Merhaba, 15 Pro Max telefonumda e-sim almak için genel müdürlük şubesine gittim. Qr kod okuttuk ve etkinleştiriliyor yazısında kaldı. 1 saat civarı böyle kaldıktan sonra Türk Telekom şubesi ile görüşün uyarısı verdi. Türk Telekom müşteri hizmetlerini aradığımda e-sim gözüküyor sorun yok dedi ama e-SIM’e geçmeden önceki fiziksel kart hala çalışıyor başka bir telefona taktığımda. E-SIM’e geçmeme ragmen şebeke gelmiyor diğerinde. Ama fiziki kartta hala çalışıyor. BTK’yı aradım sorun yok hattınız imei ile eşleştirilmiş bir sorun yok diyor. iphone kullanıp da e-sim eklerken “etkinleştiriliyor” yazısında kalanlar nasıl çözebildi? Yardımcı olabilir mi? |
Türk Telekom e-sim etkinleştiriliyor sorunu
-
-
Başka bir şubeye giderek yeni qr kod ile sorunu çözdüm. -
Artık internetten numara taşıma, yeni hat alımı ile e-SIM’e geçiş yapılsa güzel olacak, bu hattın amacı da bu zaten.
Hattınız hayırlı olsun hocam -
Merhabalar hocam aynı sorunu bende yaşıyorum siz qr kodu fiziki olarak mı teslim aldınız yoksa onlar pc den yani sistemden okutup öyle mi hallettiler sorunu
-
2 ayrı şubede de bilgisayardan okuttular qr kodu. -
Türkiye'de e-sim olayı şaka gibi bir şey. Hiçbir faydası yok ve amacını da anlamış değilim zaten. İnsanların e-sim tercih etmesi için BAYİYE gitmemesi gerekiyor. Numara taşımak veya hat satın almak istediğim operatörün internet sitesine girip birkaç işlem sonunda QR kodunu okutup hattı açtırabiliyor olmam gerekiyor, e-sim için neden şubeye gideyim? Telefon değiştirirken taşıması ayrı bir dert yine şubeye gitmek gerek falan ... beni dertten kurtarıp hayatımı kolaylaştırması gereken e-sim hayatımı daha da zorlaştırıyor Türkiye'de.
-
Yurtdışından alınmış kayıtlı telefonumda Vodafone fiziksel sim kart çalışıyordu. Bugün Turkcell e-sim'e geçti. Turkcell Wifi çalışıyor ama hat etkinleştirilmiyor. Saatler geçti, birkaç kez e-simi silip yeniden ekledim ama olmadı. Kayıt sırasında iki imei'de kaydetmiştim. E-sim'in sim1 ya da sim2 de çalışması bir fark yaratıyor mu ?
-
Kayıtlı cihazlarda operatör değişikliğinde hemen aktif olmuyor şebeke, sabaha düzelmiş olur ara ara uçak moduna alıp kapatın sabah yine gelmemişse btkyı arayıp geçiş yaptığınızı söyleyin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X