Bildirim
Iphone kullananlar için şebeke frekansını öğrenme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ozman sizin bağ evının bolgesıne 3g getırmısler oyla anladım.yanı frekanslarla oynanmamıs oyle degılmı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ejke -- 31 Ocak 2016; 16:05:49 > -
evet öyle olmuş, zira ben 3-4 ay önce arayıp 3g şebekeniz neden yok interneti kullanamıyorum demiştim not alıp 2 gün sonra beni teknik birimden arayıp o bölgede 3g için yakın zamanda çalışmamız olacak demişlerdi, 3g sorununu halletmişler burada. -
-
-
-
Hattimda internet paketi olmadigindan deneme firsati olmadi. -
hocam iphone da tam olarak ne yapmamız lazım.
tamam oraya girdim kodu yazıp sonraki işlemler ne ?
3g ve 2gyi ayrı ayrı öğrenmek istiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olur Öyle Şeyler -- 1 Şubat 2016; 16:47:18 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Olur Öyle Şeyler
ilgili sayfaya girip iphone field menüsünde gsm ve/veya umts alanından arfc değerini öğrenip sitede ilgili alana gireceksin. 3g için umts 2g için gsm seçeceksin, diğer alanı ise world olarak seçeceksin. iphone test field alanındaki değerleri hem gsm hem de 3g şebekesinde ayrı ayrı kontrol edip bakabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: mimofdm
quote:
ilgili sayfaya girip iphone field menüsünde gsm ve/veya umts alanından arfc değerini öğrenip sitede ilgili alana gireceksin. 3g için umts 2g için gsm seçeceksin, diğer alanı ise world olarak seçeceksin. iphone test field alanındaki değerleri hem gsm hem de 3g şebekesinde ayrı ayrı kontrol edip bakabilirsin.
aynı sizdeki gibi 10763 yazıyor hocam.
şimdi sizin tabloyla aynı olduğuna göre 3g yi hangi frekanstan veriyor 2g yi hangi frekanstan veriyor şimdi ?
-
quote:
quote:
quote:
ilgili sayfaya girip iphone field menüsünde gsm ve/veya umts alanından arfc değerini öğrenip sitede ilgili alana gireceksin. 3g için umts 2g için gsm seçeceksin, diğer alanı ise world olarak seçeceksin. iphone test field alanındaki değerleri hem gsm hem de 3g şebekesinde ayrı ayrı kontrol edip bakabilirsin.
şimdi sizin tabloyla aynı olduğuna göre 3g yi hangi frekanstan veriyor 2g yi hangi frekanstan veriyor şimdi ?
3g hizmetini 2100mhz frekansından alıyorsunuz bu durumda.
2g için telefonunuzdan 3g'yi kapatıp 2g'ye geçin tekrar field test alanından gsm bilgi alanından arfcn değerinizi öğrenip siteden kontrol edin.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
3g hizmetini 2100mhz frekansından alıyorsunuz bu durumda.
2g için telefonunuzdan 3g'yi kapatıp 2g'ye geçin tekrar field test alanından gsm bilgi alanından arfcn değerinizi öğrenip siteden kontrol edin.
teşekkürler. 1800mhz çıktı 2g
"baz istasyonundan telefona" olan değer di mi hocam bakacağımız frekans ?
-
farketmez, sonuç olarak merkez frekans 1800mhz olduğu için (1800-f1) ve (1800+f1) size ayrılmış band genişliği yani frekans bandınız olacaktır 2g için. birisini cepten baz istasyonuna haberleşirken diğerini ise baz istasyonundan cep telefonuna haberleşme yaparken kullanır. -
İşlemleri adım adım anlatacak birisi var mı ? Field test'e girdim artından nerelere basacam anlayamadım.quote:
farketmez, sonuç olarak merkez frekans 1800mhz olduğu için (1800-f1) ve (1800+f1) size ayrılmış band genişliği yani frekans bandınız olacaktır 2g için. birisini cepten baz istasyonuna haberleşirken diğerini ise baz istasyonundan cep telefonuna haberleşme yaparken kullanır. -
quote:
Orijinalden alıntı: DHGamer
İşlemleri adım adım anlatacak birisi var mı ? Field test'e girdim artından nerelere basacam anlayamadım.
operatöre bağlanmak için 9 a bas -
androidde yokmu bulunduğumuz bölgedeki frekansı öğrencek bir program ona göre telefon alacağım ona göre hattımı taşıyacağım mi5 aldım evde 4g çekmiyor sadece konağa çankayaya inince görüyorum 4g yazısını ama lenovo p1 ile 4g alıyordum evde acaba turkcelle taşısam hattımı hangi frekansla veriyor 4g yayınını nasıl öğreniriz hattı taşımadan -
-
bunun iphone mizin tüm telefonlardan daha az çekmesine ne katkısı olacak -
Öyle bir şey olmaz, mutlaka telefonu yanlış tutuyorsunuzdur siz. -
quote:
Orijinalden alıntı: sis651
Öyle bir şey olmaz, mutlaka telefonu yanlış tutuyorsunuzdur siz.
anlamadım
Benzer içerikler
- türk telekom 5g açma
- türk telekom e sim
- türk telekom upcall benzeri uygulamalar
- sim menü nedir
- sabit hat numara engelleme
- telsiz kullanım ücreti 2024
- mobil imza nasıl alınır
- mobil veri çekmiyor
- gizli numara
- turkcell abone sayısı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X