekom.com.tr.Turk TelekomIstanbul, Turkey
212.156.15.172 212.156.15.172.static.turktelekom.com.tr.Turk TelekomIstanbul, Turkey
212.156.15.177 212.156.15.177.static.turktelekom.com.tr.Turk TelekomIstanbul, Turkey
-
Turk telekom mobil çalışmıyor.
-
Yapamayan arkadaşlar Intra deneyebilirler. Kendisi DNS'i değiştirdiği için sizin DNS girmenize de gerek yok. Direkt kur çalıştır kullan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Goodbyedpi ile bire bir aynı işlwv mi
evet.
Rootlu yöntem var mı hocam, yöntem çalışıyor eline sağlık.
-
rootlu bu var. rootlu olduğu için vpn oluşturmaya ihtiyaç duymuyor. ama önden yine dns girmek lazım.
İlk mesaj güncellendi ByeDPI yöntemi eklendi. şu an ikisi de çalışıyor. denediğim issler: telekom evde İnternet, Turkcell mobil, Vodafone Mobil.
Teşekkürler.SoL ve tt mobilde çalışıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X