Şimdi Ara

9230 dan günün belli saatlerinde gelen bıktırıcı mesaj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar günün belli saatlerinde istisnasız 9230 dan şu mesajı alıyorum bıktırdı artık bi yere aboneyim de benim mi haberim yok nedir bunun çözümü yardımcı olabilecek biri var mı acaba ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

9230'dan Günün Belirli Saatlerinde Gelen Bıktırıcı Mesajlar

9230, Türk Telekom'a ait bir kısa mesaj servisidir. Bu numaradan gelen mesajlar, genellikle günün belirli saatlerinde, örneğin sabah veya akşam saatlerinde gönderilir. Mesajlar genellikle promosyon, anket veya bilgi amaçlıdır.

9230'dan gelen mesajları engellemek için birkaç yöntem mevcuttur. Birincisi, mesajları gönderen numarayı engellemektir. Bunu çoğu akıllı telefonda Mesajlar uygulamasından yapabilirsiniz.

İkinci yöntem, operatörünüzle iletişime geçmektir. Türk Telekom müşterileri 444 1 444 numaralı telefondan müşteri hizmetlerine ulaşabilir. Müşteri hizmetleri temsilcisi, 9230'dan gelen mesajları engelleme konusunda sana yardımcı olacaktır.

9230'dan gelen mesajların kaynağı hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsan, mesajın içeriğini inceleyebilirsin. Mesajda genellikle gönderenin adı veya kurumsal kimliği yer alır. Ayrıca, mesajdaki bağlantılara tıklayarak gönderenin web sitesini veya sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirsin.

9230'dan gelen mesajlar seni rahatsız etmeye devam ediyorsa, Türk Telekom İletişim Kurumu'na (TİB) şikayette bulunabilirsin. TİB'nin web sitesinden şikayet formuna ulaşabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bu mesajlar hep bana da geliyordu, TL yükleyip paket alınca düzelmişti. Ama şimdi nasıl düzelir bilemiyorum, sorumluluk almak istemem paket konusun da.
  • Aradım aktif aboneliğiniz bulunmamakta dedi ama anlayamadım yoksa madem niye böyle bir mesaj alıyorum bu Telekominasyon şirketleri kadar uğraştırıcı bişey yoktur ya

• Birisi sizin numaranızı yazıp ödeme yapmaya çalışıyor olabilir

MOBILODEME IPTAL yazıp 5555'e Yollayın bakalım bir daha gelecek mi
  • Teşekkürler kardeşim bana sms gelmeden ödeme nasıl yapılacak bunu koruma altına alabilir miyim bu yöntemden başka

• Kambocan61 kullanıcısına yanıt

Yeterli bakiyen olduğunda ya direk çeker ya da onay sms gelir.

Mesaj atıp kapatman yeterli, 9230 dan günün belli saatlerinde gelen bıktırıcı mesaj 

• Kapatmama rağmen para çekildi gelde sövme ya bir işleri de düzgün olsa şaşırcam yemin ediyorum bu arada google play e girdim baktım ne bir abonelik var ne bi ücret gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kambocan61 -- 9 Şubat 2022; 2:34:18 >
  • Mesaj ayarlarindan spam olarak işaretle bi daha gelmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.